2011 gelin adayları buyrun sohbete

sen bize nişan kıyafetin dışında foto koyacaktın canım kollarına bakıcam:)

eveet evt ben ekledm nilay eklemedi

işte bizim herşeyimiz hayır nerdeyse uğraşcak bişi bulamadığımıziçin kendimizle uğraşıyoruz herhalde :)

işte bizim herşeyimiz hayır nerdeyse uğraşcak bişi bulamadığımıziçin kendimizle uğraşıyoruz herhalde :)

canım o zaman sende buluşucağınız zamanlar için program yap. Gerçektende yuvayı dişi kuş yapar ben çok bunaldığımız zamanlarda hemen bi rogram ayarlıyorum. Diyorum bugün evlilik hazırlıklarla ilgili hiçbişey düşünmeyelim konuşmayalım sadece kendimizin olsun bu zaman eğlence zamanı mesela biz tavla oynamayı çok severiz. Nargile içmeye tavla oynamaya gidiyoruz. Sende buluşmadan önce program yap mesala bugün sinemaya gidelimde ne biliyim ortak arkadaşlarınızla buluşun falan farklı konular farklı şeyler yapınca insanın kafası çok dağılıyo :))

Ayy kızlar benim fotograf fobim var inanın baktım ama bulamadım.
Olanlarda kesip biçmekden anlaşılmıyor bile :)
Hafta sonu nişanlımla buluştuğumuzda çektiririm fotoda eklerimm

sakaryalı 18 yasında lise son sınıf öğrencisi ve muhasebe okuyomuşş..bu sefer kkda bamladım seni..konusmazsan deşifre ederim böyle

Hımmm nişan yada evlilik yok ama çeyiz hazırlıkları kısmıyla yakından ilgileniyor..
Profil resmi koyma konusunda epey zorlanmış yardımda istemiş tabi umarım çözebilmiştir

Kızlar ben son 1 aydır yaptıgımı anlatıyım size ;ama gülmeyin tamam mı çünkü ben herseyi anlatıorum size;şimdi benimki uzaktaya malum telefonla iletişim kuruoruz bana aşkım nasılsın dio tamam mı ben de diorum ki bana askım falan deme benim henüz dügün tarihim belli degilll herkesinn takvimi var benim yok falan diorum anlamıo tabii...benim de çok yakın 2 tane kız arkadasım var ....onlar biraz rahat oldukları için nişanlım fazla sık görüşmemi istemiyor...onlar alkol filan alıyorlar ....bizimki de alkole filan karsı oldugu için hoşlanmıyor...ben öle diyince sen onların yanındaydın demiii onlar senin aklını çelio demii ben sana ne dedimm yazdan sonra demedim mi...soranlara yazdan sonra diceksin falan dio...ama öyle 1 ay burnundan getirdim ....sonra benim ki bilgisayar mühendisi girdigim yaptıgım herseyii bilio ip numaramdan burayı bulmuş akıllı akıllı konuş askım tamam mı dio ohhh askımm bak herseyii anlatıorum

Çok hoşsun meltem
Burdan 2011 gelin adayları adına eniştemize sesleniyorum düğün tarihini lütfen çok uzatmasın.
Artık melteminde bir takvimi olsun istiyoruz onunda günler ilerledikçe düğün tarihi yaklaşsın istiyoruz.Melteminde düğün gününü saymak istiyoruz.

selam kızlar ben geldim sonunda nasılsınız bakalım ev bitti çok şükür

Ohhh nurgülüm elin kolun ağrımasın inşallah.
Bizimlede paylaşacakdın hazır mı merak ettim

Görüşürüzz betüşş dikkat et kendinee karşıdan karşıya geçerken sağına soluna bak.
Otobüs çok kalabalıksa binme bir sonraki otobüsü bekle ki otur.Ama evede çok geç kalma hava kararıyor.
Üzerini sıkı giyin sakın üşütme.(Nişanlımdan alıştım ne yapayım)

Son düzenleme:

agzına saglık nilaycım

görüşürüz betüş

bebişkomm buldummm ben desifre ettim Edacımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…