2011 gelin adayları buyrun sohbete

Sorma canım benim de öyle düğün ve kınada giyeceklerim hariç bişi yok ortada, hevesim olmadığı için kendi çeyizimi bile hazırlamadım (mutfak eşyaları). Umarım bu ilişkimizi olumsuz etkilemez. Aslında bir yandan da eşya stresinden kurtulmuş olduk diye iyimser düşünmeye çalışıyorum. Ev kuracağımız zaman 1 yıllık evli olacağımızdan ve farklı bir şehirde olacağımızdan kimse karışmadan istediğim gibi döşeyebilirim evi, bu da avantaj olur sanırım kendimi kandırayım biraz

d.k. hapı meselesine gelince, sürekli hap kullanmak hiç bana göre deil, unuturum aksatırım kesin Bi de hap falan olunca korkutuyor beni, bir de doğum kontrol iğneleri varmış, onlarla ilgisi bilgisi olan var mı ki? hani daha rahat gibi geldi o bana.

umarım hayırlısı neyse o olur cnm ..sen niye hollandayı istiorsun peki??

insallah canim.. ben dogma buyume hollandada oldugum icin buraya aliskinim.. bunu aslinda bahane ediyorum aslina bakarsan bende turkiyede yasamayi cok isterim.. ama oraya gidince kayinvalidemin yaninda kalmak zorunda olacagim icin istemiyorum acikcasi.. o yonden hollandada daha rahat olurum.. nisanlimda turkiyede kalirsak kiraya cikmayiz kendi evimiz var diyo o yuzden hic orali olmuyorum.. sen ayri gidiyorsun sanirim?

anladım cnm hollanda olması o zaman daha hayırlı görünüyor gibi..
ben ayrı gidioum ewet baştan bizimde aynı ewde yaşama olayı gündeme geldi ama allahtan nişanlım bana hak verdi..aynı ewde yaşamak çok zordur hollanda olur inş seninde

evet canim, evet tabiki zor ama nedense ayri ev konusu acildiginda buyukleri basimizda istemiyormusuz gibi dusunuyolar.. yada onlari sevmedigimi dusuyo benim nisanlim..halbuki iyiyken kotu olmak icin istemiyorum ben.. onlara guveniyorum ama kendime o konuda guvenemiyorum.. asabi olabiliyorum yada olur olmaz seylere kizip kalplerini kirmaktan korkuyorum.. nisanlim bana dese ki gecici olarak kalalim ev bulana kadar seve seve kalirim.. kayinvalidem genc olsa kalirdim yaninda ama benimkiler yasli.. yani ben gecinemeyecegimden korkuyorum o yuzden iyiyken kotu olmaya gerek yok degil mi.. sende iyi etmissin ayri eve ciktiginiz icin gercekten sorunlar olabiliyor.

canim 2009 da turkiyeye staja gitmistim eczanede staj goruyordum.. orda tanistik :)

Anladımm Allah devamına erdirsin ama benim sana tavsiyem tabiki senin bilecegin iş sadece nacizane bir öneri sen erkegin bulundugu yere gel sonuçta sen yurt dısında doğdun büyüdün dilini de biliyorsun heryerini de biliyorsun ama erkek bu tür konularda daha çok zorlanır ilk önce dil ögrenmesi gerekiyor sonra da iş bulacak biz bayanlar yapı itibariyle kırılganız sen bu süre içerisinde eşine bakabilecekmisin?

Amin canim, dil konusunda biraz zorlanir ama hollanda zaten okula gonderiyor dilini orda ogreniyor. Is konusunu dersen iside hazir :) nisanlimin baba meslegi marangozluk oldugu icin burda is bulamam zannediyodu.. bi ara tvye bakarken altta reklamlar falan cikiyor orda hollandada pencere reklamini gordum.. anlattim nisanlima.. oda telefon acip konustu nisanlim tam adamin aradigi kisiymis bayagi olumlu yani.. is konusunda derdimiz yok Allaha sukur o is saglam artik. Nisanlim simdi ucan balonda calisiyor nevsehirde turistleri ucuruyor.. onunda hayali balon pilotu olmak egitimlere falan yazildi, maasida hollandaya gore cok cok iyi olacak ama ev konusunda anlasamiyoruz..bakalim hakkimizda neresi hayirlisiysa orasi olsun

Ben de hep binmek isterim ama hiç binemem maelesef ben de yükseklik korkusu var uçakta bile çıglık atmamak için kendimi zor tutuyorum ne güzel bi yere de gelin gideceksin taş evler,sıcak şarap çok güzel bir yer

Ben de hep binmek isterim ama hiç binemem maelesef ben de yükseklik korkusu var uçakta bile çıglık atmamak için kendimi zor tutuyorum ne güzel bi yere de gelin gideceksin taş evler,sıcak şarap çok güzel bir yer

anladim canim gecmis olsun, ben bindim balona muhtesem bisey gercekten. ucak balondan daha korkunc yani.. bende aslen nevsehirliyim zaten :)

iyi akşamlar aysuncum canım tüketici derneğiyle görüştüm dolandırıcılık olduğu için derneğimizin yapacağı birşry yok savcılığa başvurun dediler

Buket yanlış yönlendirmek istemiorum ama seni kaymakamlık içerisinde tüketici hakları kredi kartından yıllık aidat itirazını alıyorlar ben öyle biliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…