- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #66.181
evet işte ona da sinir oluyorum ya
madem kendi bildiğini yapıcaksan
arama madem beni
gözümü boyamaya çalışma karşında 5 yaşında çocuk yok yani
arama madem beni
Allah sabır versin canım sana o zaman yinede mesafeni koruya işte sen bile sinirlendin birde beni düşün:2::2:
görümceme ne olurmu zaten bizim olayda ele başı görümcem yoksa kaynanam saf temiz kalplidir birazcıkta olsa
gel birde sonra bu görümceyle iyi geçin...
ay birde 2-3 ay aramaz sonra bir arar ben sana çok darıldımda ben seni kardeşim gibi seviyorumda sen beni hiç aramıyon diye 1 saat ağlanır
ay gel gitli anacı benide öyle yapacak sonunda
ist den aldı çünkü canım
orda yeğeni var k.validemin
altın firmasında çalışıyo
uyguna gelicekti
benimde ist e gitme şansım yok malesef o yüzden öyle oldu
ben hiç istemedim böyle olmasını ama uyguna gelicek diye sesimi çıkartmadım
sorun ince ucuz basit kullanışsız bilezik almaları buketçim bilezik elimden geçerken resmen elimi paraladı
kanadı yani o kadar
çünkü ince olduğu için kenarları çok keskin
bende meraklı değilim bilezik takmaya ama
bizim için yapılmış başka yatırım yok malesef ev zaten kira
ayrıca benim istediğim bileziklerle şu an aldıkları arasında 600 tl fark vardı
bu kadarcık şey için benim istemediğimi almaya değer mi yani
bende bunlar bizim için yatırım olacağı için olmuşken iyisi olsun istiyorum yani hakkım değil mi
benim babam arkamda olmasa bile ben kız tarafına düşen herşeyin en iyisini yaptım hem de tek başıma
ayrıca madem kendi bildiğini okuycaksan
neden kuyumcudayken beni arıyosun
ne istiyosan onu al madem
damla cam mozaikbende bunu çok beğenmiştim canım fuardada üreticileri ile görüştüm metrekaresi 125 tl dediler çok pahalı geldi cimstone tezgah zaten pahalı birde bunu istesem insanların yüreğine iner diye korktum:)
arama madem beni
Cumartesi gelinliğe karar vermiştim.
Dün gelinliğim için ilk provaya gittim. Kalıp ölçüsü alındı.
O kadar heycanlı ki. Üstümden 100 kiloluk yük kalkmış gibi :))
Mayısın 3 ün de de 2. provaya gidicem. Kaba taslak çıkmış olucak gelinlik :)
ay tabi kızlar haklısınız ben zaten ankaralılara laf söylemek istemem.. sadece bnimkiler ankaralı ya ondan böyle dedim.. lütfen yanlış anlamayın olurmu
sein eski olaylarından bahsediyorsun heralde canım eski dediğine göre kurtulmuşsun işte iyi olmuş
kızlar bende bu konuda gecen gün alınganlık yaptım bahsedeyim siz bana akıl verin emi
haniiii gecenlerde burda bi erzurum burması mevzusu dönmüştü...
bizimkler bana 2 tane erzurum burmaıs takıcaktı...birlikte gttik kuyumcuya denedim taktım tarttırdık filan 5.5 filan tuttuydu...
bide 10 grlık 4 tane bilezik bide inci seti takılcaktı...
neyse bunlar gtmişler kuyumcuya bu hafta inci setin siparişini vermişler bide 2 tane 5 i 1 yerde almışlar bunu da satene dizdirceklermiş...(ben böle şeyleri sevdiğimi düğünde gerdanlık yerine böle bişi olabilceğini sölemiştim)
kurdelanın ortasınında 5 i 1 liğin birisi olucak...diğer 5 i 1 liği tek tek yanlara sağa 3 sola 3 böldürmüşler anlatabildim mi...
yani burası da 5.5 tutmus zaten...bitane erzurum burması fiyatı...
erzurum burmasını da düğünde takalım demişler 2 sini de şimdi alamayız çünkü diye düşünmüşler filan
1 tanesi de olmaz tek basına diye 2 tane 5 i 1 lik almışlar bide normal burmalrım ve inci setim oldu ama inci setini de ben ucunda altını filan olmasını istemiyordum ortasında altını filan olanından almışlar
şımarıklık yapmak istemiyorum bende ama ben onlara sade beğendiğimi sölemiştm
bide birlikteyken nişanda bileziklerin takılcağını konuşmuştuk bi karar alıyoruz sonra onlar kendilerine göre değiştiyor ya beni üzen de bu:26:
selamlar kızlar
sabahtır o kadar yoğunum ki
ancak gelebildim
nasılsınızz.
bide ben kendi aileme dedim sözlümde kendi ailesine biz nişan da ve düğünde takılan altınlarımızı vermiycez dedik...
onlar bizim geleceğimiz biz o altınlara paralara dokunmadan yatırım yapıcaz bankaya yatıraz hemen...
k.babam bu fikrimizi duyunca çok duygulanmış ağlamış hatta...
babam da tamam demişti ama ben korkuyorum ya sözlerinde durmazlarsa diye...
ben kendimi hep kuruntularımla mutsuz ediyorum....:2:
bide ben kendi aileme dedim sözlümde kendi ailesine biz nişan da ve düğünde takılan altınlarımızı vermiycez dedik...
onlar bizim geleceğimiz biz o altınlara paralara dokunmadan yatırım yapıcaz bankaya yatıraz hemen...
k.babam bu fikrimizi duyunca çok duygulanmış ağlamış hatta...
babam da tamam demişti ama ben korkuyorum ya sözlerinde durmazlarsa diye...
ben kendimi hep kuruntularımla mutsuz ediyorum....:2:
Hoş gelmişsin zeynepp
İyiyim allaha şükür sen nasılsınn?
Hoş gelmişsin zeynepp
İyiyim allaha şükür sen nasılsınn?
ANNE VE KAYNANA GÖZÜYLE
Yaşını başını almış iki eski arkadaş hanımefendi yolda karşılaşmışlar.Hal hatır sormuşlar.Sıra çocuklarına gelmiş.“Senin oğlan nasıl,evlendi mi?” diye sormuş biri,“Evlendi” demiş öteki,“evlendi ama ah,sorma,öyle bir gelin çıktı ki,felâket!.. Sabahtan ...akşama çalışıyor,evde doğru dürüst yemek pişmiyor,yorgun olduğu zaman oğluma yemek pişirttiriyor.Bazen sabah kahvaltısını bile oğlum hazırlıyor.Ne dikiş var, ne ütü. Bir kadın bulmuş, bütün işi ona yaptırtıyor. Evde prensesler gibi oturuyor, oğlum için özel hiçbir şey yapmıyor, çok üzgünüm, çok…” “Vah vah” demiş arkadaşı, “peki kızın nasıl, o da evlendi mi?”… “O da evlendi” demiş arkadaşı, “ama o çok mutlu, öyle iyi bir damadım var ki, kızımın elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyor. Kızım çalıştığı için çok yoruluyor, çoğu akşam, yemekleri beraber pişiriyorlar, hatta bazen damadım hazırlıyor. İnanır mısın öyle iyi bir çocuk ki tatil günlerinde kahvaltısını kızımın yatağına götürüyor. Bir kadın bulmuşlar, evin bütün işlerini o yapıyor, kızım evde hiç yorulmuyor, prensesler gibi oturuyor, kocası da ondan iş beklemiyor, çok memnunum, çok…”
kızlar çıkıyorum
afiyet olsun hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?