2011 gelin adayları buyrun sohbete

sağol canım sanada geçmiş olsun dikkat et kendine setini çok merak ettim pırlanta deyince hep zariflik aklıma geliyor

:90:
Bende Deniz'le Meltem'i ve Zuhal'le Züleyha'yı karıştırıyordum...
Nihayet çözdüm kimin kim olduğunu :))

Ben kelepçemi verip üzerine bir kaç bilezik ekleyip kalın trabzon burmalarından almayı düşünüyorum.
İnce bilektede çok güzel duruyor...
Şundan almayı planlıyorum..

[/url][/IMG]

ya esrooo bunu kimse sorduysam hep kullanışsız dediler eğilme bükülme çok oluyormuş galiba burmadan şaşmamak lazım :44:

açıldı canımda resimler nekadar küçük çizgili bileziklerin çok hoş görünüyor bunlarda işçilik var mı ben hiç bakmadım böylelerine:44:

Yok canım onlarda işçilik yok.
Kayınvalidemin aldığı bilezikler onlar.
Her ikiside 20 gr.İkisine 3500 tuttu 3300 TL vermişti.
Kuyumcudan daha önce yüzüklerimize aldığımız için saolsun 200 TL almadı.
Birde tepsi hediye etmişti:)Bozdurduğumuzda altının gramı neyse ona göre bozulcak yani zarar etmicez inşallah.

Eda çok geçmiş olsun.
Esroş teşekkür ederim canım senin takılarında hayırlı olsun güle güle kullan.

Oy oy kimler gelmiş hoş gelmiş kız dün aklımdan geçtin he nasılsınn iyi misin?
Arada herkes aklıma geliyor gelmeyenin yeri anlaşılıyor insan meraklanıyor.

iyiyim canım ne olsun nişanlımın arkadaşı evimi çizermisin demiş dün onunla uğraştım o yüzden gelemedim ama aklım sizdeydi hep

mrb kızlar bu takı için tavsiye edeceginiz kuyumcu varmı
ben farklı farklı fiyatlar alıyorum takılar için
sonra kafaya göre indiriyorlar filan
işçiligi olmayan bilezik istiyorum.nasıl bir model düşünebiliirim
ama sette istiyorum hep takmak için onuda pırlanta alalım dicem yada beyaz altın.heralde beyaz altın olur

kız emin misin işçilik olmadığına 20 gr bilezik 75 tlden hesaplasan 1500 yapar :44:

ya esrooo bunu kimse sorduysam hep kullanışsız dediler eğilme bükülme çok oluyormuş galiba burmadan şaşmamak lazım :44:

evet esroş bende öyle duydum yoksa ben kesin trabzon setinden istiyodum..kuyumcu satınca bunu pek bişi bekleme dedi..çünkü çok işçilik varmış bund..dantel gibi örülüyo bu dedi

bende işçiliği az olan sade bilezik istedim trabzon hasırı diyorlar onlardan benim bileziklerim 22 ayar 25
gram 10 tane yapacaklar hemen resimlerini ekleyeyimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…