- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #66.161
evet haklısın canım ama bide ben şöyle düşünüyorum herkes birbirine açık olmalı beğenmediysen ben beğenmedim diceksin ama karşındakini kırmadan çünkü iki farklı aile karşı karşıya geliyo hayatında daha önce görmediğin insanlara anne baba diyosun herkesin kültürü farklı adetleri farklı he karşındaki insan anlayışsızsa illa benim dediğim olucak diyosa zaten sen ne desen boş o yüzden kendini üzmenede yıpratmanada değmez canım çünkü karşındaki bunu anlamıyosa yapabiliceğin hiç bişey yok kendi sağlığını niye bozasın başkaları yüzünden hiçbişey kendi canından kıymetli değil ya
buket bak nasıl bu şeklde renkler mozaiğin kreminden bde parlak tezgah olursa ii olur mu kiEki Görüntüle 176325 Eki Görüntüle 176327
evet bunları düşünüp telkin etmek lazım kendimizi
alırlar inşallah. zaten sen belirtmişsin istemiyorum diye. nişanlında istememiş. :96:
ay esracım bak 2 gece önce nişanlım bizdeydi touruyorduk kayın validemler aradı nişanlımla konuştular...sonra birden kaynanam benimle konuşmak istedi ki nerdeyse 1 aydır konuşmuyoruz
şaştım kaldım böylealdım teli naber anne nasılsın filan o da işte iyi kızım sen nasılsın..
diyo işte eşyaları begendinmi hepsini begen biz gelince hepsini alıcaz.. hepsi dediğide misafir odamın herşeyini birde beyaz eşya alacaklar...
ben yatak odamı diğer odalarımı mutfagı hepsii kendim aldım
neyse bana dediki kızım ben oğlumada söyledim ama kabul etmedi birde sana söyleyim dedi.. bende buyur anne dedim..
diyoki şimdi siz kirada oturacaksınız ben misafir odanın tülünü perdesini sana ucuzundan bişeyler alıyım günlük ev alınca en güzelini o zaman alırım diyo
ay beynimden aşağıya kaynar sular döküldü yok anne bende istemiyorum öyle ucuz tül yeni gelin olcam iyisinden istiyorum dedim...
sonradan alacagı filanda yok he beni kandırıyo aklı sıra
ay esra okadar gücüme gittki anlatamam
nişanlıma dedim eğer almazlarsa almasınlar diğer odaları nasıl aldıysam onuda kendim alırım dedim
ben zaten ne istediğimi açık ve seçik bi şekilde dile getirdim
kuyumcudayken beni aradı bende şöyle şöyle olsun dedim
şimdi benim istemediğim şeyleri almış
getirmiş koymuş önüme
bide kalkıp beğendim beğenmedimmi diycem
zaten sana istemediğimi en başta söylemişim ben
daha neyi söyliycem ki
getirmiş koymuş önüme
daha neyi söyliycem ki
Aslıcım hiç sanmıyorum.O kadar iyi niyetli yaklaştım hepsini yok etti.
Önceki gün annemle oturduk konuştuk o ne olursa olsun yakın olmamı istiyor kayınvalideme.
Oturduk anlattım bende.Anne dedim ben daha tanışmadan gelirseniz başımızın üstünde yeriniz var dedim dedim.Gerçekde öyle içimden gelerek söyledim.Sonra nişanlım telefon görüşmesi yapıyor annesiyle.Morali bozluyor.Ne oldu diyorum?Sen istanbula kıza para yedirmeye mi gittin demiş.Nişanlım askerden gelmiş ve çalışmıyor annesi destek çıkmıyor olmayan parayı nasıl yiceksem.Sonra ben ne olursa olsun annen gelsin diyorum.Nişanlımın dedesi teyzesi ikna ediyor geliyor.Nerde oturulcak konusu açılıyor.Nişanlımla tartışıyorlar.Nişanlım ben istanbulda kalıyorum diyor.Tartıştılar diye istemeye gitmem ben diyor.Biz bekliyoruz ertesi günü önceki gün bunları konuşuyorlar.O kadar nişanlım dedi anne istanbulda ev tutma durumumuz zaten yok diye.Düğüne 8 ay kala ev tuttu sırf bana inat.Nişanda erken gelcez bohça için dediler.Nişan başladı 1 saat sonra geldiler.Annem bir sürü hazırlık yapmıştı.Bohça hazırladık götürücez diye bizde düğünde verilir diye kestirip attı.Babasına annesine bir şeyler hazırladım burun kıvırarak bakdı.Hoşlanmadığım şeyleri dile getiriyorum alışırsın diyor.Söz günü geldi bize annemin yanında nişanlım anlaşamıyoruz annemle dedi diye.Benim oğlum benimle anlaşıyor evliliğe hazır değil dedi.Nişanlımda nerden biliyorsun dedi.Yine tartıştılar.Kim sözlenmiş kızın annesinin yanında oğlum evliliğe hazır değil okucakdı der.Dersin ki ben oğlunun peşinden koşuyorum.Nişanda annem kendine kıyafet aldı diye görgüsüzler gibi dedi.Evimize küçük ama aile kalıyor dedi.Kızının yanında nilayın annesi bir etek aldı yırtmaçlı modası geçti görgüsüzler gibi alışveriş yaptılar dedi.İlk defa tanışmaya gittim ablasıyla içtiğim çorbayıda boğazıma dizdi yemeden kalktım.Nişanda ben oynamak için masadan kalkıyorum hemen masaya yerime oturuyor nişanlımın yanına.Bütün çevrem kınadı.Gelinin yerine oturulmaz diye.En son bohça olayından sonra bana sokakdan oğlunun yanında gelen insan muamelesi yaptığı için gitmeme kararı aldım.Nişanlım çapğırıyor ama gitmiyorum gitmicem de.
