2011 gelin adayları buyrun sohbete

bi halılarım eksik kaldı .....ne marka ne model hiç bişey yok aklımda yardımcı olur musunuz?

canım valla halıları nişanlım aldı ben gittim beğendim 1 sattee 5 halı hslı yüzünden iki hafta konuşmadım neredeyse halı benim için çok önemli evi gösteren halı ve perde sende bernim gibi düşünüyorsan eğer git bak yavaş yavaş merinos benimkiler
ytak odası için saggıy alacağım tüylü

ya çok önce bitirdik biz evimizin eşyalarını bir hevesle koşturuyordum yapıyordum ediyordum ama şu an tıkanıp kaldım ne araştımak geliyor içimden nede gidip bakmak bende senin gibi düşünüyorum kesinlikle halılar gösterir evi ama malesef hiç isteğim yok biri gidip alsa gelse onları kullanabilecek durumdayım

artık yorulmuşşun canım ondan bende şimdi biri gitse herşeyi tamamlasa diyorum
benim nişanlı çok tez canlı herşey olsun bitsin istiyor ama öylede olmuyor ki araştırıyorum bakıyorum fiyat soruyorum kıyaslıyorum ama yok bak al mantığı var ilk gittiği yerden alıyor herşeyi

merinos halı kaşmir saray internetten sayfalarına bak hani en azından şu benim tarzım şu mobilyalrıma uyggun diyebilirsin yada ben genelde direk renk söylerim şu renkelre uygun halılar diye onlar sana çıkartıyorlar sende elemiş oluyorsun nitekim git bak sıkıntı yapma

Günaydınn kızlarrr Royal ve Kaşmiri begeniyoruzz biz de annem benim mutfak halımı almıstı çok begeniorum kahverengi aldı mutfakta açık renk çok kolay kirlenir die ...

Mutfak masanı nasıl düşünüyorsun?benim aklımda cam var

Mutfak rahat olmalı eğerki yemek oda takımın varsa küçük al dörtkişilk yanlardanda açılanlar oluyorya o şekilde yeterli bence ben yemek oda takımı almadım açılan masalardan aldım mutfağa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…