2011 gelin adayları buyrun sohbete

nesrincim halılar çok güzelmiş
güle güle kullan arkadaşım
salon için aldıın duvar saatinin deseninden resim çerçevesi gördüm bi yerde ondan oalıcam bende

Bu hafta polis haftasıya etkinlik yapılcakmış polisevinde arkadaşlar
Gitar ve saz çalıyorum sesimde idare eder diyelim bir kaç gündür prova yapıyoruz
Ayy bak cok heyecanladım o kadar amirin önünde şarkı türkü söylicem
Siz göremediniz resmi sanırım

kızlar ben öğlen diş doktoruna gideceğim :18:
döndüğümde görüşürüz inşallah
benim icin dua edin dişimi çekmesin:18:

kızlar hiçbirinize kızmadım..o cümleleri yazarken ağlayarak yazdım sadece..size bişey söylemedim yanlıs anlamayın..ve bu konu burda kapansın..uzadıkça öfkem büyüyo..güzel şeyler konusalım artık..

nişanlının kıymetini bilmek istiyorsan da bak orda tehditlerle ilgili kısımlar var onu oku edacımm konusmayım diyordum ama gelinligine kadar aldın herseyini hazırladın yazık günah degilmi hem zamanını harcaDIN hem de maddi anlamda harcadın o yüzden tlfonla konusularak da bir yere varılmaz ilerde pişman olmayacagın bir karar ver keşke demeyecegin karar ver Eda huylu huyundan vazgecmez güzelimm sen herkesin hayatını 4/4'lük mü sanıyorsun canım annenle konuş ben anlatıyım 2 sene sonra nişanlandıktan sonra nişanlımın olumsuz davranışlarını gördüm hep de söylüorumm dagınıkkk çünkü benim topladıgımı biilioo o yüzden dagınık ama bunları yola getirecek olan da sensin tlfonlar kapatılarak trip yaparak hiçbir yere varılmıyor hepimiz bayanız dişiligini kullan yola getirmek istiyorsan git makuajını yap güzelce giyin geç karsısına konus

sigarayı da bırakacagızz edacıkk bugün kaç tane içtin ben henüz içmedim nişanlımın da yarım paketi vardı kırmış atmış iddaya girdik kim kaybederse ayakkabı alıcak bir yöntem deniorumm canım basarılı olursam sana da söylerim

2.modeli begendim zeynep ben..

Ben şimdiye kadar hiç topuz yaptırmadım ya düz fön ya da maşa kullandım ...

İyiiyiz iclal sen nasılsın?evlilik nasıl gidio sen anlat bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…