2011 gelin adayları buyrun sohbete

kendini nişanlının yerine koy gölünü ferah tut

ewet anlattım bende sonuçta annesinin kart borcunu benim düğün paralarımla ödenmesi hiçte mantıklı değil..şimdi kredi çekilde bakalım nasıl ödenecek merak ediyorum.nişanlıma göre verelim düğün paralarından dio.biz zaten bi yığın borca girip evlenicez nie böyle bir iyiliği yapayımki diorum.
zamana bırakmak en güseli ama şuan için aklımdan cıkmıo resmen ya mantığım almıo çünkü

Kızlarrrr sizlere inanamıyorum, daha yeni yazmıştım ben benden sonra kaç sayfa dolmuş takip edemedim bile
Hoşgeldin diyen arkadaşlara hoşbuldummm
Hepimizin düğünü hayırlı olur, bir ömür eşlerimizle mutlu mesut oluruz inşallah
Rumuzumdaki 07 ant dan gelmiyor ankdayım

Benim düğün de 16 temmuz ama ben öğretmenim ve yeni mezun oldum, agustosta sınava giricem, nişanlım da şu an askerde olmakla birlikte normalde kiliste öğretmenlik yapıyor, kilise atanamazsam da 1 yıl ayrı kalıcaz malesef :S bu yüzden ev kurmuyoruz haliyle, ev eşyası da almıcaz şimdilik :S o yüzden düğünle ilgili pek heyecanlanamıyorum malesef :S Balayı dönüşünde de ağustos sonuna kadar on beş gün kadar nişanlımın evinde, bi o kadar da benim ailemin evinde kalıcaz :S tabi bu da hevesimi kaçıran diğer bir unsur :S

Ayrıca sizlere sormak istediğim birşey var, doğum kontol hapını ne zaman kullanmaya başlamalıyım? ve evlendikten sonra da sürekli d.k hapı mı kullanmayı planlıyorsunuz?

inşş cnm hayırlsıyla olsun bitsin artık stres oldum iice..siz mobilyaları falan almaya başladınızmı??

insallah canim.. bizim durum daha kotu aslinda, henuz nerde yasayacagimiz belli degil.. nisanlim turkiyede kalmak istiyo.. bense hollandada kalma taraftariyim.. yani daha onun kavgasini yapiyoruz.. evlendigimde bi kac ay turkiyede kalip hollandaya geri donecegim.. is bulup calismam lazim esimi goturebilmem icin.. ayrica 21 yasima girmem lazim yani yatin kalkin sukredin halinize :) anlayacagin bizim duzenimiz anca 1 yil sonra olucakk.. Allah buyuk o zamana kadar insallah sorun cikmaz

koymam mı inan koyuyorum..ama kızdığım ne biliormusun durumu çok kötü değil ama diğer cocuklarının kötü die onlara destek olmaktan bu duruma düştü
kızma kızdıkça düşündükçe sinirlerin bozulur kendi annenmiş gibi düşün olmuşla ölmüşe çare yok sakın bunun için laf etme...

bu soru enimde aklıma çok takılıo nette araştırdım bir ay önceden başlayın dio..aslında hap kullanmanın zararlarıda varmış karar veremiorum..doktoramı gidip danışşak acaba

ay canim benim ya senle durumumuz hemen hemen ayni.. bize 1 yil ayri kalcaz.. benimde oyuzden pek bi heycanim yok... sadece kinaya gerekli seyleri aldik baska hic biseyim yok..
walla canim dogum kontrol hapini sormussun.. ben zaten bi kac yildir diane-35 kullaniyorum ona devam edicem.. bilmiyorum normalde 2 hafta oncesinden basliyorlar.. hapi kullanmaya basladiginda 2 ci ve 3 u haftasi guvenli oluyo.. dugunune 1 hafta kalirsan hamile kalma sansin olabiliyor.. o yuzden sana tafsiyem basla 2 ay onceden hem vucudun alissin.. cunku yan etkileride oluyor alismak biraz zaman aliyor canim..

ah yaa neden çıkarıyorlarki esrannda dediği gbi aralarnda ev geçndren çocluğu çocuğu olanda vardr allah yardm etsn inşallah öle bşii olmaz edacım

ayy betüş yanımdaki showroomda tartısıyolar bir görsen bağrışları ayy çok kötü yaa..muhasebeki kızdan öğrendim listede ben yokusum..ama diğerlerine çok üzüldüm..

umarım hayırlısı neyse o olur cnm ..sen niye hollandayı istiorsun peki??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…