• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 gelin adayları buyrun sohbete

ay bende anca gelebildim kızlar napıyosunuz geçmişe bi göz attımda betül ben göremedim fotonu. Kızlar sizde gönlünüze göre ev bulursunuz inş. Aslıcım gelinliğini azçok tahmin ediyorum eminim çok güzel olucak zaten bende fransız dantelini çok severim gelinlikte. bide benim nişanlımda düğünü oynamayı hiç sevmez sen istersen düğün yaparım ama o gün hasta numarası yaparım haberin olsun dedi kendi düğünündede oynamıcakmış :( Bende nikah yapıyorum o yüzden:21:

Aileleri ikna etsek bizde nikah yapıcakdık ama yok kimse nikahtan yana değil.
Benim nişanlımda yangın çıkışı olan bir düğün salonu bakıyordu.
Düğünden kaçıcakmışız güya :27:

Benim nişanlımda sevmez, zaten bende nikah istiyordum, orta yolda buluşmuş olduk...

Aynen canım bende düğün sevmiyorum hep kır düğünü hayalim vardı. Ama fahiş fiyatlar yüzünden tam kursağımda kaldı derken rabbim yardım etti. Parkta yeşillikler içinde nikah kıyan bir belediye buldumda bir nebzede olsa hayallerimi gerçekleştirebiliyorum:)))

Aileleri ikna etsek bizde nikah yapıcakdık ama yok kimse nikahtan yana değil.
Benim nişanlımda yangın çıkışı olan bir düğün salonu bakıyordu.
Düğünden kaçıcakmışız güya :27:

Sağolsun hem benim ailem hem nişanlımın ailesi hem nişanlım sen nasıl istiyosan öyle olsun dediler düğün istiyosan düğün, nikah istiyosan nikah diye. Bende bi orta yol bulmuş oldum:32:

bende 2011 mayıs geliniyim
buhafta eşyalarım geliyor.geriye Halı kaldı.Sadece nikah olucak aslında düğünü istiyordum ama eşimin durumu uygun degil buna ev aldıgı için.bende kınayı renkli birsey yapmak istiyorum.aslında halletmem gereken çok şey var ama nedense bir rehavet var içimde .nikah slaytı,nikah giriş şarkısı,kına elbisesi vs...çokta para gerekiyo sanırım biraz borç alıcaz :96:

Sağolsun hem benim ailem hem nişanlımın ailesi hem nişanlım sen nasıl istiyosan öyle olsun dediler düğün istiyosan düğün, nikah istiyosan nikah diye. Bende bi orta yol bulmuş oldum:32:

Keşke bizdede öyle olsaydı.
Ama bizim ailenin ilk düğünü.İlk çocuk olmak zor.
O yüzden hiç bir şey diyemedim.
Kısmet böyleymiş demek ki ne yapalım.
Bizde yangın çıkışından kaçarız :27::9:

Son düzenleme:
Aynen canım bende düğün sevmiyorum hep kır düğünü hayalim vardı. Ama fahiş fiyatlar yüzünden tam kursağımda kaldı derken rabbim yardım etti. Parkta yeşillikler içinde nikah kıyan bir belediye buldumda bir nebzede olsa hayallerimi gerçekleştirebiliyorum:)))

Bende İzmir fuarda kıydırmak istiyordum ama olmadı...
Nikahtan sonra Konak'a gidicez nasipse...

Aynısı desene :) Önemli olan kırmamaları ama dimi?
Ellerinden geleni yapıyorlar en azından.Öğretiriz düğüne kadar inşallah:9:

benim nişanlımın tek şartı var o da biraz alkol alırım düğünden önce diyor bende sorun değil sen rahat olda dedim :)

Benim kuzenlerde oynamayı çok sever, hatta çok güzel oynarlar...
Bana kızıyorlar bu konuda, ama ben kendi düğünümde oynayamam biliyorum, başkalarının düğününde daha çok eğleniyorum, belki bencillik ama yıllardır hep nikah düşünürdüm, öylede olacak inşaAllah...

ay bende anca gelebildim kızlar napıyosunuz geçmişe bi göz attımda betül ben göremedim fotonu. Kızlar sizde gönlünüze göre ev bulursunuz inş. Aslıcım gelinliğini azçok tahmin ediyorum eminim çok güzel olucak zaten bende fransız dantelini çok severim gelinlikte. bide benim nişanlımda düğünü oynamayı hiç sevmez sen istersen düğün yaparım ama o gün hasta numarası yaparım haberin olsun dedi kendi düğünündede oynamıcakmış :( Bende nikah yapıyorum o yüzden:21:

Benim nişanlımda sevmez, zaten bende nikah istiyordum, orta yolda buluşmuş olduk...

ah ah keşke bzde buluşablseydk bnde sewmiorm hiç düğünleri bnm ailem ben ne istersem evet der ama nişanlmn ailesi illa da düğün dedi nişanlımı ikna edeblrdm ama ailesi düğün taraftarı mecburen düğün yapıorz :(

bende 2011 mayıs geliniyim
buhafta eşyalarım geliyor.geriye Halı kaldı.Sadece nikah olucak aslında düğünü istiyordum ama eşimin durumu uygun degil buna ev aldıgı için.bende kınayı renkli birsey yapmak istiyorum.aslında halletmem gereken çok şey var ama nedense bir rehavet var içimde .nikah slaytı,nikah giriş şarkısı,kına elbisesi vs...çokta para gerekiyo sanırım biraz borç alıcaz :96:

Canım öncelikle hayırlısı olsun inşallah... ama merak etme Allah yuva kurana yardım ediyo dedkleri çok doğru. bak nasipse kendi evinde oturucaksın. bi şekilde halolur herşey.. :)

Bana kızıyorlar bu konuda, ama ben kendi düğünümde oynayamam biliyorum, başkalarının düğününde daha çok eğleniyorum, belki bencillik ama yıllardır hep nikah düşünürdüm, öylede olacak inşaAllah...

İstedğin gibi olur umarım herşey canım. ama ben hep kendimi düğünümde göbek atarken hayal ederdim o yüzden de düğün olsun istedim. nişanlımda her ne kadar oynamayı sevmesede düğün olsun kesinlikle dediği için kır düğünü yapıcaz inşallah.bütün kurtlarımı dökerim inşallah :)

Bence en iyisini yapıyorsun.
Bende oynuyamam kendi düğünümde gibi geliyor.
Gerçi nişanda eğlendim ama düğün daha farklı.
Bende yıllardır ne düğüne nede nişanlara gitmeyi sevmem,hoşlanmıyorum.
O yüzden kimsede zorda kalsın istemiyorum.Ama düğün olacak yok nikah olsun deseydim babam vazgeçebilirdi.Zaten düğünü attı kasım ayına:(

Back
X