- 15 Ekim 2008
- 1.451
- 265
- 163
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #66.941
net gtti bi an yazdıklarım da gtmişş vanım ikiside ulustan 1.tamamen tesdf eseri bulunmuş ve çok uyguna alınmıştır yıllar önce:97:Ben ilk bindallını çok begendim ben Çıkrıkçılar Yokuşunda satıldıgını biliorum oraya bakıcam ya da sen baska nerden alıcaksın?benim dügünüm sonbaharda senin de tahminim o zaman birlikte alalım belki indirim yaparlar kına malzemelerimi filan da Çıkrıkçılar Yokuşundan alıcam çok güzel kına setleri var orda...
Kutu gibi çok seker bir eviniz var Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsinbeyaz mutfaga ve duvar kagıdına bayılıorum en azından banyo filan bu sekilde teslim ediliyorsa hiçbir sey yaptırmana gerek kalmayacak ben ayrı banyo dolabı filan yaptırdım selaleli musluk istedim ama aşkımm duuyyy burdan da almadı su parası çok gelir die
Yook tatlımm 2 dügünümüz olmayacak bizim kına ve nikah ank'da olucak dügünümüz yemekli olucak o yüzden o da ist'da dügün erkek tarafının oldugu yerde olur ya ....babam atakule nikah salonu istiyor ..bizimkiler biraz agırdır babam filan oynamaz kardesimin sünnetinde bile oynamadı bir de Ank'da dügün olsa bizim dügünler hep içkili oluyor benim kayınpeder hacı mümkün degil yane o yüzden tek dügn olucak
günaydın kızlar akşamdan kalma gibi hissesiyorum kendimi..dün arkadaslarımla beraber evde şarkılar türküler söyledik..sesimde gitti, başımda ağrıyo hala :96:
günaydınn kızlar nasılsınızz
Günaydınnn kızlarr:)
İyiyim canım sen nasılsınn???
bügün sözlendiğim gün 15 nisan 2010
geçen sene bu saatlerde annemle poğaça felan yapıyorduk :)))
zaman su gibi akıp gidiyor
günaydınnn herkeseee
ohhhh edddoşşşşş bütün stresi attım desene bağırrr bebiş bağırrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?