- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #66.901
biz nişanımızı attığımızda ailesinin bana karşı o kadar çok zıtlatşma sebeplerinden biri de nişanlımın beni herkesten üstün tutmasıydı biliyo musun? onun dozuda çok önemli. nişanlımın babası yok ayrılmışlar bir başkasıyla evli ama ölmüş deniyor 15 yıldır yok hayatlarında.biz nişanı atmamaya o kadar direnmiştik ki ozamanlar. annesi sende baban gibi bizi bi karı için terkedeceksen defol git demişti.sonra intihar ederim gidersen dedi. daha neler neler. yaşadıkalarımı rabbim düşmanıma yaşatmasın. 2 yıl yolda görüp selam vermedim annesine. ama şimdi sevdiğim bi türlü kopamadığım kocam dediğim nişanlımın annesi olduğu için yine başımın tacı. aksi olma ihtimali söz konusu bile değil. çünkü nişanlımın onu emanet edebileceği kimse yok.onlara bakmak boynunun borcu.yaşadıklarım tecrübeyle tasdiklidir. kimse benim yaşadıklarımı yaşamasın ders olsun diye anlatıyorum. ama ben yinede ömrüm ü çok seviyorum...
sen bize nişan kıyafetin dışında foto koyacaktın canım kollarına bakıcam:)
Allah ım yardımcınız olsun canım. insan oğlu nelere katlanıyo ne laflar duyuyo da duymazdan geliyo. daha kim bilir neler duycaz görcez. hiç bişey olmaz değil. aşın sizde bunları bu günlerinizin tadını çıkarın birlikte evinizi temizleyin
işte bizim herşeyimiz hayır nerdeyse uğraşcak bişi bulamadığımıziçin kendimizle uğraşıyoruz herhalde :)
bebişkom kim arkadaslar hergün gizli ajanlık yapıyo sanki
sakaryalı 18 yasında lise son sınıf öğrencisi ve muhasebe okuyomuşş..bu sefer kkda bamladım seni..konusmazsan deşifre ederim böyle
Kızlar ben son 1 aydır yaptıgımı anlatıyım size ;ama gülmeyin tamam mı çünkü ben herseyi anlatıorum size;şimdi benimki uzaktaya malum telefonla iletişim kuruoruz bana aşkım nasılsın dio tamam mı ben de diorum ki bana askım falan deme benim henüz dügün tarihim belli degilll herkesinn takvimi var benim yok falan diorum anlamıo tabii...benim de çok yakın 2 tane kız arkadasım var ....onlar biraz rahat oldukları için nişanlım fazla sık görüşmemi istemiyor...onlar alkol filan alıyorlar ....bizimki de alkole filan karsı oldugu için hoşlanmıyor...ben öle diyince sen onların yanındaydın demiii onlar senin aklını çelio demii ben sana ne dedimm yazdan sonra demedim mi...soranlara yazdan sonra diceksin falan dio...ama öyle 1 ay burnundan getirdim ....sonra benim ki bilgisayar mühendisi girdigim yaptıgım herseyii bilio ip numaramdan burayı bulmuşakıllı akıllı konuş askım tamam mı dio ohhh askımm bak herseyii anlatıorum
selam kızlar ben geldim sonunda nasılsınız bakalım ev bitti çok şükür
Çok hoşsun meltem
Burdan 2011 gelin adayları adına eniştemize sesleniyorum düğün tarihini lütfen çok uzatmasın.
Artık melteminde bir takvimi olsun istiyoruz onunda günler ilerledikçe düğün tarihi yaklaşsın istiyoruz.Melteminde düğün gününü saymak istiyoruz.
agzına saglık nilaycım
görüşürüz betüş
bebişkomm buldummm ben desifre ettim Edacımmm
Tamam nurgülüm bende çıkıyorum zati yarın sabah eklersin.İyi akşamlar kıçeler öpüldünüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?