- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #66.981
:))) kız ayloş parmağına kırmızı bir ip mi bağlasan ne yapsan
günaydın kızlar
yaa ben bu hapı yutmayı hep unutuyorum yaa
bu gidişle alıcam çocuğu kucağıma 9 ay 10 gün sonra
topiğin ilk bebişi benden olucak bu gidişle teyze olucaksınız
günaydın kızlar,
hepinize hayırlı cumalar
bugün hava güneşli ve sanırım cuma olmasının da etkisi ile
kendimi cok enerjik hissediyorum
sabah kayınvalidem aradı
eminönüne gidiyormuş, kına sepeti malzemesi falan alayım mı
siz mi alırsınız dedi
bende anne öyle ağır şeyler taşıma
kendini yormayacak şekilde zevkine göre al dedim
o zaman ben size parasını vereyim siz alın dedi:44:
kadın yeterki bişey taşımasın hiçbişi yapmasın
benim annem herşeye koşturuyo herşeyi taşıyor ediyor
kayınvalidem ama hep hasta hep yorgun
günaydın kızlar
yaa ben bu hapı yutmayı hep unutuyorum yaa
bu gidişle alıcam çocuğu kucağıma 9 ay 10 gün sonra
topiğin ilk bebişi benden olucak bu gidişle teyze olucaksınız
ay bende 21 gün kullandım aylin 7 gün aradayım bu yedinci günüm adet olamadım daha şiştim resmen ama bu arada diş için antibiyotik aldım ondan oldu sanırım geçikme yarın tekrar ikinci kutuya başlıyorum sen ne kullsnıyorsun
sağol canım gitti 3. kattan indi 3. kata çıktı :)) valla hiç bir duygusal bir durumum olmadı duvarlaştım iyicene .)))
valla ben daha yeni başladım denizcim 10 gün oldu
desolett kullanıyorum ben
sen ne kullanıyosun
günaydın kızlar hayırlı cumalar bi hafta daha bittikeyifler iyidir inş.
ben ilaç kullanmak istemiyorum nişanlım da kullanma hormon bozukluğu yapıyor ben korunurum diyor ama bilemedim kızlar ya hemen hamile kalırsam diye çok korkuyorum valla
adaş bende alıcam galiba
fiyatı cok uygun gerçekten sitesi da baya iyiye benziyor
ama düğün günlerimizde boş mu acaba bi de o var
ay bende 21 gün kullandım aylin 7 gün aradayım bu yedinci günüm adet olamadım daha şiştim resmen ama bu arada diş için antibiyotik aldım ondan oldu sanırım geçikme yarın tekrar ikinci kutuya başlıyorum sen ne kullsnıyorsun
kızlar günaydın geçmişe bakamadm hemen söyliim size die vatan bilgisayarda bugüne özel %25 indirim var küçük ev altleri ws ihtyacnz varsa bakın sitesine
günaydın kızlar hayırlı cumalar bi hafta daha bittikeyifler iyidir inş.
günaydın aşkoooooooommmmmmmmm..hoşgeldin betüşün attıgı fırsatı gördünmü balım..gelin provası kirpiği gelin bası makyj.komple ağda kaş bıyık..manikür pedikür..damada fön traş manikür pedikür..araba süsleme ve 6 adet stüdyo fotografları 300 tl nurgül çıldiricimmm
günaydın kızlarrr betüşüm bende geçen sefer haber verdiğin zaman sayende ilk çeyizlerimi almıştım kullandıkça seni anacağım. Zübeyde evine bayıldım çok şirin bizim evimizde böyle kutu gibi inş. zevkli döşerizde seninki kadar hoş görünür. Denizcim bir aksilik olmazsa benimde sözüme 15 gün var ama zaman geçmiyor. nurgüş bende seni bekliyordum evinin resimlerini bekliyoruz
betüşüm ben nişanlımla konusup alıcam bu fırsatı kuaför manyak bişiye benziyo sitesinden baktım
kız bukooo benim ev değil nişanlımın arkadaşının eviymiş yenge müsaitse çizebilirmi demiş ölçüleri verdiler bende kafama göre çizip döşedim evi hemen ekliyorum resimleri canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?