- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #6.461
slm shewall
nbr cnm?
shewall sevindim tatlım darısı başıma artık.
hayırlısı olsun bakalım
ay evet ilk anne demek o kadar zor kii
ben telefonda demiştim hep sizli bizli konuşuyorduk
sonra sonra alışıyor insan
uykucu gelinler hadi kalkinnn kaydirigubbakcemile2
2011 gelinleri günaydınlar rrrr
kizlar, sevgilimle 1 yildir beraberiz. o türkiyede ben almanyada yasiyorum. bu sene 3 defa yanina gittim ve 3. gittigimde yanimda kiz kardesim de vardi, beni ailesiyle tanistirdi. ciddi düsündügümüz icin oldu bu. bundan annemin haberi var fakat babamin yok, cesaret edemedim ailesiyle tanistigimi söylemeye. ama sevgilimden haberi var.
suan sevgilim askerde, ve ocak basi gibi dönecek. benim stajyerligim de agustos 2011 de bitiyor. biz bu tarihten sonra evlenmeyi düsünüyoruz.
bunu babama da söyledim, oda dediki askerden dönsün tanismaya gideriz. sevgilim ama diyor ki ben döndükten sonra vize cikarabilirsem almanyaya geleyim tanisayim ailenle. sonra onlar gelirler durumun ciddiyetini kavramalari acisindan. siz ne dusunuyorsunuz? buraya gelip ailemle tanissin daha sonra biz gideriz diye düsündük. annemde sevdi bu fikri. babamin da sorun cikaracagini sanmiyorum.
peki diyelim bizde 4üncü aylarda gittik onlara, biz hangi ara söz kesip ev bakicaz dügüne hazirlancaz o orada ben buradayken?(
sanki 2011de evlilik yatacakmis gibime geliyor ama biz agustostan sonra kesin düsünüyoruz(
aaa pandomim gelmişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?