2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bencede artık görücü usulü kaldığına inanmıyorum,yani en azından artık çok nadir diye düşünüyorum.
Kişiler artık bir şekilde vesile oluyor son sözü söylemekde çifte kalıyor.

Son düzenleme:
ikimizinde kalbi temizmiş o zaman:) 1 ay kalmış sakin görünüyorsun bende yangınlar başlamıştı çoktan 1 ay kala kendimi düşünemiyorum nişanlın dönüncemi yerleştireceksiniz evi

öyle diyelim bacımm...

canım bizim düğün tarihimiz henüz belli değil nişanlımın askerden gelip iş bulması ile ancak o zaman düğün tarihi belli olur. tahminimce ekimi bulur düğün tarihi yinede bilemiyorum hayırlısı allahtan

iş başvurusuna gelen genç kızlarımızın bir kısmı anneciği ile geliyor ve maalesef annecikleri kızlarının hiç konuşmasına izin vermeden hep kendileri bişiler anlatıyor

kızlarına sorulan sorulara bile onlar cevap veriyor

kızlar bileb bilir sorunumu çeyiz olayı kardeşimde anlamadı beni o da bi tirp ne halin varsa gör dedi.. bende bi siz idare edin beni insan böle durumda kötü bile konuşsam alınmaz ben ablamı tanıyorum der ama hepinizde bi naz bi eda.. ben yokum artık dedim.. kardeşim de çok iyi dedi

Hoş geldin zübeyde iyiyim sen nasılsın?

Malesef ki öyle bu durumu bende çok yaşadım ama elden bir şey gelmiyor.

Gül lütfen ama babanı düşün.Baban sana destek değil mi?
Sen şimdi eve gitmsen baban üzülmez mi?
Geçicek bu günler.Evet herkesi idare etmen zor ama şurda düğününe ne kaldı ki?
Sabırlı olmaya devam et elbet mükafatını göreceksin.

yok şekerim çokda kalmamış..
Sen gelin olduğunda benim daha 4 ay 1 haftam kalacakk

ooo senin daha çokmuş. Valla bişey olcak diye aklım çıkıyo.çünkü 2008 yılında düğünümüze 1 ay kala ayrılmak zorunda kaldık 2011 ocak ta yeniden nişan yaptık.çok huzursuzum yaaaaaa....

mrb kızlar ben sözü bozdum a$ırı bunalımdayım ne yapacağımı $a$ırdım ihanete uğradım yardıma ihtiyacım var ruhum daralıyo nefes alamıyorum ..............

ben konuyu bilmiyorum canım benim ama şimdi okur öğrenirimde üzüldüm bence problem ne olursa olsun şu dönemde alttan alınması gereken kişi sensin....

nasılsa düzelir problemler takılmamaya üzülmemeye çalış emi

yok arkadaşım dayanamıyorum artık ben yokum diyorum çok iyi diyo bana annem arayıp sormuyo bıktım artık

Hoş geldin zübeyde iyiyim sen nasılsın?

Malesef ki öyle bu durumu bende çok yaşadım ama elden bir şey gelmiyor.

bende iyiyim canım...

ama bu çok sınır bozucu bi durum o kız kocaman ya bir birey o çocuk değilki işe o başlıycak tamam anne olarak bulun yanında gel vs ama kızın sesini duyamadık valla gittiler annesi her lafta gercekten üzücü bu durumu senın yaşamak zorunda kaldığına da üzüldüm valla

nerdeee herkes bi trip bi geri çekilme valla yeter dedim artık

cep telefonumu kapattım işten izin alıp gidicem birazdan eve de dönmicem
gül kardeşin kaç yaşnda sakin ol canm yaa nereye gdiceksn nişanlına da hssettrmedn inşallah annenle olan problemi
ooo senin daha çokmuş. Valla bişey olcak diye aklım çıkıyo.çünkü 2008 yılında düğünümüze 1 ay kala ayrılmak zorunda kaldık 2011 ocak ta yeniden nişan yaptık.çok huzursuzum yaaaaaa....
hayırlısı olsn neden ayrıldnzki tam 1 ay kala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…