2011 gelin adayları buyrun sohbete

ne güzel ya böle araya fesatlık karıştırmayan eltilere imreniyrm ben

İçlerini bilemiyorum ama konuştuğumuzda kanka gibiyiz, en az 15dk muhabbet ederiz...
Hatta kayınvalidem kötüler iki eltimide, hemde anneme
İnşaAllah böyle devam eder, sıkıntı yaşamayız...

aynen bndede durum bu esracm

Hep böyle devam etsin canımcım, Rabbim muaffak etsin aramızdaki muhabbeti...

ya kızlar bişi sorcam:)) ama komik

Şimdi benim kayınvalidemler farklı şehirde yaşıyorlar; dolayısıyla da çok görmedik birbirimizi en fazla 6-7 diyim ben size. telefon etmek halini hatrını sormak icap ediyor. açıyorum telefon nasılsınız iyimisiniz? diyorum muhabbet bitiyor. sonra daha daha nasılsınız diyorum felan. o kadar işkence oluyor ki telefon konuşmaları. artık aramıyorum bende. üzerimde acayip stress yaratıyor bu durum artık aramalar ayda bire indi :)) ya ben cana yakın bir insanım ama tanımayınca ne yapayım şimdi? öle işte ne muhabbeti yapacam ben. siz nelerden konuşuyorsunuz? bir kere laf olsun diye yemek tarihi aldım ozman bi 5 dk sürdü konuşma....

aminn canımmm

bizde tam tersine hiç görüşmeyiz
hatta görüceğim ztm sinirlerim tavan yapıo
samimi gelmedi başından beri ztn
hatta nişanlım nikaha çağırmamış kendisini
tadım kaçmasın die herhal ben bişiy demedim yoksa

ben genelde siz nasılınızdan başlayıp daha sonra görümcemlerin nasıl oldğunu soruorum daha sonra kendimin nasıl olduğumu uzun uzun anlatıoruum :))
kayınvalidemde annemleri soruo...bizim muhabbetler genelde sen nasılsın o nasıl bu nası seklinde gecior:))
seni anlıorum cnm:))

benim gbi
bende senede 2 defa ararım yok kandiller ve birde anneler günü
daha da aramam
ama evlenince anneler günü kalkıcak
birde bazı kandiller kalkıcak
yani canım isterse arıcam
o bana öle yapıo ya
istediği kadar konuşsun valla arkamdan
son anneler gününü bu mayıs arıcam
düğüne 1 2 hafta kala tatsızlık çıkarmasın die
çokmu kötüyüm ben neee

aynen ya benimkide beni doğum günümde aramamıştı bende anneler gününde aramadım..bakalım bu doğum günümde ararsa bende ararım aramazsa aramam diorum :)

benim kayınvalidem beni arıyor bende onu
bazen nişanlım cep telefonunu evde unuttuğu icin arar ona bişey söylememi ister
bazen bişeye ihtiyacım olup olmadığını sorar
bazen de yemeğe çağırır ama yemeğe çağırma olayını daha cok nişanlım yapar

doğumgünümü annemler kutladıkları icin onları çağırmışlardı bana da bileklik almıştı
(altın)
geçen anneler gününde nişanlı değildik sözlü değildik ben ona şal almıştım nişanlımla göndermiştim
ama öncesinde tanışmıştık

Yakınında birileri varsa onları sor, herkesi tek tek sor :))
Ben havaları soruyorum, eltiler falan derken laf lafı açıyor zaten...
Sık aramadığım içinde soracak şeyler birikiyor

Belki birazda pek görüşmeyecek olmanın rahatlığı vardır, ben kayınvalideme gitsem mecbur hepsiyle görüşmez zorundayım aynı binadalar çünkü...
Yinede mesafeli olmak en iyisi, ne çok samimi nede çok uzak...

aynen ya benimkide beni doğum günümde aramamıştı bende anneler gününde aramadım..bakalım bu doğum günümde ararsa bende ararım aramazsa aramam diorum :)

Benimkinde doğum günü ve teşekkür kavramı yoktur, hiçbirini doğum günü için aramam zaten...
Bi hediye alırsam sadece eltilerim ve görümcem arar, kayınvalidem tenezzül etmez...

kızlar çok yogunum bugun bi kötü haber daha işçi çıkarıyolar fabrikadan 25 kişi civarında burda aşırı gerginlik var..dua edin bana dokunmasınlar kızlar:18::18:

ya kızlar hazır toplaşmışkenn bir sey danışmak istiorum..
tam düğün öncesi kredi kartını diğer cocukları için patlatan kayınvalidem için nişanlım kredi çekti ..tam düğün öncesi varya çok moralim bozuk.eşim babası vefat etmiş.oda annesine kıyamıo anlıorum ama düğün önces, olacak seymi yanii..bu arada bize maddi hiç bir desteği yok doğal olarak.tamam ben destek istemiorum zaten ama köstek oldular resmen bu kredi olayıyla..kendi ailemede bir sey diyemiyorum bilseler kızarlar resmen..işin kötü yanı soğumaya başladım..ne yapıcam bilmiyorum ya siz olsanız ne yaparsınız??

kızlar çok yogunum bugun bi kötü haber daha işçi çıkarıyolar fabrikadan 25 kişi civarında burda aşırı gerginlik var..dua edin bana dokunmasınlar kızlar:18::18:

Ayy neden çıkarıyorlar canım, ekonomi düzeldi diyor haberler amaç ne peki?
Allah muhafaza yaa, bir mucize olsada hiçbirini çıkarmasalar, çoluk çocuğu olanlarda vardır...

Benim nişanlımda düğün altınlarını vermeye karar vermişti, kızdım ama soğuma falan söz konusu olmadı, sonuçta aklı başında insanlar veriyorlarsa sonunu düşünmeliler.
Sonra kayınvalidem bakmış olacak gibi değil kredi çekmiş, mantıklı düşünürse düğün masrafının yanında extra borç ödeyemeyeceğini farkeder, zamana bırak bence...
Kendinide sıkıntıya sokma, söyle ne kadar kararlı olduğunu bilsin, sıkıntı çekmek istemiyorum de...

ah yaa neden çıkarıyorlarki esrannda dediği gbi aralarnda ev geçndren çocluğu çocuğu olanda vardr allah yardm etsn inşallah öle bşii olmaz edacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…