2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet esroş bende öyle duydum yoksa ben kesin trabzon setinden istiyodum..kuyumcu satınca bunu pek bişi bekleme dedi..çünkü çok işçilik varmış bund..dantel gibi örülüyo bu dedi

Evet benimki ince bişey ama 2000 lira para verdik...
Bende daha kalını olsa belki iyi olur diyordum ama almayım öyleyse bee, kocamnın parası değerlidir benim :
76:

geçmiş olsun edacığım. benzerinin resmi filan varmı merak ettim.
pirlanta setler benimde çok hoşuma gidiyor. daha kibar duruyor.
ama fiyatları uçuk diyolar

biraz netten baktım ama bulamadım canım ona benzer bişey
kapalıçarşıda gördük, kuyumcu bu model daha yeni geldi dedi
ikimizde baya beğendik ama işte fiyatı(
ben set'e en fazla 2500 veririz diye hesaplamıştım

Geçmiş olsun Eda'cım...
Nilay ve Zuhal'im bilezikleriniz çok güzel be yaa...
Bende bilek yok dolayısıyla bilezik yakışmıyor, çok ince bileklerim sinir oluyorum...

adaşıımm senin yoklugunu farkettiydim ben çok geçmiş olsun canımmm..üşüttün tabi ayacıklarını
dün nurgülde yoktu odamı hasta acaba :26: Allah şifanı versin adaşım

sağol'un kızlar,
adaşımın da dediği gibi ayaklarımı üşüttüm sanırım
6 - 7 sene önce üniversitede finallere çalışırken aynı şeyi yaşamıştım
yorgunluk ve stres'de var tabiii
hepsi üst üste geldi biraz

kız emin misin işçilik olmadığına 20 gr bilezik 75 tlden hesaplasan 1500 yapar :44:

Yok canım eminim işçilik yok.
Kuyumcu özellikle belirtti.Bozdurduğunuz da altının gramı neyse o şekilde bozulur zarara uğramazsınız dedi.Çünkü adana burması alcakdık biz bunlar 2011 modelleri adana burmasıyla aynı dedi.Bizde o yüzden onları seçtik.Ama biz aldığımızda altın resmen firlamıştı mecbur aldık.

evet safsın edoşummm kuzu küçük altın 125 tl olmuş hiç 5,000 tl tutarmı kuzu sende ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…