- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #6.481
slm kızlaar, nasılsınız?
Ben temizlik yapıyorum bir uğrayım dedim...
kizlar, sevgilimle 1 yildir beraberiz. o türkiyede ben almanyada yasiyorum. bu sene 3 defa yanina gittim ve 3. gittigimde yanimda kiz kardesim de vardi, beni ailesiyle tanistirdi. ciddi düsündügümüz icin oldu bu. bundan annemin haberi var fakat babamin yok, cesaret edemedim ailesiyle tanistigimi söylemeye. ama sevgilimden haberi var.
suan sevgilim askerde, ve ocak basi gibi dönecek. benim stajyerligim de agustos 2011 de bitiyor. biz bu tarihten sonra evlenmeyi düsünüyoruz.
bunu babama da söyledim, oda dediki askerden dönsün tanismaya gideriz. sevgilim ama diyor ki ben döndükten sonra vize cikarabilirsem almanyaya geleyim tanisayim ailenle. sonra onlar gelirler durumun ciddiyetini kavramalari acisindan. siz ne dusunuyorsunuz? buraya gelip ailemle tanissin daha sonra biz gideriz diye düsündük. annemde sevdi bu fikri. babamin da sorun cikaracagini sanmiyorum.
peki diyelim bizde 4üncü aylarda gittik onlara, biz hangi ara söz kesip ev bakicaz dügüne hazirlancaz o orada ben buradayken?(
sanki 2011de evlilik yatacakmis gibime geliyor ama biz agustostan sonra kesin düsünüyoruz(
Bende galiba bu topice aitim kaydirigubbakcemile3
kizlar bakin bu merinos un yemek takimlarindan birisi.. 3 farkli renklerinle
EN COK BUNU BEGENDIM UCUNCU MODELI BEGENDIM
Takim fiyati 989 tl. Bunun gibi birsey alsam diyorum 8 ayligina kullanmaya.. bunlari parca parcada alabiliyorsun.. ne diyosunuz? Ben sadece masa sandalye, birde ya gumusluk yada konsolu almayi dusunuyorum..
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...nbaharin-gelin-ayakkabilari.html#post14676482
kızlar bakın bakalım beğenicekmisiniz??
ayakkabılarım bitti sonundaa
canım yok gizli albüm yaptım arkadaşlar görebiliyo sadece silmem sanırım.
dün ablası aradı nişan olalı 15 gün oldu ya ilk kez telefonlaştık
bugün ben annesini aradım anne demeye hiç hazır değilim. teyze de denilmez hitap etmedim. sizli bizliydik.
zor kıvırdım konuşmayı.
sonra bugün abisi abimle babamı aramış.
dün akşam nişanlım kıbrısta sana iş bulamıcaz gibi gözüküyor mart olsun istanbul olsun falan diyodu.
ben aslında içten içe istanbul istiyorum ama kıbrısında artıları var. güzel oldu bu.
bakalım yine de kıbrısta iş durumlarını bi değerlendircez iyice karar vermeden önce
bunun dışında ben ne zaman evlencez konusunu babamlara açmak için nişanın üzerinden zaman geçsin diye bekliyodum ya bugün aradılar diye babam açtı konuyu
siz ne zaman hazırsanız dedi. kasımda olur dedi martta.
bakalım bu akşam nişanlıma anlatcam.
nişanlanınca çorap söküğü gibi geliyo diyolardı da inanmıyodum öyle olacak herhalde
kızlar herkese işlerinde kolaylıklar
slm kızlaar, nasılsınız?
Ben temizlik yapıyorum bir uğrayım dedim...
slm kızlarr.
canım hoşgeldin.
aynen benimde öylee.
sevgilim nette bide. arada da onla konuşuyoruz.
az evi toparlamam bide eve iş getirdim biraz çalışmam gerek bakalım ne zaman yapcam.
Bende annemin zoruyla demiştim :))
Nişanlım hemen söz akşamı söyledi, benim kayınvalidemin iyi zamanına geldinmi çok tatlı dillidir.
Bana çoğu zaman annem der...
pandomim çok teşk. ederim canımm.
evet topuğu az seçtim aslında bi yüksek toğunu denedim onda bile kısa kaldım nişanlımdan
ama hani saçlarım kabarık olur fln filan hemde bu daha rahattı
pek giyemiyrm topuklu rahatsız oluyrm o yüzden riske atmak istemedim
kızlar bu takım nsl sizce güzel mi?
Çok güzelmiş sonbahar marka nedir?
Bide sandalyesi 4 adetmi satılıyor?
Bende böyle bir takım bakıyorum ama tv ünitesini biraz daha büyük istiyorum
benimki hiç bişiy demio bana
arada kızım dio o kadar
ama tatlı dilli olsun isterdim
o zaman bende daha farklı davranabilirdim daha sıcak yaklaşırdım
Canım o kahve rengi yerleri dalgalı gibi ya kendiliğinden o kısmını sevmedim.
düz olsa rengi daha güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?