- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #65.801
artık kar etmiyor canım bizde öyle şeyler.her koşulda gardını aldığı için nişanlım kavga çıkıyor sürekli aramızda.Allah'tan uzun sürmüyor bu kavgalar ama ben evlendiğimdede aynı sorunları yaşamak istemiyorum.biz hala senin ailen benim ailem derdindeyiz...
Bu şekilde her iki tarafda yıpranır ama canım.
Kimse kendi ailesine laf ettirmez.İnan bana nişanlım hatalı olduklarını bile bile yinede beni yönlendirmeye çalışıyor.Neden dediğimdede annemin huyu değişmez.Ama biz bir aile olacağız önemli olan da biziz ben susuyorum haklı olduğunu biliyorum ama elimden bir şey gelmiyor diyor.
Bende hiç uzatmıyorum kendi ailemi hele hiç öne sürmüyorum.Öyle yaparsam zıtlaşırız çünkü.Bende tamam senin için diyorum ve susuyorum.Ve dün dedim ki bu hafta annen dedi ya akrabaları ziyarek etmemiz gerekiyormuş gidersiniz hayatım dedim.Ben kayınvalidemi ziyaret etsem nasıl olur fıstığım dedi?Dedim geçen haftada bizdeydin hayatım.Olsun dedi.Seninle birlikde gideriz akraba ziyaretine bende gönüllerini alırım dedi.Bizde her konuda rahat farkında bende tamam dedim.
yeteri kadar yıprandık zaten canım.kendi ailesinin yaptığı bişi bana ters geldiğinde ona bunu söylüyorum.o kabullenmek yerine yaaa senin ailende bunu bunu yapıyor deyip olayı daha da büyütüyor.bi kere dese ki evet hayatım sen haklısın onlar böyle böyle kabullenelim olay çözülecek.ama daha çok üstüne gidiyor sorun büyüdükçede büyüyor.
kayınvalidem bugüne kadar akrabaları geldiğinde beni hiç davet etmedi.ama nişanlımın istediği üzerine hep gittim sesimi bile çıkarmadan.geçen haftada tekrar teyzeleri geldi.dedimki nişanlıma ben gelmeyeceğim beni kimse çağırmıyor.bugün orda bulunmak istemiyorum dedim.bana söylediği tek şey bundan sonra görürsün sen bak ben sana neler yapıyorum.böyle bi ilişki nasıl sağlıklı devam eder ki canım
Oyy yaa bu gerçekden çok zor bir durum.Hani deseki haklısın ama ne yapalım huyları bu idare edelim.Sen seve seve gidersin.İşde ben böyle olunca çok üzülüyorum.Biz bayanlar her şekilde ailemizden kopuyoruz,ne kadar gidip gelsekde hiç bir şey eskisi gibi olmuyor.Ama erkekler hep aile olmak istiyoruz diyor hemde ailelerinden kopamıyorlar.Bir bayan hem eşinin huyunu suyunu benimsicek idare edicek gönlünü hoş tutucak hemde ailesinin.Böyle olmadığında da tartışmalar,kavgalar ve malesef ki ayrılıklar oluşuyor.Halbuki madem hazır değilsin aile kurmaya madem koparamıyorsun ipleri madem ailen dört dörtlük o zaman evlenme.
Yinede hepimiz farklı şekillerde sınanıyoruz canım senin sınavında bu demek ki.Kendimizi paralasakda bazı şeyler engellenmiyor malesef.Umarım herşey dilediğin gibi olur.
Sabır sabır sabır diyoruz herşey geçecek stres sıkıntı gerilim maddiyat para destek hepsi birbirini tetikliyor zincirleme bunlar
yeteri kadar yıprandık zaten canım.kendi ailesinin yaptığı bişi bana ters geldiğinde ona bunu söylüyorum.o kabullenmek yerine yaaa senin ailende bunu bunu yapıyor deyip olayı daha da büyütüyor.bi kere dese ki evet hayatım sen haklısın onlar böyle böyle kabullenelim olay çözülecek.ama daha çok üstüne gidiyor sorun büyüdükçede büyüyor.
kayınvalidem bugüne kadar akrabaları geldiğinde beni hiç davet etmedi.ama nişanlımın istediği üzerine hep gittim sesimi bile çıkarmadan.geçen haftada tekrar teyzeleri geldi.dedimki nişanlıma ben gelmeyeceğim beni kimse çağırmıyor.bugün orda bulunmak istemiyorum dedim.bana söylediği tek şey bundan sonra görürsün sen bak ben sana neler yapıyorum.böyle bi ilişki nasıl sağlıklı devam eder ki canım
Oyy yaa bu gerçekden çok zor bir durum.Hani deseki haklısın ama ne yapalım huyları bu idare edelim.Sen seve seve gidersin.İşde ben böyle olunca çok üzülüyorum.Biz bayanlar her şekilde ailemizden kopuyoruz,ne kadar gidip gelsekde hiç bir şey eskisi gibi olmuyor.Ama erkekler hep aile olmak istiyoruz diyor hemde ailelerinden kopamıyorlar.Bir bayan hem eşinin huyunu suyunu benimsicek idare edicek gönlünü hoş tutucak hemde ailesinin.Böyle olmadığında da tartışmalar,kavgalar ve malesef ki ayrılıklar oluşuyor.Halbuki madem hazır değilsin aile kurmaya madem koparamıyorsun ipleri madem ailen dört dörtlük o zaman evlenme.
