2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar
bugün nedense biran önce akşam olsun istiyorum gece kabuslar uykusuzluk bir sıkıntı anlatamam

Günaydın canım Hayırdır inşallah annem olsa yattığın yerde yemek mi yedin kırığın üzerindemi uyudun derdi

Buket yanlış yönlendirmek istemiorum ama seni kaymakamlık içerisinde tüketici hakları kredi kartından yıllık aidat itirazını alıyorlar ben öyle biliorum

Benim yaşadığım dolandırıcılık suçu olduğu için bizim yapacağımız birşey yok dediler canım kredi kartı aidatı farklı bir durum

Son düzenleme:
kızlar günaydın
dün akşam çeyizimi toparlayıp kolilemeye başladık
hem güzeldi hem duyguluydu
annem bana belli etmeden ağlıyodu çok kötü oldum ama ben de ağlarsam devamı gelicekti
o yüzden görmemiş gibi yaptım herşeyi şakaya vurdum o da ağlamasın diye ama
yatağa yatınca ben başladım bu seferde:2:

Ee sırası geldi artık aylin kuş uçacaksın sende yuvadan. ağlayan kızlar size sesleniyorum çok üzülüyorsanız sıranızı bana verebilirsiniz

günaydın kızlar,
dün gece hayatımda tanıdığım vefat etmiş ne kadar insan varsa hepsini gördüm
fatiha okuya okuya bir hal oldun sabah serviste ama baya korktum
gerçi anlamı güzelmiş, ölü diri getirir diye yazmışlar

kıyamam sanaaa.hepimizin kaderi bu..

Günaydın kızlarrrr bugün çok güzel uyandım güne artık herşey yavaş yavaş yoluna girmeye başladı :) Dün sonunda gelinlik işimi hallettim hep Aslı geldi aklımada dün inş. oda en kısa sürede halleder dağlar gibi yük kalktı üstümden davetiyeyedi hallettik fotoları yüklücem birazdan:)))

aa hayırlısı olsun o zaman canım bebek isteyen birileri varmı çevrende

hayırlı olsun canım fotoları bekliyoruz tabi

hayır olsun canım

Tüh aylindende koparamadım dün kübrada vermedi hepiniz ne evlenme meraklısıymışsınız hiç bana çekmemişsiniz

Sen gene iyi dayanıyorsun eda

puhahaha diyene bak
bizden sıramızı çalmaya çalışıyo
iyiki evlenme meraklısı değilsin yani

hayırlı olsun canım
bende bugün davetiye işini halledicem sanırım
seninde fotoları bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…