- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #66.601
kız nişanlım yazdım sildim yanlışlıkla
kızlar daha çok erken ama zaman gerekiyor herşey için. alışmak ve birlikte olmak sandığımız kadar kolay değil. rabbim yardımcımız olsun. ama sevdiğinle uyumak çok güzellll
hahahah.yerim seni ben kübracımm..nişanlım yazmışş..görünen o ki ben dahil kimse alışamıcak eşim demeye..ayy düğün gecesi aklıma geldin küboşş.Allah yardımcısı olsun dedim..ben çok korkuyorumda :18::18:
günaydın kızlar mutlu günlerrr
Oy oy kimler gelmiş hoş gelmiş kız dün aklımdan geçtin he nasılsınn iyi misin?
Arada herkes aklıma geliyor gelmeyenin yeri anlaşılıyor insan meraklanıyor.
evet canım mesela ben bugün denizi görmedim ve merak ediyorum ilk defa bir sabah topikte olmadığını gördüm
hoşgeldin denizcim nasılsın geç geldin
muhasebeleştirme yapmam lazımdı erken geldim 8 de biraz mola verdim çok yorucu bir hafta geçiyor edacım ya akşam işten çıktım nişanlımın damatlığını aldım yemek yedim eşyalarımı koliledim 2 de yattım uykusuz ve bitkinim
kızlar inanmak çok zor hala kavrayamadım evli olduğumu. sanki eve gidecekmişim gibi geliyor sanırım zamanla alışacağım. allah razı olsun darısı başınızaa
hoşbuldum kızlar hamdolsun düğün ve kına gecesi çok güzel geçti.şu an balayındayız yrgunluktan balayına bir gün geç geldik bugün 3. günümüz. fırsat buldum bir yazayım dedim. eşimin işleri sebebiyle balayını erken bırakabiliriz bazı sorunlar çıkmış bakalım. sizler nasılsınızzz be yokken neler oldu
kızlar ben geldimm :79:
beni de görünnn
bu hafta 3 hafta olucak artık özlemden sapıttık habire kavga ediyoruz anlaşamıyoruz yaa
kız ben o kadar safımki set dahil 5,000 tutar inşallah diyodum...şimdi bütçeyi 10,000 tlye çıkarttırmam lazım..hiç olmadı hocaya mehiri muhakkak sor deriz.. kuyumcuda yapamadıgımı senin karsında söylemem lazım manitaya
Ben kelepçemi verip üzerine bir kaç bilezik ekleyip kalın trabzon burmalarından almayı düşünüyorum.
İnce bilektede çok güzel duruyor...
Şundan almayı planlıyorum..
[/url][/IMG]
Kızlaar bişi sorcam...
Ben geç kalmadım değilmi yaa, bazı yetişecek el emekleri kaldı, saolsun komşular yardım ediyormuş...
Beyaz eşya, davetiye falan ayarlanmadı onlar çabucak olur değilmi?
Neye öncelik vermeliyim, mayısta hepsi yetişirmi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?