Çok merak ettim canım siz ankaradamıısnız?
ankara 11.cadde tarafların da...???
çok çok çok çok iyi tanıdğım birinin laflarının aynısı hemde aynısı da
aynenaylincim sen benim kalbimi kırdıktan sonra alsan ne olur almasan ne olur delirticek bunlar beni yemin ediyorum ya valla bıktırdılar bende kafama herşeyi takarım..şimdi ben bunları ne yapayım he söyle... birde nisan sonunda gelip göya eşya alacaklar bana nasıl güler yüz götsereyim hiç içimden gelmiyo...
evet aynen öyle aman nişanlıma laf etmesinler aman şöyle demesinler bilmem ne... bizim bir tanıdık var kız gecen gün tül perde diktirmeye kaynanasıyla gitti fiyatını bile sormdaan su olsun su olsun dedi alındı gitti...
ben gene aman laf etmesinler diye onların alacagı şeyleri habire fiyat sorup begeniyorum
ay birde görümcem bana güzelim hersey zaten olmaz haberin olsun yoksa 10 yıl beklersin demedimi delirticek bunlar beni yaa
bende 10 yıl beklemem abla zaten 6 yıldır bekliyoruz alırım ben herşeyimi kendim dedim sanki onlara muhtacım ya
yok canım ben izmitliyim nişanlım ankaralı..
ben 11.cadde filan bilmemde ilçe söylersen belki bile bilirim
getirmiş koymuş önüme
daha neyi söyliycem ki
al bide burdan yak 3. şahısların karışmasına çok kızıyorum ben ya görümcene ne oluyo acaba bişey söylicem şimdi ayıp olucakbenim böyle görümcem olsa herşeyimi alır gerekirse iki işte birden çalışır borç harç herşeyimi alır sonrada onu eve sokar bak derim neyim eksik al kafasını vur duvara ya ay çok sinirlendim
ist den aldı çünkü canımay hayret birşey ya madem alcak bilezik sensiz neden alıyomuş senide götürseydi al kızım hangisini istersen deseydi ne olurdu
sorun ince ucuz bilezik almalarımı yoksa senin beğenmediğin şeyi almalarımı canım ben çok şahit oldum ne tatsızlık çıkıoyrsa nişanda bu konulardan çıkıyor o yüzden ben hiçbirşey istemiyorum almak istiyorlarsa ne istiyorlarsa alsınlar yeterki tadımız kaçmasın zaten o bilezikleri takmayacağım ki duracak niye tatsızlık çıkartayım
sincan tarafı desem?
ist den aldı çünkü canım
orda yeğeni var k.validemin
altın firmasında çalışıyo
uyguna gelicekti
benimde ist e gitme şansım yok malesef o yüzden öyle oldu
ben hiç istemedim böyle olmasını ama uyguna gelicek diye sesimi çıkartmadım
sorun ince ucuz basit kullanışsız bilezik almaları buketçim bilezik elimden geçerken resmen elimi paraları
kanadı yani o kadar
çünkü ince olduğu için kenarları çok keskin
bende meraklı değilim bilezik takmaya ama
bizim için yapılmış başka yatırım yok malesef ev zaten kira
ayrıca benim istediğim bileziklerle şu an aldıkları arasında 600 tl fark vardı
bu kadarcık şey için benim istemediğimi almaya değer mi yani
bende bunlar bizim için yatırım olacağı için olmuşken iyisi olsun istiyorum yani hakkım değil mi
benim babam arkamda olmasa bile ben kız tarafına düşen herşeyin en iyisini yaptım hem de tek başıma
ayrıca madem kendi bildiğini okuycaksan
neden kuyumcudayken beni arıyosun
ne istiyosan onu al madem
dicek bişi bulamıyorum aylin.
annelik iç güdüsümü diyim. biraz kıskançlıkmı diyim oğlu evleniyo sonuçta :))
yok canım bizimkiler keçiören tarafından
ama varya kimse üstüne alınmasın lütfen kızlar bunlar üyüznden ankaralılardan soğudum resmen:2::2:
yok canım bizimkiler keçiören tarafından
ama varya kimse üstüne alınmasın lütfen kızlar bunlar üyüznden ankaralılardan soğudum resmen:2::2:
ay onun aramasıda göz boyamadır canım hani aramış olmak için aramıştır
nasıl olsa kendi bildiğini yapacak
Kız bende ankaralı sayılırım. Çok yakınım :)))
Kökenimiz kırıkkale. :)))
Ama kişilik aile görenek farkları işte.
herşey herşeyi iyisiyle düşünemiyor mağlesef...
aşılıcak sorunlar bunlar boşverin.
Allah sağlık versin.
kuzum valla ben sapına kadar ankaralıyım
doğma büyüme yani göçmedeik bi yerlerden....
asıl ankaralı insanlar kesinlikle böyle değildir....
şimdi neden öle dedim zamanında olmaz olası o zamanın birinde aynı lalaı duydum adi ........ bi şahıslardan...
kirada oturulcak diye eşyaları iyi almaya gerek yok bile dedmişlerdi yanii
neyse eski defterleri açmaya gerek yok bu yazıları okuyunca lanet mazim aklıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?