2011 gelin adayları buyrun sohbete

kübracığımmmm hoşgeldin canım nasılsınnn

kübra bebeğimmmmmmmmmmmmmmmm....seni çok özledikkkk..nasılsınnn balayın nasıl gidiyo..düğünün nasıl geçtiii

Hoş geldinn kübroşşş nasılsınnnn???

hoşbuldum kızlar hamdolsun düğün ve kına gecesi çok güzel geçti.şu an balayındayız yrgunluktan balayına bir gün geç geldik bugün 3. günümüz. fırsat buldum bir yazayım dedim. eşimin işleri sebebiyle balayını erken bırakabiliriz bazı sorunlar çıkmış bakalım. sizler nasılsınızzz be yokken neler oldu

çok sevindim güzel geçtiğine canım ne yapalım biz aynıyız valla işte seninle beraber heyecanlandık bizde rabbim geçim huzur sağlık sıhat nasip eylesinnn

çok sevindim güzel geçtiğine canım ne yapalım biz aynıyız valla işte seninle beraber heyecanlandık bizde rabbim geçim huzur sağlık sıhat nasip eylesinnn

evte cnm merak ettik seni..hatta adaşla konustuk kınana bile toplanıp gelmeyi düşündük ciddi ciddi..ama kısmet dğeilmiş..bidaha da göremedik seni..adres alıcaktık :90: Allah bir ömür mutlu etsin kübracım sizi

Ay ay ay kıyamam ya.Balayında da 3. günüymüş:)Darısı bizim başımıza inşallah.
Eğer erken biterse hiç üzülme canım eşinin işleri iyi gitsin yeter ki.
Bizde aynı bildiğin gibiyiz hazırlıklarla uğraşıyoruz canım.Çok çok mutlu olun inşallah.
Herşey dilediğiniz gibi olsunn mutlu bir yuvanız sağlıkla dünyaya gelen bebişleriniz olsunn

kızlar inanmak çok zor hala kavrayamadım evli olduğumu. sanki eve gidecekmişim gibi geliyor sanırım zamanla alışacağım. allah razı olsun darısı başınızaa

ben şimdi balayında olsam ve artık akşam olsa ben keisn şu lafı beklerim kendimden...ya aşkımm annem ararsa ne dicemmmm

saat kaç oldu çabuk eve gel gibisinden

Son düzenleme:

kızlar inanmak çok zor hala kavrayamadım evli olduğumu. sanki eve gidecekmişim gibi geliyor sanırım zamanla alışacağım. allah razı olsun darısı başınızaa

ayy canım çok sevindim güzel geçmesine yaa
yanımıza bu kadar çabuk dönen ilk taze gelinimiz sensin galiba
allah bi yastıkta kocatsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…