2011 gelin adayları buyrun sohbete

sabahtan betüşüm bana yollamıştı :) şimdi yine baktım.
çok iyyimş fiyat.
ama sizin düğün tarihinizde boşmuymuş alıcaklarmıymış.
onları konuştunuzmu

çok iyyimş fiyat.
onları konuştunuzmu

toprak şekerle birebir görüştüm..benle beraber 1 gelin daha varmış bizzat kendisi yapıcak makyajı saçı..provalarda duvagını ve tacını getiriceksin dedi sana 3 model yapıcam dedi 3 modelde makyaj önce senin tarzını yapıcam dedi..sonra fotograflarını çekicem dedi bakalım hangisi yakısırsa

Kampanyadan yararlanmakla en güzelini yaptınız kızlar...
Kampanya eylüle kadarmış eğer öyle olmasaydı bende üşünürdüm kesinlikle.

adamı faceden ekledim bi baksana adaşım toprak şeker yaz ilk sıradaki..dedimki toprağa bizde iki arkadaş alıcaz diğer arkadaş aldı onunda adı eda dedim..

canım bizde facebook engelli ama ben eminim ki iyidir
nişanlım gerçi kendi berberine gidecek miş, başkasına gidersem bidaha kendi berberime gidemem dedi
ama onun yerine kardeşini traş ederler:)

esracım ordaki banyoyu mutlaka kullanacak şekilde olsun.
misafir olunca zaten iyi oluyor. misafir yoksa da orayı kullanırsın banyon temiz kalır.

çok iyyimş fiyat.
onları konuştunuzmu

aslıcım, evet fırsat'ı satın almadan önce arayıp boş olup olmadıklarını kontrol ettik
öyle aldım ben zaten
eğer dolu olsaydı almazdım, bi de arkadaşımdan referans var o yüzden içim rahat gibi

AAA bence de yani, ebeveyn banyosu olur da insan kullanmaz mı? canım zaten eninden 10cm büyük olucak, bunu düşünerek karar ver bence. Hani odanızın şeklini ve yatağı nereye koyduğunuzu bilmeidğimiz için bişey söylemek zor, ayak ucu kısmına denk geliyorsa banyo kapısı sorun olmaz o zaman, ama sağa ya da sola denk geliyorsa sıkıntı yaratabilir size, o durumda da katlamalı sürgülü kapılar var banyo için öyle kapı yaptırabilir ya da kapısının açılma yönünü değiştirtebilirsiniz.

selam meleklerimmmm

kızlar yeni şubeye mutfak malzemesi filan almaya gttik...
kendimi de sokuşturdum arada şu kavanozlardan aldım kocişime askılık filan aldım:)

bıçak mıçak:)ip bile aldım yani o derece çeyiz manyağı oldum:)

heeeee bideeee seksi gecelik aldım

bu aralar bozdum geceliklerle filan zaten

sizler neler kaynattınız diye şöle bir baktım...

maalesef bende küçük yatak odası mağdurlarındanım

ama no proplem kocişle koyun koyunu yatarız tek kişilikte olsa

Aldıkların çok hoş zübüşş güle güle kulllan:)

Ayy bende bir ara çeyize takıyorum,bir ara gelinliğe,bir ara evlere bakıyorum şu ara diyetle bozdum kafayı

Esracım bahsettiğim katlanır kapıları merak edersen bak link yolluyorum:

PVC Katlanır Kapı - Meşe

Fiyatları da çok aman aman bişi deil, bence düşün derim böylece yerden tasarruf edersin. Orda farklı çeşitleri ve renkleri de var incele canım bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…