2011 gelin adayları buyrun sohbete

iyi akşamlar kızlar
kimsecikler yok
bende dışarı çıkıcam birazdan
sonbahar canım ben çok beğendim
gelin ayakkabısı kesinlikle rahat olmalı

canım yok gizli albüm yaptım arkadaşlar görebiliyo sadece silmem sanırım.

dün ablası aradı nişan olalı 15 gün oldu ya ilk kez telefonlaştık
bugün ben annesini aradım anne demeye hiç hazır değilim. teyze de denilmez hitap etmedim. sizli bizliydik.
zor kıvırdım konuşmayı.
sonra bugün abisi abimle babamı aramış.

dün akşam nişanlım kıbrısta sana iş bulamıcaz gibi gözüküyor mart olsun istanbul olsun falan diyodu.
ben aslında içten içe istanbul istiyorum ama kıbrısında artıları var. güzel oldu bu.
bakalım yine de kıbrısta iş durumlarını bi değerlendircez iyice karar vermeden önce

bunun dışında ben ne zaman evlencez konusunu babamlara açmak için nişanın üzerinden zaman geçsin diye bekliyodum ya bugün aradılar diye babam açtı konuyu

siz ne zaman hazırsanız dedi. kasımda olur dedi martta.
bakalım bu akşam nişanlıma anlatcam.

nişanlanınca çorap söküğü gibi geliyo diyolardı da inanmıyodum öyle olacak herhalde

kızlar herkese işlerinde kolaylıklar

shewall sevindim tatlım darısı başıma artık.
hayırlısı olsun bakalım
ay evet ilk anne demek o kadar zor kii
ben telefonda demiştim hep sizli bizli konuşuyorduk
sonra sonra alışıyor insan

kizlar, sevgilimle 1 yildir beraberiz. o türkiyede ben almanyada yasiyorum. bu sene 3 defa yanina gittim ve 3. gittigimde yanimda kiz kardesim de vardi, beni ailesiyle tanistirdi. ciddi düsündügümüz icin oldu bu. bundan annemin haberi var fakat babamin yok, cesaret edemedim ailesiyle tanistigimi söylemeye. ama sevgilimden haberi var.
suan sevgilim askerde, ve ocak basi gibi dönecek. benim stajyerligim de agustos 2011 de bitiyor. biz bu tarihten sonra evlenmeyi düsünüyoruz.
bunu babama da söyledim, oda dediki askerden dönsün tanismaya gideriz. sevgilim ama diyor ki ben döndükten sonra vize cikarabilirsem almanyaya geleyim tanisayim ailenle. sonra onlar gelirler durumun ciddiyetini kavramalari acisindan. siz ne dusunuyorsunuz? buraya gelip ailemle tanissin daha sonra biz gideriz diye düsündük. annemde sevdi bu fikri. babamin da sorun cikaracagini sanmiyorum.

peki diyelim bizde 4üncü aylarda gittik onlara, biz hangi ara söz kesip ev bakicaz dügüne hazirlancaz o orada ben buradayken? (
sanki 2011de evlilik yatacakmis gibime geliyor ama biz agustostan sonra kesin düsünüyoruz (

canım niye öyle diyosun nisandan sonra 8 ay var tam.
hiç uzatmayın evlenin 2011 de
sevenler kavuşsunnnn kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…