- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #65.961
msjları gördüğümde bizdeydi zatenah canım vallaha çok üzüldüm ...sakin olmaya çalış...tamam biliyorum anlıyorum kabul edilebilri bi durum değil ama sakın olmaya calış...
evlencektiniz zaten sen ona herseyinle tertemiz halinle yetebilecektin ama erkeklerin maymun iştahlılığı gözünü şehvet nasıl bürümüşse...
hayırlısı olsun şimdi neler yapıyor pişamlık duyup arıyıp soruyor mu ailesi ne dedi senin ailen ne dedi
msjları gördüğümde bizdeydi zatenmsjların kopyasını kendime attım sonra buna sordum ne i$ kim bu kz falan dedim. o evli die ba$ladı ,güya kendini savunuyo ... çok sinrlendim içeri gittim ağladım zatn baya bi. telefonu tekrar istediğimde msjlar silinmi$ti zaten ba$ka bi$ey beklemiyodum. Allahtan kendime kopyalamı$tm. sonra ailesini çağırttırdım anneme geldiler babası ve annesi çok ağladı hatta adamcağz yemn ederim elimi öptü ba$ına koydu. sen affet bitmesin seni kızımız benimsedik falan die ben nasıl aynı yatağa girerim o adamla kimse beni dü$ünmüyo onun ailesi affet dio ba$ka bi$ey demiyo ama hiç sanmıyorum a$ırı derecede sinrliyim
msjları gördüğümde bizdeydi zatenmsjların kopyasını kendime attım sonra buna sordum ne i$ kim bu kz falan dedim. o evli die ba$ladı ,güya kendini savunuyo ... çok sinrlendim içeri gittim ağladım zatn baya bi. telefonu tekrar istediğimde msjlar silinmi$ti zaten ba$ka bi$ey beklemiyodum. Allahtan kendime kopyalamı$tm. sonra ailesini çağırttırdım anneme geldiler babası ve annesi çok ağladı hatta adamcağz yemn ederim elimi öptü ba$ına koydu. sen affet bitmesin seni kızımız benimsedik falan die ben nasıl aynı yatağa girerim o adamla kimse beni dü$ünmüyo onun ailesi affet dio ba$ka bi$ey demiyo ama hiç sanmıyorum a$ırı derecede sinrliyim
msjları gördüğümde bizdeydi zatenmsjların kopyasını kendime attım sonra buna sordum ne i$ kim bu kz falan dedim. O evli die ba$ladı ,güya kendini savunuyo ... çok sinrlendim içeri gittim ağladım zatn baya bi. Telefonu tekrar istediğimde msjlar silinmi$ti zaten ba$ka bi$ey beklemiyodum. Allahtan kendime kopyalamı$tm. Sonra ailesini çağırttırdım anneme geldiler babası ve annesi çok ağladı hatta adamcağz yemn ederim elimi öptü ba$ına koydu. Sen affet bitmesin seni kızımız benimsedik falan die Ben nasıl aynı yatağa girerim o adamla kimse beni dü$ünmüyo onun ailesi affet dio ba$ka bi$ey demiyo ama hiç sanmıyorum a$ırı derecede sinrliyim
mesajları birebir yazmak zorunda değilsin ama tam olarak apaçık ilişki içerisinde olduklarını belirten bi mesaj varmıydı??
benm sözlüm olacak $erefsiz kıza çok mutsz olduğunu söylemi$. O kızda buna demi$ki ben sana bi kaç ki$i ayarlayım takılın. Ve daha geçtiğimz c.tesi bulu$mu$larAllahm nasıl çıkcam bu durumn içinden çözm bulamıyorum ya
kızlar yemn ederim hiç ilgisz değilm çok cana yakın biriymdr aksine hataa hep derdi bana senin sıcaklığın kimsede yok. Nerde derdi varsa ben döndürdüm okdr bağlıydım yani. çokta üstüne dü$tüm. Onun niyeti doyumsuzluğu .... Sütü bozuk. Istedi vermedim bu kdr açk konu$uyorum ..... Benden alamaynca ba$kasına kaydıBu ne biçm i$ yaa
çok haklısınz zararın neresinden dönülürse kardır ama içim yanıyo i$te
sabahtan beri bi annesi arıyo bi babası bi karde$i. isyan ettim artık. sizinle aynı yatağa girmycem ben rahat bırakın beni dedimokdr daraldımki .. hiç beklemediğim bi insandan böyle bi$ey ya$adım hala $oktayım beynim uyu$tu sevgiye dair hiç bi$ey yok nefretim oldu
doyumsuz dediğne göre adamın sapıkca beklentileri olduğunuda hissetmişsin, sen zaten böyle bir kişilikten ihaneti bekliyormuşsun arkadaşım.kendini parlamanın faydası var mı sevgin bitmiş ama sebepsiz değilki ihanetle üzülme sevin bence ailesininde boyalı laflarına kanma.birkaç gün ağlarsın sonra tekrar doğarsın şanlı olduğun için sevin ve bence kurtulmuşsun bu adamdan.
hyr aksine okdr temz biri gibi tanıttı ki kendini( herkes onun saflığına inandı doyumsuz derken erkeklerin genel huylarından bahsediyrum ... biriyle yetinemediklerini anlatmaya çalı$tım
hyr aksine okdr temz biri gibi tanıttı ki kendini( herkes onun saflığına inandı doyumsuz derken erkeklerin genel huylarından bahsediyrum ... biriyle yetinemediklerini anlatmaya çalı$tım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?