2011 gelin adayları buyrun sohbete

hahahah.yerim seni ben kübracımm..nişanlım yazmışş..görünen o ki ben dahil kimse alışamıcak eşim demeye..ayy düğün gecesi aklıma geldin küboşş.Allah yardımcısı olsun dedim..ben çok korkuyorumda :18::18:

işlerden ancak başımı kaldırabildim.
kübracığım hayırlı uğurlu olsun. Allah bir yastıkta kocatsın canım.
herşey çok güzel geçmiş. darısı bizlerin başına olsun inşallah.

Aynı düşünce düğün günü temizlik yaparken ve akşamında benimde aklıma geldi allah kolaylık versin dedim kendi kendime fena tırsıyorum bende

kızlar ben geldimm :79:

beni de görünnn

bu hafta 3 hafta olucak artık özlemden sapıttık habire kavga ediyoruz anlaşamıyoruz yaa

kızlaaar yet,şemiyorum ne çk kaynatmşsnz bi baktm 5 sayfa geçmş :)))

kübra gelmiiiş onuda kaçrdm düğünn gzel geçmesne çk sewndm darısı başımıza balayınn 3. günü kızlar ben nişanlmdan ayrılıp bu kadar erken gelemem herhalde yanınıza şimdiden söyliim

ahh canım ya kıyamam sana..gece uykusuz kalmak çok kötü ya..inanın sevgiliden daha zor şu yataktan ayrılmak.. iyi hadi damatlıgıda almıssın denizim hayırlı olsun..mani ne kadar tuttu

kızlar inanmak çok zor hala kavrayamadım evli olduğumu. sanki eve gidecekmişim gibi geliyor sanırım zamanla alışacağım. allah razı olsun darısı başınızaa

Kübracım kaçırdım seni ama yinede tebrik ediyorum hayırlı olsun düğünün çok mutlu olun ağzınızın tadı hiç bozulmasın

ben sayfanın tamamını okumadığım için sonlarda yazdıklarını görmedim esracım gelmiş deniz sabahtan göremedim son yazılanalrada bakmadım gelmedi sanmıştım gelmiş kamberimiz

Kızlaar bişi sorcam...
Ben geç kalmadım değilmi yaa, bazı yetişecek el emekleri kaldı, saolsun komşular yardım ediyormuş...
Beyaz eşya, davetiye falan ayarlanmadı onlar çabucak olur değilmi?
Neye öncelik vermeliyim, mayısta hepsi yetişirmi sizce?

bende aynı saflardanım demekki :122:
bende hocayı ayarlayayım o zaman

Ben kelepçemi verip üzerine bir kaç bilezik ekleyip kalın trabzon burmalarından almayı düşünüyorum.
İnce bilektede çok güzel duruyor...
Şundan almayı planlıyorum..

[/url][/IMG]

Benim nişanlım karadenizli oldugu için benim bileziklerim bunlardan biz altınlarımızı Kapalı Çarşı'dan aldık bu bilezikelr trabzon burması,trabzon hasırı olarak da geçiyor ve bizim aldıgımız yer bozdururulursa bile işçilik yok gram üzerinden bozduruluyor dedi ...

yetişir esracım yaa
el işlerine çok fazla önem verme bence
asıl işe diğer eşyalar
beyaz eşya da davetiye de bir günlük iş inan
ben davetiyeye bi günde karar verdim
iki gün sonra da teslim aldık
kayınvalidemden almayı unuttum davetiyeleri alınca eklerim size resmini
senin işlerde yetişir hiç merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…