2011 gelin adayları buyrun sohbete

seviyosan takmıcaksın. benim nişanlım biz çok kalabalık bi aileyiz diye onlara bazen valla it sürüsü gibisiniz hangi birinizi tanıcam diyo arkalarından ne yapayım ateş mi edeyim. kötü söz sahibinindir. o it dedi diye it mi benim sülalem boşverrrrrrr.... yapcak bişey yok çünkü huy işte buda...

bende çok fevriyim.dediğin gibi önce ben değişmeliyimki ona da yol göstereyim.sakinleşmeliyiz.konuşurken saygımızı korumalıyız.inşallah başarabiliriz bunları.ve sizin aranızda kalmaya devam ederim :)

Bizimki biraz daha farklı.Nişanlımın babası 11 yaşındayken vefat etmiş allahım rahmet eylesin.Nişanlımda orta okul ve lise dönemini annesinden uzak başka bir ilde ablasıyla okumuş hiç istemsede.Sonrasında ablası için istanbula gelmişler yine hiç istememiş.Nişanlım istanbuldayken üniversiteyi kazanmış başka ile gitmiş.Ablası okulunu bitirmiş polis olmuş.O sırada sevdiğiminde okulu bitiyor askere gidiyor.Sevdiğim askerdeyken ablası evlenme kararı alıyor.Evleniyorda yine sevdiğim istemiyor annem yanlız kalmasın diyor.Yine bir şekilde dediği önemsenmiyor.Sonra sevdiğim askerden geliyor benimle tanışıyor.Annesi bu sefer tekrar köylerine götürmek istiyor nişanlımı.Bu sefer nişanlım hayır diyor.Çünkü ben varım istanbulda.Annesi bunun üzerine köyüne gidiyor.8 ay boyunca maddi manevi hiç destek yok arayıp sormuyor bile.Zaten 12 yıla yakın hep uzak kalmışlar o yüzden aradaki bağları kopmuş.Bir araya gelip konuşamazlar bile.Nişanlım hiç bir şeyini anlatmaz.Benim sırarım üzrine annesi köyden istemeye geliyor ikan ediyor aile büyükleri.Bu seferr benide alıp köylerine gitmekden bahsediyor.Nişanlım istemiyor nilayın bir geleceği var okumuş çalışıyor diyor.Annesi istemeye gitmem diyor tehdit ediyor.Nişanlımda gelme bende tek giderim diyor.Yine aile büyükleri araya giriyor annesini ikna ediyor.Bu sefer istemeye geliyorlar aileyi görüyor tanıyor bakıyor beklenti yok.Düğüne 8 ay kala istanbulda ev açıyor.Nişanlım yine maddi olarak zorlar diyor ama annesi yine kabul etmiyor.Bana annemle oturmicam teyzemle kalıcam dedi.Annenle kalmalısın dedim yine ben ikna ettim.Ama annesi beni istemiyor.Nişanlım desen annesinin düşünce tarzını onaylamıyor.Ben anlaşamıyorum annemle susuyorum sabrediyorum bizim için diyor.Annesi neler yaptı ama ben hiç kendi aileme yansıtmadım.Çünkü nişanlım yanımda ve ben onu çok ama çok seviyorum.Ama nişanlım anlaşamıyoruz diyorken bende yanımızda olsun diyemiyorum korkuyorum açıkcası.

bende çok fevriyim.dediğin gibi önce ben değişmeliyimki ona da yol göstereyim.sakinleşmeliyiz.konuşurken saygımızı korumalıyız.inşallah başarabiliriz bunları.ve sizin aranızda kalmaya devam ederim :)

tamam bitsin diyebiliyo insan çıkıyo ağızdan ama sonrası ya sonra?????

Bizim aramızda kalmalısın zaten bunun dışında farklı bir seçenek düşünme bile.
Evlendikden sonra bizi neler bekliyor bilmiyoruz o yüzden sen daha başından pes edersen evlendikden sonra çok üzülürsün.O yüzden sakin ol önce değiş sonra değiştir.Ben bunu başarıcağına inanıyorum.Nişanlına kızgın mısın gel buraya dök içini emin ol rahatlayıp çıkarsın

aaaaa aydancım burda dur benim nişanlım benim sülalem için it sürüsü gibisiniz dicek..bende aman boşver idare ediyim dicem..burda idare edilcek hiç bişi yok.kusurabakma ama bugun sülalene yarın anana babana der o lafı..

bu da farklı bir versiyonu demekki. sen benden daha şanslısın ama.annesinden kopmuş boşver sen bağlamaya çalışma sakın annende bizle otursun falan gibi bişey söyleme gafletinde de bulunma bence...benim nişanlım annesinin ablasının tüm hatalarını bilir görür ama her zaman şunu söyler yapacak hiç bişeyim yok. nekadar iyi yada ne kadar kötü olursa olsun o benim annem.

