2011 gelin adayları buyrun sohbete

haaay agzini opiim.. suet i hatirlayamadim bi turlu.. ama takimi begendim canim. nasil fiyatlar tatlim nasil gecti mobilya arayisi?

cumartesi galeri irfan çok aşırı model yok beşiktaşta bi arada avcılara gidicez .
pazar günü de evani-bellona-istikbal-ider mobiltya-doğtaş.hepsinde güzel modeller vardı ama doğtaş tam bi kazık en güzel evaniydi bide ider :hulya:

mobilyalarinin resimlerini bekliyoruz tatlimmm. iyi yapmissiniz bence yaaa. gercektende cok tutuyor taksitler.. bize yavastan almaya baslicazz.

tamam canım ekleyeyim.

hımmmmm çok güzel bende bi ara düşündüm ama sonra dedim ev alalım öyle iyi yapmışşsınız eşyanıza göre ev tutuarsınız akannehir

a.s

kizlar bugun kendimi sansli hissediyorum nedense.. internetten varmisin yokmusuna basvurdum kaydirigubbakcemile3 bakiyosunuz birde cagiriyolarmissss

hadi hayırlısı

aay bitiremedim vallah
allah muhabettimizi arttırsın valla kızlar döktürmüşsünüz yani
aramıza yeni gelenlerde olmuş hoşgelmişler
sonbahar ın ayakkabıları da pek hoşmuş güle güle giy canım
mıbilyalar da bakaılmaya başlamış bakıyorum
hadi bakalım hayırlısı :))

yaa goruyomusun ne cok sey kacirmissin tatlimm yokken :dance:

koltuk takımlarının renklerini farklı düşünüyorum tabi degiştirilecek..

Eklentiler

• $ekol_oturma_grubu.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 20
  • $istikbalDeltaKoltukTakimi.webp
    6 KB · Görüntüleme: 21
  • $pr_01_9398_max.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 33
Canlarım ben biraz kaçıyorum midem çok ağrıyor hayır olsun oruçta tutamadım mafoldumben Bakalım bugün beni ne bekliyor :sinifsinif:
Çok öpüyorum hepinizi.. opuyorumnanaktan
*AMMANYA'cım aldıkların çok güzelmiş dediğin gibi darısı başımıza artık..
Ağız tadıyla Rabbim oturmayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…