- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #65.901
Öyle bir şansı yok, çünkü bizi komutanı tanıştırdı, o kefil oldu
Komutanı güya bizim tanıdık ama askerini benden çok tutuyor
Hatta nişanlımı komutanın eşi otururken görmüş, demişki çok iyi çocuk ama Esra'dan kısa, benide düğünde topukluyla görmüş çok uzunum sanmış, oysaki nişanlımın boyu 1,80 benimki 1,62
Hakket Yasin nirden çıktı bee, bende smiley karıştı sanıyorum :))
denizcim meltemcim merhaba canım iyim kıslar ya ev hali walla misafirim gelecek bugün
hazırlık yapacam pratik bişiler istiyorum çok yorucu bişiler yapmak istemiyorum aslında ya
öner,niz varmı
börek yaapcam
kurabiyelerim var
çay yapacam
halleyimde var ondanda koyacam
başka ne yapim kıslar çok pratik olsun ama
Ay bende geçen hastanede bir bayanla konuşuyordum, bilirsiniz hastane muhabbetlerini o sordu ben sordum arkadaş olduk falan. Kadın dediki nişanlımısın evet dedim, nişanlın ne iş yapar demiş bende kendimi anladım, muhasebe dedim, o da "he iyiymiş muhasebeci olması" dedi. Bende gayri ihtiyari "hee siz eşimdenmi bahsediyorsunuz" dedimKadın dediki "nişanlı değilmisin" bende evet dedim. Diyorki "eşim dedin, ne kadarda benimsemişsin"
Nişanlıma anlatıncada kızdı kadına, tabi eşim diyeceksin şurada ne kalmışki diyor
çok ilginç esra komutanın o kadar askeri varken neden nişanlını seçmiş sana:)
Çok hoş olmuş esroş.Buna benzer bir olayda biz yaşadık.
Nişanlımla birlikde nişanlımı sürücü kursuna yazdırmaya gittik.
Bende daha önce arayıp konuşmuştum nişanlımın işler yoğun olunca randevu almıştım.
Neyse oturuyoruz evrakları teslim ediyoruz.Adam dedi ki daha önce yardımcı arkadaşımla görüşmüşsünüz.Nişanlımda dedi ki evet daha önce telefonda eşim görüştü sonra ben aradım.
Ay ben sen bir hoşlaş bir hoşlaş eşim demesinden gülmemek için zor tuttum kendimi.
Sonra çıktık dedim ki hayatım eşim dedin nufus cüzlanının arkasında bekar yazıyor.Olsun dedi şurda düğüne ne kaldı.7 ay var hayatım dedimTamam o zaman nikah işlemlerine hemen başlıyalım dedi.Sen benim eşimsin ötesi yok dedi peki dedim.
Öyle bir şansı yok, çünkü bizi komutanı tanıştırdı, o kefil oldu
Komutanı güya bizim tanıdık ama askerini benden çok tutuyor
Hatta nişanlımı komutanın eşi otururken görmüş, demişki çok iyi çocuk ama Esra'dan kısa, benide düğünde topukluyla görmüş çok uzunum sanmış, oysaki nişanlımın boyu 1,80 benimki 1,62
yasin değilmiydi iki yasin var biliyorum biri aslı diğeri sen.
Canım kısa zamanda çok iyi dost olmuşlar, hatta nişanlımı oğulları gibi seviyorlar.
Düşün yani bana kefil olamıyor ona oluyor, sözü yüzüklerimizide eşiyle beraber taktılar, nasipse nikah şahidimizde onlar olacak.
Aslında düşününce çok garip oluyor insan, nasıl güvendin diyebilirsiniz, işte bunun adına NASİP diyorlar, çünkü zaman zaman düşününce bende ne büyük risk almışım diyorum
Yok canım Aslı ve Yasemin'in Yasin'i var...
sahi yasemin deyince o nerelerde görmedim ne zamandır didemide çok merak ediyorum
Nişanlımın bana nişanlım diye hitap ettiğini hatırlamam, eşimsin diyor hep...
Bende eş adayım derdim ilk başta baktım garip kaçıyor, eşim demeye başladım...
görücü usülleri hep öyle oluyor ama canım güvenip risk alıyorsun bana asıl ilginç gelen askeriyede bir ton asker olmasına rağmen piyangonun nişanlına çıkması
burdayım bacı :))
aa sesime geldiİçinemi doğdu kız hoşgeldin neler yapıyorsun nasıl gidiyor hazırlıklar
görücü usülleri hep öyle oluyor ama canım güvenip risk alıyorsun bana asıl ilginç gelen askeriyede bir ton asker olmasına rağmen piyangonun nişanlına çıkması
yok kız tam bi bakayım dedim sen öyle yazınca bende selam vereyim dedim buketcim.. canım şuan için bi hazırlığım yok benim normal bi şekilde sürüyorum hayatı. nişanlımın askerden gelmesini bekliyorum
yok kız tam bi bakayım dedim sen öyle yazınca bende selam vereyim dedim buketcim.. canım şuan için bi hazırlığım yok benim normal bi şekilde sürüyorum hayatı. nişanlımın askerden gelmesini bekliyorum
Askeriyede herkese güven olmuyor tabi, sonuçta onlar asker ama nişanlımla yakın irtibatları var, yani onu diğer askerlerden farklı görüyormuş, çünkü arkadaş olmuşlar, nişanlım evlerine girip çıkıyormuş, sonuçta her askere öyle davranmıyor tabiki. Hatta nişanlımdan sonraki asteğmenle anlaşamamış, yani ilişkileri asker ve komutandan öte değilmiş. Nişanlım teskereyi aldığı halde bırakmamıştı, Çanakkale'de denetime gitmişlerdi, 1 hafta geç terhis oldu...
Bu arada beni tanıyan okusa kesin ben olduğumu anlar, deşifre ettim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?