2011 gelin adayları buyrun sohbete

bilmiorum ki bi tv sehpasını beğenmedim
ama araştırılırsa bu fiyata başka da bulunabilinir.
gerçi model olarak fena değiller

doğru diyosun ama bu fiyata ahşap kaliteli olur mu o düşündürdü biraz..hani sonucta sürekli değiştirilebilcek bişi değil mobilyalar..tasarrufa kaçalım derken zarara uğratan cinsten olmasınlarda..

nefesim hani tayin işi fln olanlar için iyi olabilir
ztn zedeleniyor mobilyalar.ama bu fiyata başka yerlerde de alınabilnir.
merinos hiç kullanmadık bilmiyrm ki.
kilimde vardı benimde beğendiğim 2 model.
kayınvaldem almayın onu fln dedi.
bakcaz artık tv sehpalarına bakıyrm ben devamlı onu oturma odasına koyucam çünkü yemek odası pek önemli değil benim için

tayin işi olanlar için tabi iyi olur..ben o bakımdan düşünmedim..hangi markanın mobilyaları iyidir peki..sen araştırıosun herhalde..aklımda olsun benimde

cnm ben yataşınkileri beğendim
ama biz normal mobilyacılardan alıcaz.
çünkü bizimde kısa süre içinde taşınma işimiz olabilir.
çok pahallı olmayan kalitesi çokta düşük olmayan bişiyler bakıcaz.
bellonayı pek beğenmiyrm mesela kayınvaldem aldı sevmedim pek.

anladım canım hayırlısı olsun..

bende böyle çook geniş mobilyaları sevmiorum ama yıllardır geniş mobilyalar moda..nasıl bulucam istediğim tarz çok merak ediyorum..

cnm buluruz inş. zevkimize göre
ben çok kararsız biri değilimdir ya görürsem eğer ilk girdiğim mobilyacıda bile alır çıkarız.
o yüzden kolay oluo işim

kızlar bu dekoru mudonun mağzasından çektim ay çok hoşuma gitti
mutfağa fln hoş olur ama nerde bunu yapcak geniş mutfaklar.
bi duvarı tamamen boş olması lazım

cimcime hoşgeldin canım
bende evdeyim
temizlik. bitti şimdi bi kuaföre uğrucam
canım ben evde daha çok susadım
işteyken uykusuzluk bunaltıyodu sadece..

İyiyim bende kafamı dinliyorum, işte pc başında akşama kadar olmuyo bee, evde en azından istediğin zaman yatabiliyorsun...
Ben oraya resimmi eklemiştim yoksa?
İnan hiç hatırlamıyorum yaa .))

selamlar

İyiyim bende canım gece yattım uyudum valla sen sıcaklardan uyuyamadınmı yoksa boshayallersmile

Yok canım sıcaklardan değil sahuru bekledim ben, sahuru yapıp uyudum, diğer türlü uyuyup uyanmak sonra yine uyumak zor oluyor sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…