2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet işte ona da sinir oluyorum ya
madem kendi bildiğini yapıcaksan
arama madem beni
gözümü boyamaya çalışma karşında 5 yaşında çocuk yok yani

Sana o kadar hak veriyorum ki aylinnn

Hayattımda en korktuğum şey budur.
Başkaları aman aradı yaptı sorsun diye aramak ama sonrasında kendi bildiğini okumak.

Aynı benim kayınvalidem gibi.
Annemin yanında melek gelir sarılır elimi tutar öper.
Ama baş başa olunduğunda demediği laf kalmaz.
Anneminde içi temiz hemen inanıyor üzülüyor.Bende anlatmıyorum tabi gerçek yüzünü.
Ama baktım olcak gibi değil annem bana yükleniyor artık o derece bir duruma geldik.
Pes ettim dün anlattım annem yorum yapamadan kalkdı.Üzüldü biliyorum ama ne yapayım

arama madem beni

ah ah ne yapmaya çalıştıklarını bir anlasam varya.. ama anlayamıyorum işte malesef....

keşke sende bileziği görünce deseydin anne ben bundan istememiştim neden bunu aldın deseydin acaba ne dicekti...

Cumartesi gelinliğe karar vermiştim.
Dün gelinliğim için ilk provaya gittim. Kalıp ölçüsü alındı.
O kadar heycanlı ki. Üstümden 100 kiloluk yük kalkmış gibi :))
Mayısın 3 ün de de 2. provaya gidicem. Kaba taslak çıkmış olucak gelinlik :)

Allah sabır versin canım sana o zaman yinede mesafeni koru

Şimdi artık böyle oldu canım kız tarafı sanki erkek tarafı gibi herşeyi kız tarafı yapıyo erkek tarafıda seyrediyo

pahalymş evt :)) bakalım ne olucak yapacak adamlada bi grşelimde

arama madem beni

kızlar bende bu konuda gecen gün alınganlık yaptım bahsedeyim siz bana akıl verin emi

haniiii gecenlerde burda bi erzurum burması mevzusu dönmüştü...

bizimkler bana 2 tane erzurum burmaıs takıcaktı...birlikte gttik kuyumcuya denedim taktım tarttırdık filan 5.5 filan tuttuydu...
bide 10 grlık 4 tane bilezik bide inci seti takılcaktı...

neyse bunlar gtmişler kuyumcuya bu hafta inci setin siparişini vermişler bide 2 tane 5 i 1 yerde almışlar bunu da satene dizdirceklermiş...(ben böle şeyleri sevdiğimi düğünde gerdanlık yerine böle bişi olabilceğini sölemiştim)

kurdelanın ortasınında 5 i 1 liğin birisi olucak...diğer 5 i 1 liği tek tek yanlara sağa 3 sola 3 böldürmüşler anlatabildim mi...

yani burası da 5.5 tutmus zaten...bitane erzurum burması fiyatı...

erzurum burmasını da düğünde takalım demişler 2 sini de şimdi alamayız çünkü diye düşünmüşler filan

1 tanesi de olmaz tek basına diye 2 tane 5 i 1 lik almışlar bide normal burmalrım ve inci setim oldu ama inci setini de ben ucunda altını filan olmasını istemiyordum ortasında altını filan olanından almışlar

şımarıklık yapmak istemiyorum bende ama ben onlara sade beğendiğimi sölemiştm

bide birlikteyken nişanda bileziklerin takılcağını konuşmuştuk bi karar alıyoruz sonra onlar kendilerine göre değiştiyor ya beni üzen de bu:26:

ah senin adına çok sevidim canım en zor olan konulardan biri halletmişsin ne güzel:81::81:

tabii tabii 3 yıl önceki kötü bir anı artık...

çok şükür binlerce kez şükür şu an hayatımın erkeği ile birlikte çok mutluyum

allah mutluluğumuzu daim etsin sonumuzu hayır etsin inşallah....

o kötü günler yaşanmasaydı şimdi bu mutlu günlerimin sözlümün bu güzel davranışlarının kıymetini bilemezdim

ya iyi güzel yapmışlar kardeşimde neden sensiz inci seti alıyorlar peki ben buna karşıyım işte

bide ben kendi aileme dedim sözlümde kendi ailesine biz nişan da ve düğünde takılan altınlarımızı vermiycez dedik...

onlar bizim geleceğimiz biz o altınlara paralara dokunmadan yatırım yapıcaz bankaya yatıraz hemen...

k.babam bu fikrimizi duyunca çok duygulanmış ağlamış hatta...

babam da tamam demişti ama ben korkuyorum ya sözlerinde durmazlarsa diye...

ben kendimi hep kuruntularımla mutsuz ediyorum....:2:

evet canım aslında bunda çokta fazla takılacak birşey yok yine hemen hemen senin dediklerini yapmaya çalışmışlar... gerçekten bak bunda bişey yok sen bana inan

Dururlar canım merak etme.
Sıkıntı yapılacak hiç bir durum yok bence.
Allahım mutluluğunuzu daim etsin inşallah.

ANNE VE KAYNANA GÖZÜYLE
Yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda karşılaşmışlar.Hal hatır sormuşlar.Sıra çocuklarına gelmiş.“Senin oğlan nasıl,evlendi mi?” diye sormuş biri,“Evlendi” demiş öteki,“evlendi ama ah,sorma,öyle bir gelin çıktı ki,felâket!.. Sabahtan ...akşama çalışıyor,evde doğru dürüst yemek pişmiyor,yorgun olduğu zaman oğluma yemek pişirttiriyor.Bazen sabah kahvaltısını bile oğlum hazırlıyor.Ne dikiş var, ne ütü. Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor. Evde prensesler gibi oturuyor, oğlum için özel hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok…” “Vah vah” demiş arkadaşı, “peki kızın nasıl, o da evlendi mi?”… “O da evlendi” demiş arkadaşı, “ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor. Kızım çalıştığı için çok yoruluyor, çoğu akşam, yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor. İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor. Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor, kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor, kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, çok…”

ay ben bunu daha önce okumuştum esracım harika bir örnek valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…