2011 gelin adayları buyrun sohbete

iYİyim canım sen nasılsın?

Nasıl geçti haftasonunuz kızlar =)

guzeldi tatlim cumartesi gunu bi is yemegine davetliydim.. onu atlattik pazar gunude butun gun uyudum.. kizlar bu sicak havalar beni deli ediyor yaaa. geceleri yatip sonra tekrar kalkip yemek yiyip tekrar yatmakta yaramiyor.. ne yapcazz boylee!! zaten yemekle aram iyi degil bu aralar birde gece kalkip yemek yiyemiyorumm. sabah kahvaltiyi bile sevmeyen birisiyim ben..

ider mobilya da çok güzel ürünler var. mesela bu beğendiğimiz koltuk takımı 1300 TL

takim guzel yalniz ben bu kumastan nefret ediyorum canim yaaa. oturuyorsun poponun izi cikiyor falan.. elini suruyorsun izi cikiyor.. garip bi kumas yani.. baska duz bi kumasta olsa super olur.. ama fiyati gayet guzelmisss!

takim guzel yalniz ben bu kumastan nefret ediyorum canim yaaa. oturuyorsun poponun izi cikiyor falan.. elini suruyorsun izi cikiyor.. garip bi kumas yani.. baska duz bi kumasta olsa super olur.. ama fiyati gayet guzelmisss!

süet :roflol: kumaşta istediğin renk yaptırabiliyorsun ama tabi model değişir mi bilmiyorum buyrunnnnnnnnn daha bi çok yeri gezdik bi çok model beğendik ama eklemem zor olabilir Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…