2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben zaten ne istediğimi açık ve seçik bi şekilde dile getirdim
kuyumcudayken beni aradı bende şöyle şöyle olsun dedim
şimdi benim istemediğim şeyleri almış
getirmiş koymuş önüme
bide kalkıp beğendim beğenmedimmi diycem
zaten sana istemediğimi en başta söylemişim ben
daha neyi söyliycem ki

evet bunları düşünüp telkin etmek lazım kendimizi

alırlar inşallah. zaten sen belirtmişsin istemiyorum diye. nişanlında istememiş. :96:

ay evet nişanlımda istememiş gecen ailesinin yanına gitmişti orda konuşmuşlar ... benimkide bana hiç bişey demiyo üzülmüyüm diye... kaynanam böyle sorunca haberim oldu işte....

benimki demiş annesine ne demek ucuz tül almak sizin ablamla evinizde nasıl varsa bizimde öyle olcak benimkinin nesi eksik demiş istediğmiizi alın yada hiç bişey almayın istemiyorum demiş

Çok merak ettim canım siz ankaradamıısnız?

ankara 11.cadde tarafların da...???

çok çok çok çok iyi tanıdğım birinin laflarının aynısı hemde aynısı da

ay hayret birşey ya madem alcak bilezik sensiz neden alıyomuş senide götürseydi al kızım hangisini istersen deseydi ne olurdu

sorun ince ucuz bilezik almalarımı yoksa senin beğenmediğin şeyi almalarımı canım ben çok şahit oldum ne tatsızlık çıkıoyrsa nişanda bu konulardan çıkıyor o yüzden ben hiçbirşey istemiyorum almak istiyorlarsa ne istiyorlarsa alsınlar yeterki tadımız kaçmasın zaten o bilezikleri takmayacağım ki duracak niye tatsızlık çıkartayım

dicek bişi bulamıyorum aylin.
annelik iç güdüsümü diyim. biraz kıskançlıkmı diyim oğlu evleniyo sonuçta :))

Çok merak ettim canım siz ankaradamıısnız?

ankara 11.cadde tarafların da...???

çok çok çok çok iyi tanıdğım birinin laflarının aynısı hemde aynısı da

yok canım ben izmitliyim nişanlım ankaralı..

ben 11.cadde filan bilmemde ilçe söylersen belki bile bilirim

al bide burdan yak 3. şahısların karışmasına çok kızıyorum ben ya görümcene ne oluyo acaba bişey söylicem şimdi ayıp olucak benim böyle görümcem olsa herşeyimi alır gerekirse iki işte birden çalışır borç harç herşeyimi alır sonrada onu eve sokar bak derim neyim eksik al kafasını vur duvara ya ay çok sinirlendim

canım siz farklı şehirlerdemi yaşıyosunuz niye beraber gitmediniz altınları almaya. Yani benim bildiğim bohça alışverişine çıkıldığında altınlar alınır gelin ne beğendiyse o alınır. Gelin seçer yani

ya işte sen bile sinirlendin birde beni düşün:2::2:

görümceme ne olurmu zaten bizim olayda ele başı görümcem yoksa kaynanam saf temiz kalplidir birazcıkta olsa

gel birde sonra bu görümceyle iyi geçin...

ay birde 2-3 ay aramaz sonra bir arar ben sana çok darıldımda ben seni kardeşim gibi seviyorumda sen beni hiç aramıyon diye 1 saat ağlanır

ay gel gitli anacı benide öyle yapacak sonunda

ay hayret birşey ya madem alcak bilezik sensiz neden alıyomuş senide götürseydi al kızım hangisini istersen deseydi ne olurdu
ist den aldı çünkü canım
orda yeğeni var k.validemin
altın firmasında çalışıyo
uyguna gelicekti
benimde ist e gitme şansım yok malesef o yüzden öyle oldu
ben hiç istemedim böyle olmasını ama uyguna gelicek diye sesimi çıkartmadım

