2011 gelin adayları buyrun sohbete

Düğüne 7 ay var kızlar şimdiden başladım ki bende yazın veririm rahat diye düşünüyorum.
Düğünde 55 olmam şart.Gelinliğe sığamıyorum rüyalarımda kabusum oldu

ay ben hala ev bulamadım yaa siz tuttunuz mu evinizi?. daha doğrusu hiç adam akıllı aramadık daha.2 ay fazladan kira vermiyelim diyoruz ama bilemiyorum nasıl olcak...

Tuttuk canım, daha doğrusu anlaştık, ev sahibi mayıs başında çıkacak 15'inde bize ev teslim edilecek böylelikle fazla kira vermemiş olacağız, bizde zaten mayıs gibi tutmayı düşünüyorduk bu iyi denk geldi... Hatta nişanlım evi değil, ev nişanlımı buldu gibi bişey oldu :))

Benim baktığım yer çok şirindi görünürde ışıkda alıyor gibi duruyor.Ama arka odaları nasıldır bilemiyorum.Ama benim yinede hoşuma gitti.Bakalım artık nasip kısmet nereyse orası olacak hakkımızda hayırlısı.

Allah gönlüne göre versin canım. içinde huzurla oturun inşallah :)

Nasıl ev nişanlını buldu esroş?

Bencede soğan suyunun tadı belli olmuyor, zaten bütün sulara bir süre sonra alışılıyor. Son zamanlarda maydanoz suyu hoşume bile gitmeye başlamıştı...

evet maydonoz suyuda çok faydalı.. doktorlar sadece zayıflamak için deil vücuttaki toksinleri atmak içinde mutlaka için diyolar.

kaynatırken soğan kokuyor tabi ama içine limon suyu girince hiç anlamıyorsun yani ben hiç zorlanmadım. şahsen maydonoz suyunu daha zor içtim.

Hımmm her sabah bende deniyeyim bakalım yarından itibaren etkisi olcek mi?
Sabahın köründe içmekde zor olur benim için ama uykudan gözümü açabilirsem yaparım
Akşam yapsak olmaz mı?

aslı cnm senin gelinliğine benzer bi gelinlik fln yokmu nette
ya da ekledin mi hiç ben kaçırmış olabilirim arada

Canım benzer bi modelini eklim.

Gelinlik böyle üstü komple fransız danteli.
Etek uçları da sırf dantel olucak. Aralıklı aralıklı serpme dantelleri var dikine dikine.
Yukleresim.com
Gelinliğin arkasıda böyle bir kat dantel bir kat tül olacak.
uZun kuyruğu olacak. kUYRUĞunu istediğim zaman çıkarabileceğim.
Yukleresim.com
İkitanede dantelinden askı koyulacak. göğüslerden Kalından gelip omuzlarda inceleşen askılardan olucak büyük ihtimalle.

Hımmm her sabah bende deniyeyim bakalım yarından itibaren etkisi olcek mi?
Sabahın köründe içmekde zor olur benim için ama uykudan gözümü açabilirsem yaparım
Akşam yapsak olmaz mı?

yani aç karna içmek lazım diyorlar hiç akşam içen duymadım ama bilmemki canım :)
ben çalışırken sabah uyandığım gibi cezveye atıyordum ben giyinip dişlerimi fırçalayana kadar kaynıodu sonra saçımı falan yaparken ılınıodu. çıkmadan bi dikişte içiyordum :)

anladım canımcımm
mutlulukla giy inş..
içine sine sine

Bende öyle yapacağım sanırım.
Yarım soğan mıydı canım?

Nasıl ev nişanlını buldu esroş?

Canım bir ev bulmuştuk, daha doğrusu arkadaşı çıkacaktı biz tutacaktık, o adamla anlaşmaya gitmişler bi çay ocağına tabi adamda fiyatı arttırmış. Nişanlım ve arkadaşı kalkmış gidiyormuş, çay ocağının sahibi peşlerinden koşmuş ve demişki ben o evin üst katının sahibiyim. Mayıs başında çıkıcam size vereyim demiş :)) Oturmuş konuşmuş anlaşmılar. Bizde zaten üst kat istiyorduk, üst kat oldu çok şükür. Hatta ve hatta karşı daireyide bizden 1 hafta önce düğünü olacak bir çift tutmuş, onlarda nişanlımın arkadaşı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…