- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #64.501
ay canim benim ya senle durumumuz hemen hemen ayni.. bize 1 yil ayri kalcaz.. benimde oyuzden pek bi heycanim yok... sadece kinaya gerekli seyleri aldik baska hic biseyim yok..
walla canim dogum kontrol hapini sormussun.. ben zaten bi kac yildir diane-35 kullaniyorum ona devam edicem.. bilmiyorum normalde 2 hafta oncesinden basliyorlar.. hapi kullanmaya basladiginda 2 ci ve 3 u haftasi guvenli oluyo.. dugunune 1 hafta kalirsan hamile kalma sansin olabiliyor.. o yuzden sana tafsiyem basla 2 ay onceden hem vucudun alissin.. cunku yan etkileride oluyor alismak biraz zaman aliyor canim..
umarım hayırlısı neyse o olur cnm ..sen niye hollandayı istiorsun peki??
insallah canim.. ben dogma buyume hollandada oldugum icin buraya aliskinim.. bunu aslinda bahane ediyorum aslina bakarsan bende turkiyede yasamayi cok isterim.. ama oraya gidince kayinvalidemin yaninda kalmak zorunda olacagim icin istemiyorum acikcasi.. o yonden hollandada daha rahat olurum.. nisanlimda turkiyede kalirsak kiraya cikmayiz kendi evimiz var diyo o yuzden hic orali olmuyorum.. sen ayri gidiyorsun sanirim?
anladım cnm hollanda olması o zaman daha hayırlı görünüyor gibi..
ben ayrı gidioum ewet baştan bizimde aynı ewde yaşama olayı gündeme geldi ama allahtan nişanlım bana hak verdi..aynı ewde yaşamak çok zordur hollanda olur inş seninde
Hollanda'daki arkadas sen ordasın nişanlın Türkiye'de nasıl tanıştınız?
canim 2009 da turkiyeye staja gitmistim eczanede staj goruyordum.. orda tanistik :)
Anladımm Allah devamına erdirsin ama benim sana tavsiyem tabiki senin bilecegin iş sadece nacizane bir öneri sen erkegin bulundugu yere gel sonuçta sen yurt dısında doğdun büyüdün dilini de biliyorsun heryerini de biliyorsun ama erkek bu tür konularda daha çok zorlanır ilk önce dil ögrenmesi gerekiyor sonra da iş bulacak biz bayanlar yapı itibariyle kırılganız sen bu süre içerisinde eşine bakabilecekmisin?
Ben de hep binmek isterim ama hiç binemem maelesef ben de yükseklik korkusu var uçakta bile çıglık atmamak için kendimi zor tutuyorum ne güzel bi yere de gelin gideceksin taş evler,sıcak şarap çok güzel bir yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?