2011 gelin adayları buyrun sohbete

günaydın kızlar
yaa ben bu hapı yutmayı hep unutuyorum yaa
bu gidişle alıcam çocuğu kucağıma 9 ay 10 gün sonra
topiğin ilk bebişi benden olucak bu gidişle teyze olucaksınız

ay bende 21 gün kullandım aylin 7 gün aradayım bu yedinci günüm adet olamadım daha şiştim resmen ama bu arada diş için antibiyotik aldım ondan oldu sanırım geçikme yarın tekrar ikinci kutuya başlıyorum sen ne kullsnıyorsun

Canım sen demişsin ya kayınvalidene öyle ağır şeyler taşımayın diye.
Kadında ne yapsın gelinimde beni düşünüyor ne güzel ağır şeyler taşımıyayım bari vereyim parasını alsınlar diye düşünmüştür.Ahh ahh bilse gelini neler düşünüyorr Valla herşey karşılıklı canım annen yapıyorsa kayınvalidende yapıcak hatta erkek tarafı olarak daha fazlasını yapıcak kız almak kolay değil.O yüzden yerinde olsan siz alın anneciğim derdim (Gerçi ben anne demiyorum henüz ama neyse)

günaydın kızlar
yaa ben bu hapı yutmayı hep unutuyorum yaa
bu gidişle alıcam çocuğu kucağıma 9 ay 10 gün sonra
topiğin ilk bebişi benden olucak bu gidişle teyze olucaksınız

Günaydın aylinnn

Benimde hep huyumdur ilaçları içmeyi unutmak.
Saolsun nişanlım hatırlatırdı banada

Bebiş haberleri peş peşe gelecek desenee

valla ben daha yeni başladım denizcim 10 gün oldu
desolett kullanıyorum ben
sen ne kullanıyosun

ben ilaç kullanmak istemiyorum nişanlım da kullanma hormon bozukluğu yapıyor ben korunurum diyor ama bilemedim kızlar ya hemen hamile kalırsam diye çok korkuyorum valla

günaydın kızlar hayırlı cumalar bi hafta daha bitti keyifler iyidir inş.

Günaydın nurgül hoş geldin keyüfler yerinde şükür sanada hayırlı cumalar:)

Zübeyde canım bir türlü yazamadım geçmişde eklediklerine bakdım.Evin kutu gibi çok şirin olucak.Aldıklarınıda çok beğendim.Bindalilerinide tabi:)Allahım güle güle kullanmayı nasip etsin inşallah.

ben ilaç kullanmak istemiyorum nişanlım da kullanma hormon bozukluğu yapıyor ben korunurum diyor ama bilemedim kızlar ya hemen hamile kalırsam diye çok korkuyorum valla

Bende kullanmıcam zaten düzenleyici olarak kullanmıştım.
Büyük bir hataydı.Nişanlım korunacak bende korkmuyor değilim ama bakalım artık kısmet diyorum.

adaş bende alıcam galiba
fiyatı cok uygun gerçekten sitesi da baya iyiye benziyor
ama düğün günlerimizde boş mu acaba bi de o var

nişanlımla konustum 15 dk sonra arıcakmıs beni..iyice sitesine gir arastır diyo..adaş sen karsıdasın 216 çevirmicen..arasana sen adaşımm..:78: sistem nasıl olucakmıs..ya aynı güne 5-10 gelin adayı gelirse gibisinden :26: sadece kuaför iyidir bence bide..stüdyoda kötüdür araba süslemede..

denizcim bende 2 gün oldu kullanmaya başlayalı.anlamadığımadet olduğun gün tekrar 2. kutuya başlamıyor musun?yoksa 7. günün sonunda olsan da olmasanda başlaman mı lazımm?yaaa hiç bana göre deil kesşn bi noktada unutup patlak veririm ben offff yaaaaa

kızlar günaydın geçmişe bakamadm hemen söyliim size die vatan bilgisayarda bugüne özel %25 indirim var küçük ev altleri ws ihtyacnz varsa bakın sitesine

günaydın kızlarrr betüşüm bende geçen sefer haber verdiğin zaman sayende ilk çeyizlerimi almıştım kullandıkça seni anacağım. Zübeyde evine bayıldım çok şirin bizim evimizde böyle kutu gibi inş. zevkli döşerizde seninki kadar hoş görünür. Denizcim bir aksilik olmazsa benimde sözüme 15 gün var ama zaman geçmiyor. nurgüş bende seni bekliyordum evinin resimlerini bekliyoruz

Son düzenleme:
günaydın kızlar hayırlı cumalar bi hafta daha bitti keyifler iyidir inş.

günaydın aşkoooooooommmmmmmmm..hoşgeldin betüşün attıgı fırsatı gördünmü balım..gelin provası kirpiği gelin bası makyj.komple ağda kaş bıyık..manikür pedikür..damada fön traş manikür pedikür..araba süsleme ve 6 adet stüdyo fotografları 300 tl nurgül çıldiricimmm

normalde yarın başlıacağım ikinici kutuya canım ama adet olamadım henüz
ya şu uyuz adamlar yüzünden çektiğmiize bak ya onlar içse ne olur

kuzu çok ucuz vardır bu işte bir iş ben sana söyleyeyim ucuz etin yahnisi kötü olur derler bak mobilyalarından eşyalarından tasarruf et ama fotolardan kuaförden tasarruf edilmez bacım mobilyaları değiştirirsin ileride ama onları tekrar yapamazsın iyice araştır bi arkadaşım bak sonradan üzülme olurmu kuşummm

kız bukooo benim ev değil nişanlımın arkadaşının eviymiş yenge müsaitse çizebilirmi demiş ölçüleri verdiler bende kafama göre çizip döşedim evi hemen ekliyorum resimleri canım zübeydenin evine nereden bakacağız kız bende merak ettim bende bakayımm söyleyin bakem nerde fotoları

Son düzenleme:
betüşüm ben nişanlımla konusup alıcam bu fırsatı kuaför manyak bişiye benziyo sitesinden baktım

kız bukooo benim ev değil nişanlımın arkadaşının eviymiş yenge müsaitse çizebilirmi demiş ölçüleri verdiler bende kafama göre çizip döşedim evi hemen ekliyorum resimleri canım

ayy ekle ekle nurgl bnm evide çizzz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…