2011 gelin adayları buyrun sohbete

Merhaba arkadaslar Sorum olacak erkek arkadasım erzurumlu (dadaş) ben samsunluyum samsun rize karısık bu sekilde nasıl adetler istemeler söz nişan ne bileyim annesi ile tanıstım bana yol gözüktü

Ne yolu gözüktü?
Erzurum'luların adetleri ağırdır, geline çok değer verirler ancak karşılığınıda isterler.
Tabi her yer aynı değildir, İstanbul'da artık memleket adetleri kalmadı bana göre, öyle olsaydı nişanlım hayatta altından kalkamazdı...

hayırlı olsun esracımm..süper haberler bunlar..damatlıgı ne kadara hallettiniz canım

olur edacım olur hç skıntı yapma
zamanla hepsi olur inşallah edacığım.
henüz bende de bişi yok. oturucağımız evin boya badanısı bile olmadı.
kendi kendime stres yapıyorum...
aslı stres yapmana hiç gerek yk cnm bnm evi grseniz resmen inşaat sennki bi boya badana dert etme hiiiç :)

çk sevndm esra dediğin gbi allah yardm ediyo sende bi an önce döşe evini grelim inşallah

Canım bu aralar İstanbul'da kiralık ev çok, yada bana öyle geliyor, kafamı nereye çevirsem kiralık ev...

ben Konya'dayım canım..
benim ev tutacağım semt nişanlımın işine yakın olmalı..
oraya da her gittiğimde bakınıyorum ama hiç yok..sadece 2 tane satılık var..
satın alma imkanımız yok da okulların kapanması ile kiralık ev olur umudumuz var işte..

tramvaya yakın olsun istiyorum ama o tarafa yaklaştıkça artıyormuş kira..
Allahım yardımcımız olur inşaallah

Bende aldım henüz kullanmadım ama, çekirdek aile için en küçük düdüklüden almak gerekiyormuş, daha büyüklerin kullanımı zormuş...

canım 4,5 lt var birden bunun ama oda bana çok minik geliyor zaten bir kısmına kadar kullanılabiliyor yaa...6 lt fazla mı olur?yemek yapmaktan anlamıyorum ama düdüklüden hiç anlamıyorum...nasıl olacak bilmiyorum:44:

meltemciğim sağol tatlımm
şamdanı tchibodan almıştım
vazoyuda ikeadan sanıyrm :)
daısı sizin başınıza
biaz detaycıyımdı cnm dikkat ederim herşeye

Eylemm delimisinn hiç düşünmeden al bu konuda Tefal en iyisi ben Tefal Clipso 4.5 Lt aldım 350 tl'ye aldım çeyizime aldıgım ilklerden di.....ama şimdi tefalin en son çıkardıgı düdüklüde güzelmiş...

Ne yaptın işi canım basladınmı?

hayırlı olsun esracımm..süper haberler bunlar..damatlıgı ne kadara hallettiniz canım

Canım 500 liraydı indirimle 250 liraya geldi. Yelek ve kravata 50 lira istediler ama biz yelek istemedik. onlarda sadece kravata 25 lira istediler onuda hediye edin dedim verdiler valla :)) yani sadece 250 lira

çk sevndm esra dediğin gbi allah yardm ediyo sende bi an önce döşe evini grelim inşallah[/QUOTE]

evet canım rabbim yardım ediyo. Aklımda 26589632 milyon tane fikir var:)) evimi döşeyince hepiciğinize göstericem:))

3 adet Konya'lı var topiğimizde :))
Mayıs yada haziran gibi araştırmaya başlayın bence, çıkacak olan varsa onlar çıkmadan siz anlaşırsınız, bizde o şekilde yaptık, bizim evimiz mayıs başında boşalacak...
Bizim evde valiliğe yakın olduğu için 420 lira, normalde 250 civarıymış evler...

Valla bende hiç anlamam canım :))
Ama ablam öyle demişti...

Zeynep'cim bizde dolap için kapitone dikicez, ben konsol içinde düşünmüştüm ama senden aldığım fikir iyi oldu, bizde salon takımını sereriz, sende benim gibi gümüşlük tercih etmemişsin, benimkide bu şekilde olacak nasipse...
Ahh Rabbim gösterse o günleri

iyi günlerde kullan canım henüz bende almadım düdüklümü alırım inşallah yakınlarda:) Bende kullanıp memnun olmayan duymadım ama ben fissler alacağım canım esranın dediği gibide 4,5 tl alacağım bizde 2 tane düdüklü var annem 6 tl liğe elim gitmiyor hep 4,5 ta yapıyorum 4,5 al sende dediği için öyle yapacağım bende

merhaba arkadaslar sorum olacak erkek arkadasım erzurumlu (dadaş) ben samsunluyum samsun rize karısık bu sekilde nasıl adetler istemeler söz nişan ne bileyim annesi ile tanıstım bana yol gözüktü

il ayrımı mı yapıyor kayınvalide adayı ne var millet bir uçtan bir uca tanışıp evleniyorlar bende ardahanlıyım nişanlım samsunlu

kimmiş konyalılar

ayy bir tanıyayım onları..nerelerde tutacaklar bakalım ?
aslında öyle çıkmadan tutulacak 2 ev var ama taişıta ve işe çok uzak..
zaten evmiz kayınvalidemle aynı semtte olacak ona takılmıyorum da iş yerine yakın olsun eşimin ve taşıta yakın olsun ki ben de işe başlayınca rahat gidip geleyim..
çok yürünüyor yaa

evet cnm fortmantonun içinede diktrdik biz
temiz olyor öyle derli toplu gözüküor
gümüşlük sevmiorm cnm ben.
gereksiz yer kaplıyor gibi gelio
tercih meselesi elbette
ztn konsolun ortası camlı orayada salon tak. koydum iyide oldu :)
amin canımm inş. Allah nasip etsin sizlerede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…