- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #64.481
ya kızlar hazır toplaşmışkenn bir sey danışmak istiorum..
Tam düğün öncesi kredi kartını diğer cocukları için patlatan kayınvalidem için nişanlım kredi çekti ..tam düğün öncesi varya çok moralim bozuk.eşim babası vefat etmiş.oda annesine kıyamıo anlıorum ama düğün önces, olacak seymi yanii..bu arada bize maddi hiç bir desteği yok doğal olarak.tamam ben destek istemiorum zaten ama köstek oldular resmen bu kredi olayıyla..kendi ailemede bir sey diyemiyorum bilseler kızarlar resmen..işin kötü yanı soğumaya başladım..ne yapıcam bilmiyorum ya siz olsanız ne yaparsınız??
hoşgeldin cankızzselam gelinler benide alin araniza benide :)))
kendini nişanlının yerine koy gölünü ferah tut
Saol burakgull tsklerrr hos bulduk
benim adım gül sen sen? düğün ne zaman
17 temmuz insallah canim.. Sümeyra adim :)
benimde 17temmuz:)
inşş cnm hayırlsıyla olsun bitsin artık stres oldum iice..siz mobilyaları falan almaya başladınızmı??
kızma kızdıkça düşündükçe sinirlerin bozulur kendi annenmiş gibi düşün olmuşla ölmüşe çare yok sakın bunun için laf etme...koymam mı inan koyuyorum..ama kızdığım ne biliormusun durumu çok kötü değil ama diğer cocuklarının kötü die onlara destek olmaktan bu duruma düştü
Kızlarrrr sizlere inanamıyorum, daha yeni yazmıştım ben benden sonra kaç sayfa dolmuş takip edemedim bile
Hoşgeldin diyen arkadaşlara hoşbuldummm
Hepimizin düğünü hayırlı olur, bir ömür eşlerimizle mutlu mesut oluruz inşallah
Rumuzumdaki 07 ant dan gelmiyorankdayım
Benim düğün de 16 temmuz ama ben öğretmenim ve yeni mezun oldum, agustosta sınava giricem, nişanlım da şu an askerde olmakla birlikte normalde kiliste öğretmenlik yapıyor, kilise atanamazsam da 1 yıl ayrı kalıcaz malesef :S bu yüzden ev kurmuyoruz haliyle, ev eşyası da almıcaz şimdilik :S o yüzden düğünle ilgili pek heyecanlanamıyorum malesef :S Balayı dönüşünde de ağustos sonuna kadar on beş gün kadar nişanlımın evinde, bi o kadar da benim ailemin evinde kalıcaz :S tabi bu da hevesimi kaçıran diğer bir unsur :S
Ayrıca sizlere sormak istediğim birşey var, doğum kontol hapını ne zaman kullanmaya başlamalıyım? ve evlendikten sonra da sürekli d.k hapı mı kullanmayı planlıyorsunuz?
Kızlarrrr sizlere inanamıyorum, daha yeni yazmıştım ben benden sonra kaç sayfa dolmuş takip edemedim bile
Hoşgeldin diyen arkadaşlara hoşbuldummm
Hepimizin düğünü hayırlı olur, bir ömür eşlerimizle mutlu mesut oluruz inşallah
Rumuzumdaki 07 ant dan gelmiyorankdayım
Benim düğün de 16 temmuz ama ben öğretmenim ve yeni mezun oldum, agustosta sınava giricem, nişanlım da şu an askerde olmakla birlikte normalde kiliste öğretmenlik yapıyor, kilise atanamazsam da 1 yıl ayrı kalıcaz malesef :S bu yüzden ev kurmuyoruz haliyle, ev eşyası da almıcaz şimdilik :S o yüzden düğünle ilgili pek heyecanlanamıyorum malesef :S Balayı dönüşünde de ağustos sonuna kadar on beş gün kadar nişanlımın evinde, bi o kadar da benim ailemin evinde kalıcaz :S tabi bu da hevesimi kaçıran diğer bir unsur :S
Ayrıca sizlere sormak istediğim birşey var, doğum kontol hapını ne zaman kullanmaya başlamalıyım? ve evlendikten sonra da sürekli d.k hapı mı kullanmayı planlıyorsunuz?
ah yaa neden çıkarıyorlarki esrannda dediği gbi aralarnda ev geçndren çocluğu çocuğu olanda vardr allah yardm etsn inşallah öle bşii olmaz edacım
insallah canim.. bizim durum daha kotu aslinda, henuz nerde yasayacagimiz belli degil.. nisanlim turkiyede kalmak istiyo.. bense hollandada kalma taraftariyim.. yani daha onun kavgasini yapiyoruz.. evlendigimde bi kac ay turkiyede kalip hollandaya geri donecegim.. is bulup calismam lazim esimi goturebilmem icin.. ayrica 21 yasima girmem lazim yani yatin kalkin sukredin halinize :) anlayacagin bizim duzenimiz anca 1 yil sonra olucakk.. Allah buyuk o zamana kadar insallah sorun cikmaz
kızma kızdıkça düşündükçe sinirlerin bozulur kendi annenmiş gibi düşün olmuşla ölmüşe çare yok sakın bunun için laf etme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?