- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #66.581
evet safsın edoşummm kuzu küçük altın 125 tl olmuş hiç 5,000 tl tutarmı kuzu sende ya
kız ben o kadar safımki set dahil 5,000 tutar inşallah diyodum...şimdi bütçeyi 10,000 tlye çıkarttırmam lazım..hiç olmadı hocaya mehiri muhakkak sor deriz.. kuyumcuda yapamadıgımı senin karsında söylemem lazım manitaya
kübracığımmmm hoşgeldin canım nasılsınnn
kübra bebeğimmmmmmmmmmmmmmmm....seni çok özledikkkk..nasılsınnn balayın nasıl gidiyo..düğünün nasıl geçtiii
Hoş geldinn kübroşşş nasılsınnnn???
evde 11 altınımm var çıksın canım çıksınnn ohhh..
evde 11 altınımm var çıksın canım çıksınnn ohhh..
hoşbuldum kızlar hamdolsun düğün ve kına gecesi çok güzel geçti.şu an balayındayız yrgunluktan balayına bir gün geç geldik bugün 3. günümüz. fırsat buldum bir yazayım dedim. eşimin işleri sebebiyle balayını erken bırakabiliriz bazı sorunlar çıkmış bakalım. sizler nasılsınızzz be yokken neler oldu
sakın bi saflık daha yapıp bozdurmaya veya harcamaya kalkma git kuyumcuya bozdurup bilezik yap kendine kafanı kırarım yoksa senin :)
hoşgeldiiiiiiiiiin
Allah bir yastıkda kocatsın Kübra'cım hayırlı uğurlu olsun
taze gelin olmak nasıl bişi
yatak odamın geri kalan borcunu haziranda kapatmak zorundayım..:78:
kızlar inanmak çok zor hala kavrayamadım evli olduğumu. sanki eve gidecekmişim gibi geliyor sanırım zamanla alışacağım. allah razı olsun darısı başınızaa
çok sevindim güzel geçtiğine canım ne yapalım biz aynıyız valla işte seninle beraber heyecanlandık bizde rabbim geçim huzur sağlık sıhat nasip eylesinnn
evlendikten sonra kapasan olmuyormu canım benimm yatırımlarını harcama ya
Ayy eşim diyo :))
Güzel geçtiğine sevindim Kübraa...
ee başka başka
hoşbuldum kızlar hamdolsun düğün ve kına gecesi çok güzel geçti.şu an balayındayız yrgunluktan balayına bir gün geç geldik bugün 3. günümüz. fırsat buldum bir yazayım dedim. eşimin işleri sebebiyle balayını erken bırakabiliriz bazı sorunlar çıkmış bakalım. sizler nasılsınızzz be yokken neler oldu
yapmaz öyle bişi sanmıyorum..bunlar toptancı canımyoksa çok isterdim
kızlar inanmak çok zor hala kavrayamadım evli olduğumu. sanki eve gidecekmişim gibi geliyor sanırım zamanla alışacağım. allah razı olsun darısı başınızaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?