• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

Canım bir ev bulmuştuk, daha doğrusu arkadaşı çıkacaktı biz tutacaktık, o adamla anlaşmaya gitmişler bi çay ocağına tabi adamda fiyatı arttırmış. Nişanlım ve arkadaşı kalkmış gidiyormuş, çay ocağının sahibi peşlerinden koşmuş ve demişki ben o evin üst katının sahibiyim. Mayıs başında çıkıcam size vereyim demiş :)) Oturmuş konuşmuş anlaşmılar. Bizde zaten üst kat istiyorduk, üst kat oldu çok şükür. Hatta ve hatta karşı daireyide bizden 1 hafta önce düğünü olacak bir çift tutmuş, onlarda nişanlımın arkadaşı...

ayy süper valla canım... biride bizim kolumuzdan tutup evim var buyrun veretyim dese keşke.. zaten sizden önce kendi oturuyorsa kesin bakımlıdır. bende arayınca hep soruyorum kendiniz oturdunuz mu diye :)

yok canım 1 küçük yada orta boy soğanı 2 ye böl yada 4 e böl o şekilde kaynat.

yaklaşık 4 ayda verdim canım. ilk ay 2 kilo verdim o biraz morelimi bozmuştu ama sonradan yavaş yavaş gitti ve bi daha geri almadım hiç. yavaş yavaş verdiğim için.

Anladım canım bende bir deniyeyim bakalım umarım işe yarar.
Düğüne var 7 ay zaten bende yavaş yavaş versem olur kilocukları:)

ayy süper valla canım... biride bizim kolumuzdan tutup evim var buyrun veretyim dese keşke.. zaten sizden önce kendi oturuyorsa kesin bakımlıdır. bende arayınca hep soruyorum kendiniz oturdunuz mu diye :)

İnşaAllah içine sinen bir ev bulursunuz canım.
Ben henüz göremedim, evde aile olduğu için resim gönderemedi nişanlım ama söylediğine göre çok güzel bir ev.
Mutfak çok büyük, wc, banyo ayrı, yatak odasında ebeveyn banyosu var, bir balkonunuda kiler dolabı yapmışlar, o çok işimi görecek...
Umduğum gibi bulurum inşaAllah...

Canım bir ev bulmuştuk, daha doğrusu arkadaşı çıkacaktı biz tutacaktık, o adamla anlaşmaya gitmişler bi çay ocağına tabi adamda fiyatı arttırmış. Nişanlım ve arkadaşı kalkmış gidiyormuş, çay ocağının sahibi peşlerinden koşmuş ve demişki ben o evin üst katının sahibiyim. Mayıs başında çıkıcam size vereyim demiş :)) Oturmuş konuşmuş anlaşmılar. Bizde zaten üst kat istiyorduk, üst kat oldu çok şükür. Hatta ve hatta karşı daireyide bizden 1 hafta önce düğünü olacak bir çift tutmuş, onlarda nişanlımın arkadaşı...

Esroş cidden çok şanslısınız.Allahım hayırlısıyla oturmayı nasip etsin inşallah.

Aslımm ben resimleri göremiyorum :(:(

Anladım canım bende bir deniyeyim bakalım umarım işe yarar.
Düğüne var 7 ay zaten bende yavaş yavaş versem olur kilocukları:)

zaten hızlı kilo vermek hiç sağlıklı değil canım sonradan çok daha fazlasını geri alıyorsun o yüzden madem zaman var önünde yavaş yavaş birazda spor yada yürüyüşle çok rahat verirsin :)

bir arkadaşım bana dinletti ben dedim çok hızlı bu çıkış için olmaz. sonra düğünde onları bi gördüüm resmen cuk oturmuş o gün karar verdik zaten :)
ama ilk dans için hiçbi fikrimiz yok henüz :)

aslında ilk çıkış için biraz yavaş kalabilir diye düşünüyordum. kesinlikle çıkış için hızlı değil bence iyi seçim :))
bizde ilk dans için shape of my heart'ı düşünüyoruz. biraz klasik ama alternatiflere açığız :)

İnşaAllah içine sinen bir ev bulursunuz canım.
Ben henüz göremedim, evde aile olduğu için resim gönderemedi nişanlım ama söylediğine göre çok güzel bir ev.
Mutfak çok büyük, wc, banyo ayrı, yatak odasında ebeveyn banyosu var, bir balkonunuda kiler dolabı yapmışlar, o çok işimi görecek...
Umduğum gibi bulurum inşaAllah...

inşallah canım hayal ettiğinden çok daha güzeldir ve içinde huzurla oturursunuz :)
bende bulucağıma inanıyorum ama işte zaman kısıtlı olunca ister istemez stres yapıyorum.
hepimiz için hayırlısı inşalah

Boyum 1.70 canımm sigarayı da bıraktım ben sürekli abur cubur yiyorum alırım inş.yazın 50 kg bile aldıgım zaman güzel olmustu hep 34-36 beden giyiniyorum Buket ben vitamin kullanıyorum canım B-12 vitamini doktor vermişti...

Betüll sen delimisin bence kilolu falan degilsin arkadasım ya da kafaya takılacak baska birsey kalmadı sende kiolyu taktın...bas örtüsü baglama seklin,bas örtünde de gayet spor begendim...

kilo aldırmıyor mu canım benimde artık umudum b12 de iğne isteyeceğim inş. verir

zaten hızlı kilo vermek hiç sağlıklı değil canım sonradan çok daha fazlasını geri alıyorsun o yüzden madem zaman var önünde yavaş yavaş birazda spor yada yürüyüşle çok rahat verirsin :)

Bende öle umuyorum canım.
Havalar biraz daha düzelsin başlıcam yürüyüşlerede inşallah.
Ama yinede kasımı beklemicem tabi yazında vermiş olursam kiloları rahat ederim.
İstediğim eteğinide giyebilirim :64::64:

aslında ilk çıkış için biraz yavaş kalabilir diye düşünüyordum. kesinlikle çıkış için hızlı değil bence iyi seçim :))
bizde ilk dans için shape of my heart'ı düşünüyoruz. biraz klasik ama alternatiflere açığız :)

benimde klasikleşmiş ama bir o kadarda aşık olduğum şarkı brian adams,everything I do it for you, o güne kadar farklı bişi bulamazsam kesinlikle bu şarkıda dans ederim :)

Bende öle umuyorum canım.
Havalar biraz daha düzelsin başlıcam yürüyüşlerede inşallah.
Ama yinede kasımı beklemicem tabi yazında vermiş olursam kiloları rahat ederim.
İstediğim eteğinide giyebilirim :64::64:

verirsin hiç takma kafana .. çünkü kafana taktıkça veremiyorsun :) ne zamanki aman olduğu kadar diyosun işte o zaman kilolar gitmeye başlıyor :)

Back
X