2011 gelin adayları buyrun sohbete

çok ilginç esra komutanın o kadar askeri varken neden nişanlını seçmiş sana:)

rus salatalı makarna yada kısır yap çayla güzel gider patates salata yada patatesi haşla üzerine yoğurt döküp salçalı yağ

Çok hoş olmuş esroş.Buna benzer bir olayda biz yaşadık.
Nişanlımla birlikde nişanlımı sürücü kursuna yazdırmaya gittik.
Bende daha önce arayıp konuşmuştum nişanlımın işler yoğun olunca randevu almıştım.
Neyse oturuyoruz evrakları teslim ediyoruz.Adam dedi ki daha önce yardımcı arkadaşımla görüşmüşsünüz.Nişanlımda dedi ki evet daha önce telefonda eşim görüştü sonra ben aradım.
Ay ben sen bir hoşlaş bir hoşlaş eşim demesinden gülmemek için zor tuttum kendimi.

Sonra çıktık dedim ki hayatım eşim dedin nufus cüzlanının arkasında bekar yazıyor.Olsun dedi şurda düğüne ne kaldı.7 ay var hayatım dedim Tamam o zaman nikah işlemlerine hemen başlıyalım dedi.Sen benim eşimsin ötesi yok dedi peki dedim.

çok ilginç esra komutanın o kadar askeri varken neden nişanlını seçmiş sana:)

Canım kısa zamanda çok iyi dost olmuşlar, hatta nişanlımı oğulları gibi seviyorlar.
Düşün yani bana kefil olamıyor ona oluyor, sözü yüzüklerimizide eşiyle beraber taktılar, nasipse nikah şahidimizde onlar olacak.
Aslında düşününce çok garip oluyor insan, nasıl güvendin diyebilirsiniz, işte bunun adına NASİP diyorlar, çünkü zaman zaman düşününce bende ne büyük risk almışım diyorum

Nişanlımın bana nişanlım diye hitap ettiğini hatırlamam, eşimsin diyor hep...
Bende eş adayım derdim ilk başta baktım garip kaçıyor, eşim demeye başladım...

Ayy esra çok güldüm yaaa kız o nasıl tapuklu ayakkabıda 1.62 boyla 1.80 boy dan uzun oldun

görücü usülleri hep öyle oluyor ama canım güvenip risk alıyorsun bana asıl ilginç gelen askeriyede bir ton asker olmasına rağmen piyangonun nişanlına çıkması

Nişanlımın bana nişanlım diye hitap ettiğini hatırlamam, eşimsin diyor hep...
Bende eş adayım derdim ilk başta baktım garip kaçıyor, eşim demeye başladım...

Bende kocam demeye bayılıyorum çok hoşma gidiyor

Onada nişanlım alıştırdı.Hep kocasıda karısını çok severmiş gibi cümleler kuruyor ordan alıştım.
Bir gün yine duraktayız.Ben senin gibi erkek arkadaşım olduğu için çok şanslıyım dedim.Erkek arkadaş mı dedi?Peki sevgilim olduğu için çok şanslıyım dedim.Bak sen dedi.Yine mi olmadı dedim?Evet dedi.Peki ne dicem dedim.Kocam dicekmişim.Ben bazen ya olmasam ya biterse gibi cümleler kuruyorum.Fıstığım senin uykun gelmiş ağzına biber sürerim bak haydi uyu bakayım diyor.

Kendi aramızda kuruyoruzda böyle cümleler başkasının yanında diyince içim hoş oldu.
Bende boş bulunup annemin yanında nişanlım bir şey anlatırken.Ayy anne ne tatlı dime ne güzel anlatıyor demiştim :78:

görücü usülleri hep öyle oluyor ama canım güvenip risk alıyorsun bana asıl ilginç gelen askeriyede bir ton asker olmasına rağmen piyangonun nişanlına çıkması

Askeriyede herkese güven olmuyor tabi, sonuçta onlar asker ama nişanlımla yakın irtibatları var, yani onu diğer askerlerden farklı görüyormuş, çünkü arkadaş olmuşlar, nişanlım evlerine girip çıkıyormuş, sonuçta her askere öyle davranmıyor tabiki. Hatta nişanlımdan sonraki asteğmenle anlaşamamış, yani ilişkileri asker ve komutandan öte değilmiş. Nişanlım teskereyi aldığı halde bırakmamıştı, Çanakkale'de denetime gitmişlerdi, 1 hafta geç terhis oldu...
Bu arada beni tanıyan okusa kesin ben olduğumu anlar, deşifre ettim kendimi

aa sesime geldi İçinemi doğdu kız hoşgeldin neler yapıyorsun nasıl gidiyor hazırlıklar

yok kız tam bi bakayım dedim sen öyle yazınca bende selam vereyim dedim buketcim.. canım şuan için bi hazırlığım yok benim normal bi şekilde sürüyorum hayatı. nişanlımın askerden gelmesini bekliyorum

Ben artık görücü usulü kaldığını düşünmüyorum.
Çünkü son kararı yine çiftler veriyor, arkadaş ortamında da tanışsan yine görücü usulü sayılır böyle durumda, çünkü yine bir aracı sayesinde tanışmış oluyorsun. Biz hemen karar vermedik, tanıştık, anlaşabileceğimize ikna olduğumuz zaman evlenme kararı aldık.
Görücü usulü eskidenmiş, yani çiftler birbirini görmeden evlendiriliyormuş, Allah muhafaza ne kadar zormuş yaa...

ikimizinde kalbi temizmiş o zaman:) 1 ay kalmış sakin görünüyorsun bende yangınlar başlamıştı çoktan 1 ay kala kendimi düşünemiyorum nişanlın dönüncemi yerleştireceksiniz evi

bende annem anlatıyorum ya kesin bende öyle deşifre olmuşumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…