2011 gelin adayları buyrun sohbete

koptum ya süpermiş. ama hakikaten doğru.

Kızlar sadece dışarıdan bir gözlemci gibi okudum yazdıklarınızı;

Herkes dertli anladıgım kadarıyla herkesin kendine ait sıkıntıları var ,Aylin erkek tarafının aldıgı altınlara kesinlikle begenmedim,ben bunları takmam tarzında yorum yapılmaz biz Anklıyız babanla görüşmesen bile bir büyügüne sor onlar ne derse onu yap..sonuçta hiçbir zorunlulukları yok gönüllerinden geçmiş ve yapmıslar o yüzden bence yorum yapma...

Herkesin kendine ait derdi,sıkıntısı var o yüzden takmayın,sıkılmayın hiçbirseyiniz 4/4'lük olunacak diye bir sey yok kızlar...Annemle babam evlendikten sonra 10 yıl sonra biz anneme bulaşık makinesi aldık..anneme her anneler gününde küçük ev aletlerini aldık...hepimizin eli ayagı tutuyor..... onu yaptı die biz de yapmak zorunda degiliz....vee Eda'nın da dedigi gibi geçen gün yazmıstı burda etkilenenler de oluyor kızlar herkesin durumu farklıdır herkes herseyi yapamaz...o yüzden canınızı sıkmayın belki onun kaynanası sunları yapıyordur maddi anlamda sizin kaynananız da hiçbirsey yapmasa bile en azından canınızdan çok sevdiginiz nişanlınızı dünyaya getirdi...

kızlar gitmedim yemeğe burdayım
meltemcim burda adet bu yani yapılması gerekiyo
yapmak zorunda değiller diye bişey yok
sizin orda olmayabilir ama burda böyle
ayrıca ben takmam falan demiyorum
ama neden benim içime sinen olmuyo diyorum
sonuçta ben bizim tarafımıza ne düştüyse gerektiği gibi yaptım diyorum
600 tl için problem yaratmaya değermiydi ve fikirlerim neden önemsenmiyo diyorum

bende burda şunun altını çizmek isterimki ben ankaralılara kesinlikle birşey söylemek istemedim daha önce böyle olaylarla karşılaşmadıgım için.. içimdeki hisleri anlatmak istedim bir nebzede olsa....

ayrıca tabiki herkesin kendi ailesi var kendi fikirleri var ben şahsi fikirlerimi belirttim yoksa git onu yap yada yapma demedim... burda kocaman insanlarız herkes kendi fikrini kendi verecek sonuçta....

gerçekten kimseyi üzeceğimi düşünmemiştim yanlış anlaşılmakta istememiştim ama nerden bakılırsa ordan görülür tabiki...

bir dahada yorum yapmam kimse hakkında yaptıklarımda kusura bakmasınlar kimseyi yanlış yönlendirmek filanda istememiştim...

aylincim bende bu senin söylediklerini söylemek istemiştim sana yoksa kimseye kötü şeyler yaptırmak değildi niyetin.. iyi niyetli oldugumu bir kez daha belirtmek isterim yanlış anlaşıldıysam senden özür dilerim canım

konuyu biraz dağıtıcam ama kızlar fikrinizi almak istiyorum şu iki koltuk takımını beğendim ama karar veremiyorum en çok 1. yi beğendim ama oda yatak olmuyor. 2. takım daki 3'lü yatak oluyo daha mı kullanışlı olur diye düşünüyorum fikirlerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:

yoo ben senin yazdıklarında kötü bişey bulmadım canım
zaten ben dertliyim ve sinirliyim bu konuda
tabiki herkes fikrini söyliycek
ben kötü bişey düşünmedim yani sıkma canını

bnce iki model brbrnden çok çok farklı diil cnm yataklı olanı terch edeblrsn daha kullanşlı

Öyle düşünme gamzecim...

Ben sizleri görmesemde inanın bana yakında olan arkadaşlarımdan daha yakın görüyorum çoğu zaman.
Sabahdan akşama kadar sizinle sohbet ediyorum yazdıklarınızı okuyorum sizinle sevinip sizinle üzülüyorum.Elbette herkesin kendi düşüncesi fikirleri.Hepimiz belli bir olgunlukdaki insanlar.Kimse kimsenin aklıyla hareket edecek değil.Zaten burdaki amacımızda dertleşmek.Sevinçlere üzüntülere ortak olmak.Elbetteki yorum yapıcaksın elbetteki yorum yapılacak.Ben yine söylüyorum sizler sayesinde değişiyorum kendime dur nilay diyebiliyorum.Hatalarımı görüyorum doğrularımla gurur duyuyorum.Bir nebze olsun sıkıntınıza ortak olabiliyorsam ne mutlu bana.Ki inanın sevincinizde benim sevincim oluyor...

kız kimsenin sana dediği bişi yokki :78:
herkes yorumunu yapıyor düşüncesini söylüyor.
ortada darılacak yanlış anlıcak bişi yok ki bacım.
mesela bende bundan önce hep büyük konuşurdum erzincanlıları sevmem derdim :)
Annemde erzincanlılara kızımı vermem derdi bişi olunca :) gelinde almam derdi
üst komşumuzdan ötürü. hep kötülük yaptığı düşündüğü için.
sonra Allah sevmiyonmu dedi al sana Erzincanlı dedi nişanlımı çıkardı karşıma

bence yatak olması avantaj canım
sonuçta misafirde gelicek evimize yani
yatak olan kanepelere koltuklara da ihtiyacımız var bence

canım bende 1.yi begendim ama 2.de çok değişik değil...

bence yataklı olanı almalısın çünkü yatıya filan misafirin gelirse rahat edersin bence

ikiside birbirine çok benziyor zaten canım.
yatak olanı al bence alıcaksan.

ne bileyim kızlar ya biz ankaralıyız git babana sor büyükler daha iyi bilir diyince direk üstüme aldım yani...birde ben demiştim ya hani anne ben bunları begenmedim deseydin diye direk o cümle kullanılınca üstüme aldım normal olarak...

ama dediğiniz gii herkesin kendi düşüncesi tabi saygı duymak lazım..

ben yinede belirteyimde kimseyi kırmak yada üzmek istememiştim

Son düzenleme:
bence yatak olması avantaj canım
sonuçta misafirde gelicek evimize yani
yatak olan kanepelere koltuklara da ihtiyacımız var bence

canım bende 1.yi begendim ama 2.de çok değişik değil...

bence yataklı olanı almalısın çünkü yatıya filan misafirin gelirse rahat edersin bence

ikiside birbirine çok benziyor zaten canım.
yatak olanı al bence alıcaksan.

sağolun kızlar bencede yataklı olması daha avantaj ben bu takımı salon için düşünüyorum çok sade değil dime. Bi arkadşıma gösterdimde çekyat gibiler dedi:44: salon takımı daha ağır olmalı falan dedi sizcede çok mu sade?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…