2011 gelin adayları buyrun sohbete

msjları gördüğümde bizdeydi zaten msjların kopyasını kendime attım sonra buna sordum ne i$ kim bu kz falan dedim. o evli die ba$ladı ,güya kendini savunuyo ... çok sinrlendim içeri gittim ağladım zatn baya bi. telefonu tekrar istediğimde msjlar silinmi$ti zaten ba$ka bi$ey beklemiyodum. Allahtan kendime kopyalamı$tm. sonra ailesini çağırttırdım anneme geldiler babası ve annesi çok ağladı hatta adamcağz yemn ederim elimi öptü ba$ına koydu. sen affet bitmesin seni kızımız benimsedik falan die ben nasıl aynı yatağa girerim o adamla kimse beni dü$ünmüyo onun ailesi affet dio ba$ka bi$ey demiyo ama hiç sanmıyorum a$ırı derecede sinrliyim

çk haklısın allah yardmcn olsn canım iyiki şimdi çıkmş ortaya allah sana sabır versn senn ailen ne dio ne zaman ldu bu olay

her şerde bi hayır vardır derler canım.senin içinde hayırlısı buymuş.şu an ihtiyacın olan tek şey zaman.

Çok üzüldüm canım inan ya.Allah yardımcın olsun.
Gerçekden kalbin çok temizmiş ki evlenmeden ortaya çıktı.
Bunuda yaşaman gerekiyormuş demek ki.allahım kimseye kaldıramıyacağı yükü vermez.
Allahım yardımcın olsun eminim ki çok ama çok zordur.

şurda düğününüze ne kadar zaman kalmıştı ki? Neymiş o kadına götüren sen mi çok ilgisizdin. Sen de bulamadığı neyi bulmuş onda. Aslında suçun büyüğü doyumsuz olan f..... Hem cinslerimizde. Madem evlisin ne işin var nişanlı adam la o.......

mesajları birebir yazmak zorunda değilsin ama tam olarak apaçık ilişki içerisinde olduklarını belirten bi mesaj varmıydı??

benm sözlüm olacak $erefsiz kıza çok mutsz olduğunu söylemi$. o kızda buna demi$ki ben sana bi kaç ki$i ayarlayım takılın. ve daha geçtiğimz c.tesi bulu$mu$lar Allahm nasıl çıkcam bu durumn içinden çözm bulamıyorum ya

oy oy oy...valla çok zor allah kimseye vermesin...ama şöle bişi var ki arkadaşlarında dediği gbi şimdi görmen çok iyi allahın bi lutfu bu sana

neden mutsuz muş mutsuz sa neden söylememiş sana asıl bundan sonra rabbim onu hiç mutlu etmesin ki mutsuzluk nedir görsün...

kızlar yemn ederim hiç ilgisz değilm çok cana yakın biriymdr aksine hataa hep derdi bana senin sıcaklığın kimsede yok. nerde derdi varsa ben döndürdüm okdr bağlıydım yani. çokta üstüne dü$tüm. onun niyeti doyumsuzluğu .... sütü bozuk. istedi vermedim bu kdr açk konu$uyorum ..... benden alamaynca ba$kasına kaydı bu ne biçm i$ yaa

[QUOTE=sbalm;18648278]benm sözlüm olacak $erefsiz kıza çok mutsz olduğunu söylemi$. o kızda buna demi$ki ben sana bi kaç ki$i ayarlayım takılın. ve daha geçtiğimz c.tesi bulu$mu$lar Allahm nasıl çıkcam bu durumn içinden çözm bulamıyorum ya [/QUOTE]

canım peki sana açıklama ne dedi...

yani evet bunun açıklaması yok biliyorum...

ben 3 yıl önce 5 yıl çıktığım biriyle nişana 1 ay kala ayrıldım...aynı durum benimde başıma geldi...affettim ama sonra yine olmadı ayrıldık güvenemezsin çünkü bi yerden sonra güven olmazsa hiç bişi olmaz kolonu olmadan bina ayakta durabilr mi?

bak bende 1 gün ağladım 2 gün ağladım rabbim karşıma serhatımı çıkardı...

hiç olmadığım kadar mutluyum çok şükür...

her hayırda bir şer her şerdeki hayrı ne olur unutma senin kaldramma dediğin şey için gün gelir belki ne kadar şükretsem az diye düşünürsün...

rabbim bizi annemizden eşimizden dostumuzdan çok seviyor o bizim için en güzelini verir rabbim eylerse güzel eyler gönlünü ferah
tut

Son düzenleme:

allah ım sabır versin sana. Düşmanıma vermesin bu yaşadıklarını. Bilemiyorum rabbim sorsun hakkını...

sabahtan beri bi annesi arıyo bi babası bi karde$i. isyan ettim artık. sizinle aynı yatağa girmycem ben rahat bırakın beni dedim okdr daraldımki .. hiç beklemediğim bi insandan böyle bi$ey ya$adım hala $oktayım beynim uyu$tu sevgiye dair hiç bi$ey yok nefretim oldu

doyumsuz dediğne göre adamın sapıkca beklentileri olduğunuda hissetmişsin, sen zaten böyle bir kişilikten ihaneti bekliyormuşsun arkadaşım.kendini parlamanın faydası var mı sevgin bitmiş ama sebepsiz değilki ihanetle üzülme sevin bence ailesininde boyalı laflarına kanma.birkaç gün ağlarsın sonra tekrar doğarsın şanlı olduğun için sevin ve bence kurtulmuşsun bu adamdan.

hyr aksine okdr temz biri gibi tanıttı ki kendini ( herkes onun saflığına inandı doyumsuz derken erkeklerin genel huylarından bahsediyrum ... biriyle yetinemediklerini anlatmaya çalı$tım

hyr aksine okdr temz biri gibi tanıttı ki kendini ( herkes onun saflığına inandı doyumsuz derken erkeklerin genel huylarından bahsediyrum ... biriyle yetinemediklerini anlatmaya çalı$tım

istedi vermedim dedin nerden anladın peki adam baya bir sıkıştırdı o zaman seni bu konuda.aklı fikri uçkurunda olan erkeğin sevgisinden hep şüphe duyarım

aslında zaman geçince bunlara ne kadar üzüldügümüzü geçmişe bakınca bunlara gülecegimizi bildigimiz halde bile üzülmemek elde olmuyo..Allah seni kurtardı canım..Şükret canım..Şuan burayı bırak tek ihtiyacın olan dua..Rabbim seni bu kötü durumdan en yakın zamanda kurtarsın..Allaha emanet ol..inan o kadar duydumki evli insanlardan bile artık şaşıramıyorum bile..tek sen değilsin inan bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…