2011 gelin adayları buyrun sohbete

esraa olsun zaten misafir sayılırsın iş yerindede

O yüzden sanırım her yaptığım hataya gülüp geçiyor, sabahları geç geliyorum, sorun olmuyor, akşamları erken çıksada benide götürüyor, ayrıca çıktığım zaman 1000 lira düğün parası verecekmiş
Keşke daha fazla verse...
Mayıs ayı zor olacak benim için, 2 yılımı verdim buraya, bu ay yemek kartlarını yüklerken garip oldu içim, son bir kez yükleyeceğim ve bitecek (

geçmiş olsun canım..evdemisin..

yok bebişim işteyim salya sümük vaziyetteyim ama seninde canın sıkkın boşver canım ya takma kafana ama dediğin gibide arama bazen insanın hatasını anlatmanın en iyi yolu onu kendi silahıyla vurmak sana karşı yaptıkları bir eş ,sevgili olacak için çok ayıp ve yanlış.umarım değişir diyorum
hoşgeldin tatlım dikkat et kendine sen bize çok lazımsın herkes evlensin daha seninle okey oynayacağız
oynarız bebişim sen yeterki iste

Bugün herkes hasta yaa noluyo size nazarlaramı geldiniz kızlar?
valla esrooooo nazar mı neyse birtaraflarım ağlıyorrrr yani
geçmş olsn cnm dkkat et kendne
sağol kuzucummm :2:

geçmiş olsun zuzu dikkat et valla bende dün kötü oldum galiba idrar yollarımı üşüttüm inanılmaz derecede ağrım vardı ama çok şükür bugün yok

sağol canımm.. işyerinde de kızlar idrar yolu enfeksiyonu kapmış birkaçında kaşıntı varmış kesin klozetlerden oldu heryerde salgın var insanın bir taraflarına bulaşıyor apansızsende dikkat et bebişimm

Aman Zuhal dikkat, bizimde klozet var her gidişimde kabus yaşıyorum sanki, domestos döküyorum bi kaç etek gitti o nedenle çok sıkışmadan gidemiyorum. Gerçi bu şekilde de zarar (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…