2011 gelin adayları buyrun sohbete

iyi akşamlar kızlar,bende 2011 gelin adayı olucam alllahın izniyle.nişanlım şimdi askerde mart sonu gelicek eylül gibide düğün düşünüyoruz ama daha tam olarak belli değil tabii bakalım.nasip

bende aranıza yeni geldim kızlar..2011 gelin adaylarındanım seneye temmuz ortası gibi düşünüyoruz düğünümüzü.nişanlıl bugün polis okuluna gitti 6 ay sonra gelcek yani şubatta ancak o zaamn başlarız hazırlıklaraaaa

su perisi benim nişanlımda bugün polis okuluna gittii ve bizde 2011 de ramazandan önce düşünüyoruz düğünüü. Allah kavuştursun nişanlılarımızaa inşşşsenağlama

tatlim biz sadece 8 ay kullanabilicez mobilyalarimizi o yuzden fazla pahali birsey alamam gercekten cunku cope gidicek nerdeyse 8 ay sonunda mobilyalarim yani.. ben butun takimi almicamm.. iste bi masa sandalya birde konsol diye dusunuyorumm 600e falan bulunur boyle bi 2 i diye dusunuyorum ya.. Bu koyduklarim Merinosun modelleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…