- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #67.461
Merhaba arkadaslar Sorum olacak erkek arkadasım erzurumlu (dadaş) ben samsunluyum samsun rize karısık bu sekilde nasıl adetler istemeler söz nişan ne bileyim annesi ile tanıstım bana yol gözüktü
günaydın kızlarr herkesde hareketlenmeler başlamış artık haftasonu yetmiyo. Bizde bu haftasonu birsürü şey hallettik çok mutluyum evimizi tuttuk küçücük kutu gibi çok sevdim evimi. Sevdiceğimin damatlığınıda aldım jakamende %50 indirim varmış çok uyguna geldi çokta güzel. Evimiz ilk eşyalarını aldık dün ikea dan iki tane sehba aldık Bir sürü şey beğendim mobilyalarımızı da az çok belirledik. Paramızı toparlayınca beğendiklerimizi hemen gidip alıcaz. Çok şükür rabbim o kadar yardım ediyo ki ilk girdiğimiz yerde hemen istediğimiz şey oluyo ve bitirip çıkıyoruz. Ayy çok güzel herşey yaaa
olur edacım olur hç skıntı yapmabetüşüm yatak odanın aynını alıcaktım..içi süper bunun çok kullanıslı gelmişti bana..aldıgın şeyler tam beni,m tarzım aslında..kahve krem olucak nasip olursa benim evim..
aslıcım teşekkür ederim fıstıgım..bi eminönüne gidelim dedik kayınvalidemle..bunları aldık döndük..daha ev yok eşya yok bende
aslı stres yapmana hiç gerek yk cnm bnm evi grseniz resmen inşaatzamanla hepsi olur inşallah edacığım.
henüz bende de bişi yok. oturucağımız evin boya badanısı bile olmadı.
kendi kendime stres yapıyorum...
günaydın kızlarr herkesde hareketlenmeler başlamış artık haftasonu yetmiyo. Bizde bu haftasonu birsürü şey hallettik çok mutluyum evimizi tuttuk küçücük kutu gibi çok sevdim evimi. Sevdiceğimin damatlığınıda aldım jakamende %50 indirim varmış çok uyguna geldi çokta güzel. Evimiz ilk eşyalarını aldık dün ikea dan iki tane sehba aldık Bir sürü şey beğendim mobilyalarımızı da az çok belirledik. Paramızı toparlayınca beğendiklerimizi hemen gidip alıcaz. Çok şükür rabbim o kadar yardım ediyo ki ilk girdiğimiz yerde hemen istediğimiz şey oluyo ve bitirip çıkıyoruz. Ayy çok güzel herşey yaaa
Canım bu aralar İstanbul'da kiralık ev çok, yada bana öyle geliyor, kafamı nereye çevirsem kiralık ev...
Bende aldım henüz kullanmadım ama, çekirdek aile için en küçük düdüklüden almak gerekiyormuş, daha büyüklerin kullanımı zormuş...
Canım biz kullanıyoruz, çok güzel ve kullanışlı, çok kısa sürede pişiriyo zor pişen yemekleri, düşünmeden al derim.
Zeynep,Betüş,Aylin hepinizde iyi günlerde oturun ne güzel yerleştirmişsiniz öylee....
Zeynep sen detaycısın arkadasımm en ufak bir ayrıntıyı bile düşünmüşsün ...ayaklı şamdanın ve beyaz vazolarına bayıldım...
Aylin senin de gelin yatak örtün çok güzel ...
hayırlı olsun esracımm..süper haberler bunlar..damatlıgı ne kadara hallettiniz canım
ben Konya'dayım canım..
benim ev tutacağım semt nişanlımın işine yakın olmalı..
oraya da her gittiğimde bakınıyorum ama hiç yok..sadece 2 tane satılık var..
satın alma imkanımız yok da okulların kapanması ile kiralık ev olur umudumuz var işte..
tramvaya yakın olsun istiyorum ama o tarafa yaklaştıkça artıyormuş kira..
Allahım yardımcımız olur inşaallah
canım 4,5 lt var birden bunun ama oda bana çok minik geliyor zaten bir kısmına kadar kullanılabiliyor yaa...6 lt fazla mı olur?yemek yapmaktan anlamıyorum ama düdüklüden hiç anlamıyorum...nasıl olacak bilmiyorum:44:
canım 4,5 lt var birden bunun ama oda bana çok minik geliyor zaten bir kısmına kadar kullanılabiliyor yaa...6 lt fazla mı olur?yemek yapmaktan anlamıyorum ama düdüklüden hiç anlamıyorum...nasıl olacak bilmiyorum:44:
adaş düğün haziran 26 yeni yeni ev bakmaya başlıyoruz..geçmi kaldık diyosun
merhaba arkadaslar sorum olacak erkek arkadasım erzurumlu (dadaş) ben samsunluyum samsun rize karısık bu sekilde nasıl adetler istemeler söz nişan ne bileyim annesi ile tanıstım bana yol gözüktü
3 adet Konya'lı var topiğimizde :))
Mayıs yada haziran gibi araştırmaya başlayın bence, çıkacak olan varsa onlar çıkmadan siz anlaşırsınız, bizde o şekilde yaptık, bizim evimiz mayıs başında boşalacak...
Bizim evde valiliğe yakın olduğu için 420 lira, normalde 250 civarıymış evler...
Zeynep yatak odana serdiğin raflara örtü ne ben ondan almadım ne deniliyor ona
Zeynep yatak odana serdiğin raflara örtü ne ben ondan almadım ne deniliyor ona
3 adet Konya'lı var topiğimizde :))
Mayıs yada haziran gibi araştırmaya başlayın bence, çıkacak olan varsa onlar çıkmadan siz ]
Zeynep'cim bizde dolap için kapitone dikicez, ben konsol içinde düşünmüştüm ama senden aldığım fikir iyi oldu, bizde salon takımını sereriz, sende benim gibi gümüşlük tercih etmemişsin, benimkide bu şekilde olacak nasipse...
Ahh Rabbim gösterse o günleri
Kapitone deniliyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?