2011 gelin adayları buyrun sohbete

Allahım dermanı olmayan dert vermesin esracım sende kendine hiç bir şeyi sıkıntı yapma.
Ve o kadar haklısın ki gerçekden küçük şeyler kendimize sorun haline getirdiklerimiz.
Bende kendime hakim olmayı öğreniyorum elimden geldiğinde sakin olucam.
Allahım şaşırtmasın gerçekden hakkını ödiyemem.

sadece zamana ihtiyacım var aylincim başka bişi değil bendeki

neden gidip konuşmayacaksın ki git konuş hatalı olan o
anlat gerekiyorsa yaz bazen insan düşüncelerini anlatmak istediklerini dile dökemiyor en azından kafandaki bütün anlatmak istediklerini yazarak anlat bence öyle anlamıyorsa farklı şekillerde anlamak zorunda git ve konuş bu şekilde nereye kadar morelsizleşeceksin

Aynı psikoloji nişanda bendede vardı.
Nişan alışverişinde,kuaföre hep ne gerek diyordum.
Ve ailemin izin vereceğini bilsem nikahla evlenmeyi tercih ederdim.
Ama şimdi geri dönüp baktığımda keşke o kadar sitres yapmasaydım diyordum.
Emin ol sende öyle diyeceksin.Çok güzel olucaksın ve herkes sana hayran kalıcak.İçini ferah tut ve rahatlamaya çalış...

nişanlımdan bulaştı sanırım müziklere takmış durumdayım ilginç duymadığım ü<izkler var

mesela kokteylerde felan yemekli düğünlerde en popiler giriş müziği olarak

yanni standing in motinon

Eda kızlara katılıyorum bencede doğru olan gidip konuşman.
Biliyorum şu anda kendini rahat hissediyorsun kafanı dinliyorsun ama bir yandan da için içini yiyor.
Ertelemek yerine sıkıntının üzerine gitmek en güzeli.Ama yinede en doğru kararı sen vericeksin o yüzden bu konuda sessiz kalmayı tercih ediyorum.Bir bildiğin vardır elbet yoksa seni tanıdığım kadarıyla bu şekilde kendini geri çekmezdin.Cıvıl cıvıl hayat dolusun sakinliği tercih ediyorsun nedenlerin önemlidir.Umarım en kısa sürede toparlarsınız ve enişte de hatasının farkına varmış olur.

kızlar tek bişi söylicem ve kesinlikle bu konu hak..birdaha yorum yapmıcam..ben bile benim muhabbetimde sıkılmıs durumdayım..bi başkalaırnın eee buda uzattı dediğini çok iyi biliyorum haklı olarak..karsımda dediklerimi çürüten kendine göre yorumlayan hatta niyetlerimi kötüye yorumlayan (zaman zaman tabi) ortaya bi fikir söylediğinde artık kesinlikle bunun üstüne yorum yapamaz dediğim şeyde bile tezimi çürüten adam için ne yapmamı bekiyosunuz neyi halledicem..bıktım anlamıyomusunuz sıkıldım..istemiyorum onu sevmiyorum artık..bunaldım..bi karakter bırakmadı bende..herseye aval aval bakıyorum artık..beni bana bırakmadı..yapacaksın yaparmısın yok..ben onun kölesi değilim.yeter.....

ben nişanda hiç telaş yapmamıştım
ama şimdi hiç öyle değilim
daha önce hiç düğüne gitmedim sanki

Ben gerçekden gitmiyorum.
Nişanmış,düğünmüş pek sevmem ve çok yakın olmadığı sürece gitmem.
Genelde hep ortalarında gittiğim ve erken çıktığım içinde nasıl olması gerekiyor bilmiyordum.
O yüzden aşırı heyecanlıydım.Ama atlatılıyor geçiyor...

Hayırlısı neyse öle olsun canım. Bazen seni çok iyi anlıyorum...
eğer olmucak mutsuz olucam ilerde de böle olucak diyosanda uzatmanın anlamı yok zaten.
iNŞAllah hayırlısı olur edacığım hepimiz için herşey.

Son düzenleme:

çok bişey kaybetmiş sayılmazsın canım.ben evlenme teklifini orda aldım.hiç umduğum beklediğim gibi deildi.boşuna harcadığın parayla kalıyorsun kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…