- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #66.641
şimdi yorumlarınızı ve fikirlerinizi almak istiyorum kızlar;
Bulaşık makinemi babannem alıcak
Mikro dalga fırınım,kettle,çaycım var
Eksiklerim;
Elektrik Süpürgesi Arnica bora 2400 walt (Evde kullandıgımız arçelik hem çok kötü ses çıkarıyor hem de ucundaki aparatlar çıkmıyor)
Ütü;philips azur ya da tefal aqua speed
Mixer-Blendır;Tefal
Tost makinesi almam nişanlımda ben de sevmiyoruz zaten
Set üstü ocakla fırını da kız tarafımı alıyor?bir de sordugum markalardan olumlu olumsuz eleştri duyduysanız paylasırmısınız kaç gündür arastırıyorum
Günaydın kızlar...
Geçmişi okudum geldim...
Buketçim annenin ellerine sağlık gerçekten çok hoş şeyler yapmış :)
Zuhalcim bileziklerini şimdiden güle güle kullan çok kibar ama bi o kadarda alımlı duruyorlar :)
Meltemcim siemensin kampanyalarına baktım şimdi ama o şekilde çam mak 180 tl diye bişey göremedim :26: zaten öle bişey varsada kafayı yerimben bütün beyaz eşyalarımı siemens aldım çünkü yıllardır annemde bende siemens kullanıyoruz çok memnunuz.. boschla aynı yerde üretiliyor zaten daha fazla para vermeye gerek yok o yüzden.
arçelik kesinlikle tavsiye etmem kullanan herkes pişman. eskiden çok iyi markaymış tabi ama artık çok kötü üretim yapıyorlar.
takı konusunda benim kayınpederim düğüne gelmiyceği için bana bişey takılmıycak malesef. annem teyzem annanem bilezik aldı sadece onlarda hatıra olucak şekilde künyeler almıştı :97:
sağol canım ne yapıyorsa bana yapıyor zaten kurs arkadaşlarıda diyormuş kızından başka birşey düşünmüyorsun biraz kendine yap geline yap diyeŞu arçelik konusunuda gel gel anneme anlat tatlım takmış kadın arçelikten başka birşey demiyor. Meltemin dediği kampanyada sanırım samsungta var meltem karıştırmış olabilir
yetişir ya davetiye işi çok basit önemli olan beğenebilmek...Kızlaar bişi sorcam...
Ben geç kalmadım değilmi yaa, bazı yetişecek el emekleri kaldı, saolsun komşular yardım ediyormuş...
Beyaz eşya, davetiye falan ayarlanmadı onlar çabucak olur değilmi?
Neye öncelik vermeliyim, mayısta hepsi yetişirmi sizce?
hoşgeldin zübeyde..olur olur kavgada olur..ama çok ugrasmayın birbirinizle
Bu arada kızlar gelinliğimin altına dün bu babetimi aldım. birde açık topuklu ayakkabı alıcam herkes mutlaka düz bi babet bulunsun yoksa düğün sonuna kadar dayanamazsın dedi...
Eki Görüntüle 176839 Eki Görüntüle 176838
Bu arada kızlar gelinliğimin altına dün bu babetimi aldım. birde açık topuklu ayakkabı alıcam herkes mutlaka düz bi babet bulunsun yoksa düğün sonuna kadar dayanamazsın dedi...
Eki Görüntüle 176839 Eki Görüntüle 176838
Çok hoş canım güle güle kullan.
Bende öyle yapacağım tapuklu giyeceğim resimlerde ve dans ederken sonrasında büyük ihtimalle çıkarır düz babet giyerim yada daha az tapuklu giyerim ki rahat rahat oynuyayım
ay babetler çok güzelmiş ama
ben babet giyemem
gelinliğin boyu topuklu ayakkabıya göre ayarlandı çıkartınca çok kötü duruyo etek kısmı
zaten boyumda kısa
amaa 2-3 saat dayanıveririz ya napalım
zaten platform topuk alıcam diğerlerine göre daha rahat oluyomuş
eğer topuklu ayakkabıya alışkınsan kesin dayanırsın canım merak etme. ama ben hiç topuklu giymem... boyum zaten 1,80 bide topuklu giyince nişanlımdan uzun oluyorum o yüzden babet tercih ettim :)
ay babetler çok güzelmiş ama
ben babet giyemem
gelinliğin boyu topuklu ayakkabıya göre ayarlandı çıkartınca çok kötü duruyo etek kısmı
zaten boyumda kısa
amaa 2-3 saat dayanıveririz ya napalım
zaten platform topuk alıcam diğerlerine göre daha rahat oluyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?