2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ben ilk bindallını çok begendim ben Çıkrıkçılar Yokuşunda satıldıgını biliorum oraya bakıcam ya da sen baska nerden alıcaksın?benim dügünüm sonbaharda senin de tahminim o zaman birlikte alalım belki indirim yaparlar kına malzemelerimi filan da Çıkrıkçılar Yokuşundan alıcam çok güzel kına setleri var orda...

Kutu gibi çok seker bir eviniz var Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin beyaz mutfaga ve duvar kagıdına bayılıorum en azından banyo filan bu sekilde teslim ediliyorsa hiçbir sey yaptırmana gerek kalmayacak ben ayrı banyo dolabı filan yaptırdım selaleli musluk istedim ama aşkımm duuyyy burdan da almadı su parası çok gelir die

net gtti bi an yazdıklarım da gtmişş vanım ikiside ulustan 1.tamamen tesdf eseri bulunmuş ve çok uyguna alınmıştır yıllar önce:97:
2.ise tamamen el yapımı maraş işi o tuzluydu işte...ben daha almam diye düşünüyorum kına için başka düşüncelerim var...

sizinde iki ayrı şehrde düğün olur heralde siz nasıl düşünüyorusnuz??

aynen öle 2+1 zaten minnak kutu evimiz:)banyo ve mutfak aynen bu şekilde teslim bende duvar kağıdı seviyorum ama daha naturel ve sade tabii...
sende ilerde bi gün inşallah istediğin gbi musluk yaptırısın evine

Yook tatlımm 2 dügünümüz olmayacak bizim kına ve nikah ank'da olucak dügünümüz yemekli olucak o yüzden o da ist'da dügün erkek tarafının oldugu yerde olur ya ....babam atakule nikah salonu istiyor ..bizimkiler biraz agırdır babam filan oynamaz kardesimin sünnetinde bile oynamadı bir de Ank'da dügün olsa bizim dügünler hep içkili oluyor benim kayınpeder hacı mümkün degil yane o yüzden tek dügn olucak

hımmm bizde nişanı yapıyoruz nişanımız yemekli gökler ekibini filan çıkarıcaz...erkek tarafı eruzurmlu ya güzel olur hemde gercek ankara oyunu nasıl oynanır görürler...
bizimde düğünlerimiz içkili değildir...

nişan zaten biraz düğün havasında olacağı için burda nikah olmasa mı diyorum:97:

kınam da güzel olur inşallah düğün istanbulda yemekli olucak

bi nikah fazlallık masraf gbi geliyor:26:

vallaha atakule hep kolon molun ya sırf adı var diye 15 dk lık mersm için fazla pahalı olmaz mı:97:

hoş benmkine kalsa o da atakulede yapmak istiyor

şimdi canımm ilk önce sana durumumuzu anlatıyım ben;bize ev alındıgı için dügün konusunda yardım göremiycem ben erkek tarafından ok...o yüzden dügünümüzü kendimiz yapacagız...
Nişanlım yurt dısında yetiştigi için ona göre söz,nişan bu tarzda faaliyetler abartı geliyor kaldı ki bu benim içinde geçerli ben de fazla hoşlanmıyorum agır bir nişan yapmadık aile arasında yüzüklerimiz takıldı ama sonrasında bütün gençler koop koop yaptık çok eglendik ...biraz problemli bir ailem var dügünde nişan ya da şöyle diyim takı merasiminden hoşlanmıyorlar o yüzden biz masaları dolasacagız kayınbabam hacı zaten o bastan sart koştu yemekli düğün olucak içki olmuycak die ....babam kınamı yapacak baktıgımız yerler Altınpark havuzbası,Gençlerbirligi Lokali,Ekstrem lokali kınada zaten dügün gibi olucak o yüzden nikahı oda nişkahı bile yapabilirim ....

Bu arada annem çeyiz sericek ist'a gidecegim die çeyizsiz gitti demesinler die ..babannem kenara çeker biz karar verdik nikah olmasına agır bir aileyiz ya yaaaa ilk basta bizim dediklerimiz olmuo gibi duruo ama her konuda Allahıma şükürler olsun ki sonunda benim dediklerime geliyorlar...ben bu mutluluk için 3 sene bekledim her gece Allahıma dua ettim hayırlısı ise olsun diye o yüzden kimsenin mutluluguma engel olmasına izin vermem.İiyi geceler canımm saat 1 oldu

meltemciiimmm seninle sohbet etmek çok güzeldiii....

kuzum yarın görüşürüz emi ben yatayım artıkın:82:

iiiyyy gecelerrrrrrr.....

KIZLAR YARIN SABAH TOPİĞİMİZE GELDİĞİNİZDE EKLEMİŞ OLDUKLARIMA MUTLAKA BAKIN EMİİİİ:92::92::92::92:

Zübeyde'cim, canım evin çok güzel olacak inşallah. Allah içinde huzurlu ve mutlu yaşamayı nasip etsin inşallah, Eğer resimdeki gibi teslim edilecekse, mutfak dolapları duvarlar vs renklerine kadar tam benim istediğim gibi, küçük ama ferah, yaşanılası..

Bindallılara gelince ben lacivert olanı daha çok beğendim şahsen. Çok şık ve asil görünüyor. Böyle kimisi terliğinden içindekiler kadar giyiyor bindallıyı ama ben öyle istemiyorum, abiyemin üstüne giyicem sadece kına yakılırken en dışa giyileni, sonrada azcık onla durup çıkarıcam. Bakalım bulabilirsem aradığım gibi birşey. Ben de Meltem gibi çıkrıkçılar yokuşuna bakmayı düşünüyorum artık.

günaydın kızlar akşamdan kalma gibi hissesiyorum kendimi..dün arkadaslarımla beraber evde şarkılar türküler söyledik..sesimde gitti, başımda ağrıyo hala :96:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…