- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #6.561
tatlim biz sadece 8 ay kullanabilicez mobilyalarimizi o yuzden fazla pahali birsey alamam gercekten cunku cope gidicek nerdeyse 8 ay sonunda mobilyalarim yani.. ben butun takimi almicamm.. iste bi masa sandalya birde konsol diye dusunuyorumm 600e falan bulunur boyle bi 2 i diye dusunuyorum ya.. Bu koyduklarim Merinosun modelleri.
iyi akşamlar papatyam. bence çok mantıklı düşünüyosun. sadece masalarla o konsolu alsan yeterli olur senin için 8 ay. Hatta eğer oturacağın yer küçükse sadece masa ve sandalyeleri al bide güzel şık bir ayna uydur masanın üst kısmına duvara.
O konsolu almadan bile çok şık bi yemek yeri yapabilirsin bence.
Döndükten sonra kendine istediğin gibi eşyaları alırsın. Çok açılmamanın anlamı yok canım.
iyi aksamlar canimm bende gecmisi okuyordum simdi bitti.. ehehe kizlar gunduzleri dokturuyolr vallah yetisemiyorum bazen.. Evet canim ya bende oyle dusunuyorum ama porselen yemek takimim kristal bardak takimlarim falan var annemlerin ben buyurken aldiklariii bi konsol gibi birseyim olmazsa nerede tutucam ben onlari diyede dusunmuyor degilim canimm..
Oturacağınız ev filan bellimi? Mutfağında tutarsın. veya kolilerinde tutarsın.
8 ay için okadar dökülüp saçılmaya gerçekten gerek yok papatyacığım.
Yurt dışından döndüğünüzde istediğinizin alasını alır yaparsınız.
Ama olmaz yine alayım konsol gümüşlük dersen uyguna alırsın
belli degil canim.. dugun Martta oldugu icin Aralik gibi bakalim diyoruz.. Ocakta ceyizim Izmirden Eskisehire gider diye dusunduk Subat sonu nikahim olucak cunku 1 hafta sonrada dugunumuz olcak 5 Mart ta.. o yuzden pek bilmiyorum ama 2+1 tutucaz evi. Dogru soyluyosun 8 ay icin bende pek fazla acilmak istemiyorum.. Zaten Turkiyede kalicak olsamda bende sozlumde cok esyali evleri sevmiyoruz.. kalabligi sevmiyoruz.. bakalimm. ucuz beni 8 ay idare edicek bi yemek odasi ariyorum iste canim. sen nasilsinnn senin hazirliklar nasil gidiyor?
Hayırlısı olsun inşallah papatyam.
Benim hazırlıklar yok vallahi. Şimdi hiç bişey belli değil bizim için.
Heralde aralık ocak gibi bişeylerin kararını veririz.
dÜğünü nerde yapıcağımız belli değil ona bile karar vermedik.
nişanlımın borçları var biraz onları hafifletmesini bekliyoruz.
ona göre önümüze bakıcaz.
salon düğünlerini sevmiyoruz. o yüzden kır düğünü istyoruz mayıs gibi.
ama bütçemiz uyarsa tabiki. nişanlımın tanıdıkları var bi kaçtane organizasyon şirketi.
işte konuşucaz edicez ona göre karar vericez. hiç olmazsa salonda olucak.
bide şimdi nişanlımın yurt dışına çıkma ihtimali de var iş yerinden dolayı.
mayısta da gidip ağustosta dönücek.
eğer gitmesi kesinleşirse bizim düğünümüzde eylüle ertelenicek.
o yüzden hreşey belirsiz bizim için.
anladim canim.. eh bi basladiniz mi sular seller gibi akar canimm. bende hep kir dugunu istemistim ama Mart ayinda yapmak zorunda kalinca yurt disi olayi yuzunden o yuzdende kapali bi salon tuttuk mecburen. Olsun sevdigiizle bir olduktan sonra hic farketmez demi. Insallah sizinde borclariniz hafifler canim baslarsiniz yakinda hazirliklara.. Cok telasli bi surec ama guzel geciyor yinede..
inşallah papatyam. şu borçlarımız bitsinde kır düğünü falan okadar da önemli değil.
salon düğünüde olur. nişanlım benden daha çok istiyor kır düğünü olsun diye.
maddi durumumuza göre bakıcaz işte.
ben çeyizlerimi tamamlasam yeter bana
kızlar günaydın bugün seminerim var aranızda olamayacağım erkek kurtulursam görüşürüz
kızlar iyi geceler facede gördüm aşağıdaki siteyi bakarsınız
Mobilya Yatak Odalar Evgor.com.tr
öptüm
gunaydin kizlarrrr
kızlar günaydın bugün seminerim var aranızda olamayacağım erkek kurtulursam görüşürüz
günaydınlarrr
nasilsiniz pandomim ve elcintih?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?