sorun ince ucuz basit kullanışsız bilezik almaları buketçim bilezik elimden geçerken resmen elimi paraladı
kanadı yani o kadar
çünkü ince olduğu için kenarları çok keskin
bende meraklı değilim bilezik takmaya ama
bizim için yapılmış başka yatırım yok malesef ev zaten kira
ayrıca benim istediğim bileziklerle şu an aldıkları arasında 600 tl fark vardı
bu kadarcık şey için benim istemediğimi almaya değer mi yani
bende bunlar bizim için yatırım olacağı için olmuşken iyisi olsun istiyorum yani hakkım değil mi
benim babam arkamda olmasa bile ben kız tarafına düşen herşeyin en iyisini yaptım hem de tek başıma
ayrıca madem kendi bildiğini okuycaksan
neden kuyumcudayken beni arıyosun
ne istiyosan onu al madem

Son düzenleme:

ay onun aramasıda göz boyamadır canım hani aramış olmak için aramıştır

nasıl olsa kendi bildiğini yapacak

dicek bişi bulamıyorum aylin.
annelik iç güdüsümü diyim. biraz kıskançlıkmı diyim oğlu evleniyo sonuçta :))

Annelik iç güdüsü olduğunu hiç sanmıyorum aslıcım.
Bir anne oğlunun kararlarına saygı duyar destek çıkar.En azından benim annem öyle.
Oğlunun çalışmadığını biliyor,oğlu teyzesinde kalıyor günlerce nişanlımı aramadığını biliyorum.
Bir anne oğlunu hiç mi merak etmez.Kendi o zaman ordudaydı evinde rahat kalıyordu.
Ama ne zamanki buraya geldi bizi tanıdı bakdı ailenin beklentisi yok kız çalışıyor durumu iyi.
O zaman istanbulda kalmaya karar verdi.8 ay arayıp sormadı düğüne 8 ay kala ev tuttu.
Ben buna annelik iç güdüsü demezdim gerçekden.Kıskançlık ama çocukça bir kıskançlık.
Hani desem ki nişanlım annesiyle kalıyor şimdi evleniyor diye kabullenemiyor.
Ama oda değil son 5 yıldır zaten uzaktalarmış.Ve onun önceside başka bir ilde okuyormuş nişanlım ablasıyla yani o zamanda birlikde değillermiş.Nişanlım askerdeyken kızı evleniyor yanlız kalırım kızım diyor.Oğlu evlenmeye karar veriyor istanbulu sevmeyen insan birden istanbulda ev tutuyor.Hemde durumları yokken.Anlamıyorum ben ama artık umursamıyorum da.Gitmiyorum evlerine gitmicem de.

yok canım bizimkiler keçiören tarafından

ama varya kimse üstüne alınmasın lütfen kızlar bunlar üyüznden ankaralılardan soğudum resmen:2::2:

kuzum valla ben sapına kadar ankaralıyım

doğma büyüme yani göçmedeik bi yerlerden....

asıl ankaralı insanlar kesinlikle böyle değildir....

şimdi neden öle dedim zamanında olmaz olası o zamanın birinde aynı lalaı duydum adi ........ bi şahıslardan...

kirada oturulcak diye eşyaları iyi almaya gerek yok bile dedmişlerdi yanii

neyse eski defterleri açmaya gerek yok bu yazıları okuyunca lanet mazim aklıma geldi

yok canım bizimkiler keçiören tarafından

ama varya kimse üstüne alınmasın lütfen kızlar bunlar üyüznden ankaralılardan soğudum resmen:2::2:

Kız bende ankaralı sayılırım. Çok yakınım :)))
Kökenimiz kırıkkale. :)))
Ama kişilik aile görenek farkları işte.
herşey herşeyi iyisiyle düşünemiyor mağlesef...
aşılıcak sorunlar bunlar boşverin.
Allah sağlık versin.

ay tabi kızlar haklısınız ben zaten ankaralılara laf söylemek istemem.. sadece bnimkiler ankaralı ya ondan böyle dedim.. lütfen yanlış anlamayın olurmu

sein eski olaylarından bahsediyorsun heralde canım eski dediğine göre kurtulmuşsun işte iyi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…