- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #64.441
ayyy bnmde 2.5 ayım kaldı ama stresten kilo vermeye filan başlamadm :)) geçen hafta 3 kg verdm bugn hepsini geri almş gbi hssediorm kendmibnmde zayıflayınca üst taraftan gdio önce 75 num ble kçk gelmeye başladı ((
bende kilo veriyorum ama gül senin kadar hızlı değil
yemek yedikten sonra midem bulanmaya başladı benimde cok enteresan bir şekilde
d.kontrol'den mi oluyor acaba diye düşünmeye başladım ama biraz daha izleyeceğim
doğum kontrol acaip büyütüyo tatlım ya
kullan da gör değişikliği yuvarlak oldu ve çok irileşti 2 beden büyüdübn hala karar veremedm kullanıp kullanmayacağıma eğer kullanırsam bnde tecrbe ederm :)
bunca stresi arkanda bırakmaya bu kadar az kalmışken
ayhh kübra geceleri uyuyabiliyormusun?
Rabbim kazasız belasız sağ salim telinle duvagınla evine girmeyi nasip etsin kübracım..Hep mutlu olun inşallah
valla kübra sen napıyosun yabenim 1 ay var uyuyamıyorum yiyemiyorum boyuna içiyorum
canım çok az kaldı ya az önce seni andım heyecan tavan yapmıştır şimdi diye. umarım her şey yolundadır
küpra bize hemen cevap ver bizi hemen aydınlat benim paçalarım tutuştu 1 ay kaldı uyku yok yemek yok... son günlere geçiyo mu hepsi hemen bilgi sun bize:86:
kullan da gör değişikliği yuvarlak oldu ve çok irileşti 2 beden büyüdü
yazık küpra ya hem iş hem evlilik 5 gün kalmış ayyy bende düğüne işten çıkıp gidicem geç kalmam inşallah
çok tabi ellerim sürekli üşüyo ideal kilom 57 60 arası biri vermedikçe yemiyorum yemek falan adet dönemine girince çok fazla kaybediyorum kilo... bu gidiş iyi değil
bende kına günüme kadar çalışacağım
gudubet gelin olucam diye korkmaya başladım
valla nişanlımda son güne kadar çalışacak birde elektirkçi elleir hep yara bere içinde matkap bile deldi elini geçen. diyor böyle elleir olan damatta ilk ben olacağım heralde
kaç kiloson şekerim bak ben 64 kiloydum 56 ya düştüm şu an 54üm gelinliği teslim almıştım geri görürdüm
o eller halali ile ekmek parası kazanan eller
benim icin dünyanın en güzel elleri de kübracım sende
Sen sevginle merhem olursun yaralarına geçer hemen
kübraa ayy çok az kaldıı
heycan doruktaaa..
ay ne güzel ama bak eltin aramış
sizin eltiler arıomu öle
bende kına günüme kadar çalışacağım
gudubet gelin olucam diye korkmaya başladım
bnde kına gnüme kadar çalışırım herhalde yada bir gn önce izne ayrılırım
Benim eltilerim ararlar saolsunlar, hemde hep överler aileyi hiç olumsuz konuştuklarını duymadım...
Ya bende kilo veririm diyordum ama 2,5 ay var ve yerşmde sayıyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?