Yinede hepimiz farklı şekillerde sınanıyoruz canım senin sınavında bu demek ki.Kendimizi paralasakda bazı şeyler engellenmiyor malesef.Umarım herşey dilediğin gibi olur.
Sabır sabır sabır diyoruz herşey geçecek stres sıkıntı gerilim maddiyat para destek hepsi birbirini tetikliyor zincirleme bunlar
senin zuzunun aldığı çorap sayısından haberin var mı eda:)
kesinlikle b şıkkı
doğru diyorsun canım.aynı şeyi bende söylüyorum sürekli.madem sorun bende ya da ailemde.o zaman ailene uygun,ailen gibi dört dörtlük biriyle beraber ol.işin zor tarafı kalkıp hiç bir zaman ailesinden birine benim rahatsız olduğum konuları dile getiremiyor.çünkü pasif .sadece benim yanımda bana karşı konuşabiliyor.çok zor bi durum yani anlayacağın.hayırlısıyla alnımın akıyla bu işin içinden çıksam başka bişey istemiyorum.
Günaydın kızlarr nasılsınız?
Deniz çeyizlerin çok güzeller işte el emekleri benim annem tülbent kıyılamayı bilmiyor o yüzden hep yaptırmıs ...
Esra dün topicine de yazdım canımm sende iyi günlerde kullan bir nevresim ne kadara yaptırdınız?
Bir de Deniz ignedanlık ne işe yarıyor?
Biz düğün ertesi yola çıkıyoruz balayı için alanya incekum mevkii ne
9 saat yol pöfffffffffffffffffff yolda ne durumda olurum acep
artık kar etmiyor canım bizde öyle şeyler.her koşulda gardını aldığı için nişanlım kavga çıkıyor sürekli aramızda.Allah'tan uzun sürmüyor bu kavgalar ama ben evlendiğimdede aynı sorunları yaşamak istemiyorum.biz hala senin ailen benim ailem derdindeyiz...
Kesinlikle önemli olan bu sıkıntılardan en hafif şekilde zarar görerek çıkabilmek.
Allaha şükür nişanlım anlayışlı.Birbirimizin eksilerini artı yapıyoruz elimizden geldiğince.
Bu sabahda mesajlaşırken aklımıza geldi eskiler.
Cebimizde paramız yok ikimizde açız.
Nişanlım bana soruyor aç mısın diye bende yok diyorum.
Ama nede güzel kokuyor balık ekmek...
Sonra bir kola bir balık ekmek alıyoruz.
Nişanlım tokum dememe rağmen bensiz yiyemiyor.
Bir o ısırıyor bir ben.Küçük lokmalar almaya dikkat ediyorum ki nişanlım doysun.
O doyunca bende doyuyorum sanki...
Yine yol paraları dışında cebimizdeki son 5 TL
Akşam iş çıkışı açım nişanlımda kurstan çıkmış çalışmıyor oda aç.
Ben şirketten iki tane meyve suyu atıyorum çantama kola olursa asiti kaçar diye.
Ne yesek diye düşünüyorum.Gözüm hep fiyatlarda.
Sonra büfenin önünde geçiyoruz oda ne tavuk döner ekmek 2,5 TL
Tamda 5 TL var yanımda.Nişanlımda hiç yok biliyorum.
Ve açım döner ekmek alalım diyorum.
Bir bakışı var bana görmeniz lazım.Cebimdeki 5 TL yi avucuna sıkıştırıyorum ve kenara çekiliyorum.
Tavuk döner olsun et sevmem demeyide ihmal etmiyorum tabi.Ve çantada ne çıkıyor bingo iki tane meyve suyu.Karnımızı doyuruyoruz sonra taksi paramı harcadığımız için nişanlım beni eve kadar bırakıyor ve geri dönüyor...
Daha neler neler işde bu şekilde bu günlere geldik.
Şimdi nişanlım benden çok kazanıyor maşallah
Ama o günlerin tadı da şimdi hiç bir şeyde yok.
Paramız var ama zamanımız yok.
Sabrediyoruz son 7 ay
kızlar haberiniz var mı bilmiyorum çeyiz çıkarken anneme davul zurna istemiyorum dedim diye dün olay çıktı annem sinir krizi geçirdi muhtemelen birikim vardı bu olayla bana patladı hepimizi kırdı babamla arası açıldı beni kovdu... hiçbir şeyine karışmıyorum dedi... sabah bana çay yapardı beni görünce görmemezlikten geldi... düğüne kadar onunla konuşmayacakmışız kardeşimle not bildirdi.. babam ve beni mahvetti dün gece...
dün görseydin eğer ne kadar kızabilir anlardın canım şok oldum karşı taraf yapsa üzülmezdim ama bunu hazmedemiyorum.Ay üzüldüm canım, zannediyorum bir anlık sıkıntıdan söylemiştir o sözleri.
Yoksa bir anne ne kadar kızabilirki evladına...
işte gerçek sevgi
çıkarsız beklentisiz
maşallah canım benim Allah bozmasın
çok zoruma gitti. babam anneme yapma sen kime tavır alıyosun bak kızın ağlıyo dedi... o da ağlasın dedi...vay be daha neler görücez acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?