- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #67.021
çok sağol bir sürü işten kurtulmuş olduk sayende
Allah razı olsun
hadi bakalım kuaför işinide halletmiş oldun eda
evet hemde parası ödenmiş oldu
nişanlım arıcak şimdi adaş numarayı verdim ona..net yok onda bakamıyo..karşı olması kafa karıstırıyo işte..bide adaş ödemesini nasıl yapıyoruz..kredi kartıylamı..
evet canım kredi kartıyla yaptı nişanlım ama galiba havale de yapılabiliyor
sen karşıda nerede oturuyorsun canım? trafik açısından problem olmasın sonra
evet canım kredi kartıyla yaptı nişanlım ama galiba havale de yapılabiliyor
sen karşıda nerede oturuyorsun canım? trafik açısından problem olmasın sonra
çok sağol bir sürü işten kurtulmuş olduk sayende
Allah razı olsun
betüşüm sağolsun
Diyete başladım kızlar :)
55 kilo olduğumda nişanlım paşam şort ile etek giymeme izin verecekmiş.
Ama sadece evde belki tatile çıktığımızda da verirmiş sene 3,4 kere
Oldu paşam dedimm
ewdeyken 55 kilo olmasamda gyerm deseydn nilay :))
evde hiçbir güç beni çetikle patikle dolaştıramaz zaten
Günaydınn kızlarr
O promosyon kuaförlerle ilgili çok iyi arastırın kızlar;benim kuzenim Ank'da Maltepe'de bir dügün salonunda dügünü oldu salonun da kampanyası var araba süsleme stüdyo fotograf çekimi ve kuaför...ve kuaförde ank'da bilinen bir kuaför ....frenchlerini biz yaptık,makyajını biz yaptık..saçını kuaför yaptı dügünün 1 saatinde saç düştü sebep olarak da bagırdıgımız zaman da siz promosyonsunuz düğün salonu bana fazla para ödemiyor benim için önemli olan asıl müşterilerim dedi çok dikkatli olun kızlar...
betüş adaş kızlar ne diyosunuz nişanlım alalım diyo bu sefer ben tereddütte kaldım..karsıya gecicem kuaför için olurmu sizce ne diyosunuz acil cvb verin arıcam çünkü fıstıklar
betüş adaş kızlar ne diyosunuz nişanlım alalım diyo bu sefer ben tereddütte kaldım..karsıya gecicem kuaför için olurmu sizce ne diyosunuz acil cvb verin arıcam çünkü fıstıklar
otogardayım canım sabah 10 gibi kuaförde olsak yetişmezmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?