Yok canım ben bu lafı kaldıramazdım açıkcası.Sen çok sabırlısın.
Yada kaybetme korkusunu yaşadın belkide ondan aynı hatayı tekrarlamak istemiyorsun.
Ama nişanlım bu şekilde yorum getirmez,getiremez.
Ne diyim allah hepimizin yardımcısı olsun.

aydancım sen galiba nişanlının kabalıkları karşısında o tartıştığınız yıllar boyunca hala şoktan çıkamamışsın ya da o kadar kötü ithamlarda bulunmuşki şimdi ne derse takmayacak duruma gelmişsin alıştın mı eleştirilerine?aşkın uğruna böyle mi kabul ettin:44:

valla hiç bişey yapamıyorum ne diyim. bana göre ben çok büyük konuştum rabbim dilimi bağlıyo cevap veremiyorum. çünkü ben de o kadar katıydım ki bu konularda. söylüyor kızıyorum onlar seninde ailen söyleme öyle bişey duymuyım bi daha kırıcı oluyosun diyorum tamam tamam şaka yaptım diyo gülüyo öpüyo hadi cevap ver şimdi diyorum bende gülüyorum geçiyo. o kadar acı çektim canım yandı ki böyle şeylerle uğraşamıyorum işte bıktım çünkü artık.6 yıldır ömrüm bitti...

kızlarrr bana destek olduğunuz için teşekkürler .bu akşam iyice düşünüp taşınıp nişanlımla konuşucam ve bu aramızdaki her ne ise bu anlamsız şeye bir son vericem.

Bir arada olmalarının dezavantajı.
Annesi anneme benim oğlum evliliğe hazır değil dedi bende vardım.
Nişanlımda nerden biliyorsun diye annesine sordu.
Kayınvalidem hiç bir şey diyemedi.
Sen yokken nilay vardı yanımda dedi ben evliliğe hazırım dedi.

Biz çok şey aştık birlikde anlatsam roman olur:) Benim gözüm tok nişanlımda çok fedakar.
O yüzden kısa sürede bu günlere geldik allaha şükür.

aynen öyle canım okadar çok yandıki artık böyle şeylerle uğraşamıyorum. Hep diyorum diğcem Rabbim kimseye yaşatmasın. benim gibi oluyo işte insan.

sizinkisi net aşkıydı dimi canım aslıalrınkide öyleydi başka nette tanışıp evlenecek olan var mı?

Birde şu var nişanlımda bende annesine çok olumlu yaklaştık ama her seferinde öyle şeyler yaptı ki büyük hayal kırıklığıyla sonuçlandı.Nişanlım onlara çağırıyor gelmem hayatım diyorum.Neden dedi?Biliyorsun dedim.Tamam fıstığım haklısın ne diyeyim ki dedi.Gitmem gitmicem de.

sizinkisi net aşkıydı dimi canım aslıalrınkide öyleydi başka nette tanışıp evlenecek olan var mı?

kızlarrr bana destek olduğunuz için teşekkürler .bu akşam iyice düşünüp taşınıp nişanlımla konuşucam ve bu aramızdaki her ne ise bu anlamsız şeye bir son vericem.

Allah ım yardımcınız olsun canım. insan oğlu nelere katlanıyo ne laflar duyuyo da duymazdan geliyo. daha kim bilir neler duycaz görcez. hiç bişey olmaz değil. aşın sizde bunları bu günlerinizin tadını çıkarın birlikte evinizi temizleyin

aydancım gercekten yasadıkların kolay değil..seni çok iyi anlıyorum..bir 6 yıldırda bende bu işin içindeyim..bana yaptıgı eleştirilere bende sabır ederdim ki artık bunları bile kadıramıcak duruma gelmişken şuan..sen tut ailem için it sürüsü de..sonrasınca cıvık hareketler..böyle erkek tiplerinide biliyorum..erkekler bize nasıl diyor sen kadınsın susman gereken yeri biliceksin onlarda bilmelilerki karşılarında köpek yok her dile geldiğini söylesinler..kusurabakmasın it sürüsü lafı büyük hakaret..asla yüzüne gülmemen lazım..düşündünmü hiç aydan ben böyle bi cümle kullansam nişanlımın tepkisi ne olurdu diye??

Yok kız bizimki net aşkı değil.
Bizimki organizasyon aşkı

İş yerindeki müdürümüz bayandı o zamanlar inanılmaz aktifdi her haftada bir organizasyona katılıyorduk.Müzeleri filan geziyorduk,haliçde kürek çekiyorduk ki kızlar istanbulu bilmiyor muşum onu anladım. Neyse sevdiceğimde o organizasyondan.Ama benim dikkatimi hiç çekmedi.Herşey ortak arkadaşlarla burası gibi zaman geçirdiğimiz forum oyunlarından sonra başladı.Organizasyondaki bir arkadaş bizi yakıştırdı biz yok filan dedik.Sonra sevdiceğim benimle baş başa görüşmek istedi.Ay biz ogünden beri organizasyonlara gitmiyoruz.Birkaç teklif aldıydım buda nişanlımın kulağına gitmiş o dönem daha gitmemi istemiyor paşam.Gerçi zamanımda yok artık izinler nişanlımla geçiyor.Kalabalıkda olmakdan sa baş başa olmayı tercih ediyoruz

sen bize nişan kıyafetin dışında foto koyacaktın canım kollarına bakıcam:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…