- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #64.461
aynen bndede durum bu esracmBenim eltilerim ararlar saolsunlar, hemde hep överler aileyi hiç olumsuz konuştuklarını duymadım...
Ya bende kilo veririm diyordum ama 2,5 ay var ve yerşmde sayıyorum(
ay canım izin al tabi ya düünde kaç gün izin kullanıcaksınız....
bende kına günüme kadar çalışacağım
gudubet gelin olucam diye korkmaya başladım
ne güzel ya böle araya fesatlık karıştırmayan eltilere imreniyrm ben
aynen bndede durum bu esracm
Hep böyle devam etsin canımcım, Rabbim muaffak etsin aramızdaki muhabbeti...
İçlerini bilemiyorum ama konuştuğumuzda kanka gibiyiz, en az 15dk muhabbet ederiz...
Hatta kayınvalidem kötüler iki eltimide, hemde anneme
İnşaAllah böyle devam eder, sıkıntı yaşamayız...
Hep böyle devam etsin canımcım, Rabbim muaffak etsin aramızdaki muhabbeti...
aminn canımmm
İçlerini bilemiyorum ama konuştuğumuzda kanka gibiyiz, en az 15dk muhabbet ederiz...
Hatta kayınvalidem kötüler iki eltimide, hemde anneme
İnşaAllah böyle devam eder, sıkıntı yaşamayız...
muhabbeti...[/B]
ya kızlar bişi sorcam:)) ama komik
Şimdi benim kayınvalidemler farklı şehirde yaşıyorlar; dolayısıyla da çok görmedik birbirimizi en fazla 6-7 diyim ben size. telefon etmek halini hatrını sormak icap ediyor. açıyorum telefon nasılsınız iyimisiniz? diyorum muhabbet bitiyor. sonra daha daha nasılsınız diyorum felan. o kadar işkence oluyor ki telefon konuşmaları. artık aramıyorum bende. üzerimde acayip stress yaratıyor bu durum artık aramalar ayda bire indi :)) ya ben cana yakın bir insanım ama tanımayınca ne yapayım şimdi? öle işte ne muhabbeti yapacam ben. siz nelerden konuşuyorsunuz? bir kere laf olsun diye yemek tarihi aldım ozman bi 5 dk sürdü konuşma....
Şimdi benim kayınvalidemler farklı şehirde yaşıyorlar; dolayısıyla da çok görmedik birbirimizi en fazla 6-7 diyim ben size. telefon etmek halini hatrını sormak icap ediyor. açıyorum telefon nasılsınız iyimisiniz? diyorum muhabbet bitiyor. sonra daha daha nasılsınız diyorum felan. o kadar işkence oluyor ki telefon konuşmaları. artık aramıyorum bende. üzerimde acayip stress yaratıyor bu durum artık aramalar ayda bire indi :)) ya ben cana yakın bir insanım ama tanımayınca ne yapayım şimdi? öle işte ne muhabbeti yapacam ben. siz nelerden konuşuyorsunuz? bir kere laf olsun diye yemek tarihi aldım ozman bi 5 dk sürdü konuşma....
benim gbi
bende senede 2 defa ararım yok kandiller ve birde anneler günü
daha da aramam
ama evlenince anneler günü kalkıcak
birde bazı kandiller kalkıcak
yani canım isterse arıcam
o bana öle yapıo ya
istediği kadar konuşsun valla arkamdan
son anneler gününü bu mayıs arıcam
düğüne 1 2 hafta kala tatsızlık çıkarmasın die
çokmu kötüyüm ben neee
aminn canımmm
bizde tam tersine hiç görüşmeyiz
hatta görüceğim ztm sinirlerim tavan yapıo
samimi gelmedi başından beri ztn
hatta nişanlım nikaha çağırmamış kendisini
tadım kaçmasın die herhal ben bişiy demedim yoksa
aynen ya benimkide beni doğum günümde aramamıştı bende anneler gününde aramadım..bakalım bu doğum günümde ararsa bende ararım aramazsa aramam diorum :)
kızlar çok yogunum bugun bi kötü haber daha işçi çıkarıyolar fabrikadan 25 kişi civarında burda aşırı gerginlik var..dua edin bana dokunmasınlar kızlar:18::18:
kızlar çok yogunum bugun bi kötü haber daha işçi çıkarıyolar fabrikadan 25 kişi civarında burda aşırı gerginlik var..dua edin bana dokunmasınlar kızlar:18::18:
ya kızlar hazır toplaşmışkenn bir sey danışmak istiorum..
tam düğün öncesi kredi kartını diğer cocukları için patlatan kayınvalidem için nişanlım kredi çekti ..tam düğün öncesi varya çok moralim bozuk.eşim babası vefat etmiş.oda annesine kıyamıo anlıorum ama düğün önces, olacak seymi yanii..bu arada bize maddi hiç bir desteği yok doğal olarak.tamam ben destek istemiorum zaten ama köstek oldular resmen bu kredi olayıyla..kendi ailemede bir sey diyemiyorum bilseler kızarlar resmen..işin kötü yanı soğumaya başladım..ne yapıcam bilmiyorum ya siz olsanız ne yaparsınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?