2011 gelin adayları buyrun sohbete

sana katılıyorum ben de .bazen biz de bazı problemler yaşıyoruz bu konuda aile içinde. ben de üzülüyorum bunlara. ama başkalarına bakıp daha büyük sorunları olanları gördüğün zaman şükrediyorum

Benim annem de herseyimi yaptı bir pike takımını yaptırmaya kalksak 350-400 tl annem kendisi yaptı el emegi döktü hepsine ne alırsan beyaz ya da yesil al diyorum o da alıyor saolsun çaycımı mikro dalgamı filan annem aldı ...ananemi kaybettik kendini eve çok kapattı çok az dısarı çıkıyor ben de o yüzden üzülüyorum biz annemle arkadas gibiyiz kuaföre birlikte gideriz alışverise birlikte çıkarız ....

denizcim meltemcim merhaba canım iyim kıslar ya ev hali walla misafirim gelecek bugün
hazırlık yapacam pratik bişiler istiyorum çok yorucu bişiler yapmak istemiyorum aslında ya
öner,niz varmı
börek yaapcam
kurabiyelerim var
çay yapacam
halleyimde var ondanda koyacam
başka ne yapim kıslar çok pratik olsun ama

annemi özledim ben

salata olur canımm onların yanında;

Roka salatası

Nohut salatası

Patatesli havuçlu meze aklıma bunlar geldi...bunların içerisinde en pratik roka canım roka,yeşil sogan,domatesle güzel oluyor ya da makarna haşla hemen mayonezle,hazır garnitür koy makarna salatası yap...

kısır yada patates salatası yapabilirsin canım

Yanına patates salatasıda yapabilirsin Elçin'cim...

kısır yada patates salatası yapabilirsin canım

Yanına patates salatasıda yapabilirsin Elçin'cim...

kıslar çok tşk ederim patats salata sı yapacam
meltemcim rokam yok şimdi bende çok seviyom rokayı ama manava gidemem
nohut salatasınıda ilk defa duydum netten bakim bir nasıl bişimiş

Garnitürle yapılan makarna salatasıda çok hoş oluyor.
Geçen gün yapmışdım pratik olsun diye.
Annem duygulandı kızım büyümüş akşam işden gelince yemeğinide yetiştirebiliyor diye.
Sonra babam gelince annem onada vermiş.
Babam diyorki kimden geldi acaba ne güzel olmuş.
Dedim babişkom ben yaptım.Şaşırdı babamda duygulandı.
Güzel olmuş kızım ellerine sağlık dedi.

Bir kardeşim beğenmiyor yaptıklarımı.
Hafta sonu kahvalısına melemen yapmıştım 1 saatte ancak yapmışım.
Pehh kimse melemenden başka bir şey yemedi.
Ve kahvaltıda 8 kişiydik düşünün çok fazla yapmışdım.
Tabi şimdi diyetteyim o başka

slm kızlar canım çok sıkkın sizlere bişi sorucam sonuçta hepiniz evlilik yolundasınız erkek tarafı direk istemeymi geldiler yoksa önceden tanışmayada geldilermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…