2011 gelin adayları buyrun sohbete

kapitone denilior canımcım
uçlarında dantel vardı onların
ama saf adam ters yerleine dikmiş önde değil yanda kaldı
fortmantomnkiler tam old ama içi dağınıktı biraz çekemedim asılcakları koydum oa birde çok yorlmştm artık pil bitti toplayamadım
ay kızlarr evimize kuru fasulye nohut puding tuz karabiber ver nel ketçap kırmızı mercimek
pirinç sabun şampuan şeker aldık şimdilik pazar günü çıkıcaz yine alışverişe
yerleştirdim dolabıma fln onlarıda

>Güle güle oturun zeynep..evin çok güzel olmus..sadece mutfak çok kalabalık geldi bana

Bizde top halinde alıyoruz, annem ölçülere gire dikiyor.
Hatta buzdolabı içinde var, hem güzel görünüyor, hemde bişey döküldüğünde dolabı kirletmiyor, hemen yıkayıp yerleştiriyorsun...
Benim çeyizler beraber kavanozlara nohut falan koyma planım var, evde çok, annem hepsini tüketemez onların

canım iş konusunu hiç sorma valla direk bunalıma giriyorum.o gün iş görüşmesi için çıktım yola yolda aradılar gelmeyin görüşme yapacak kişinin çok acil işi çıktı diye...geri döndüm malesef...ben 5 yıl müşteri temsilcisi olarak çalıştım işletme mezunuyum.ama hep telefonda satış için çağırıyorlar görüşmeye bende gitmiyorum yada vardiyalı oluyor evlenicem için vardiyalı da çalışamıyorum.istanbulun en uç ilçesinde oturuyorum tuzlada.karşı taraftan arıyorlar servisi olmuyor trafik insanı hasta eder istanbulda...anlıcan bekliyorum...
ya ben 6 lt almayı düşünüyordum ama kararsız kaldım şimdi...

Bende Tuzla'da oturmak isterdim şahsen, mesleğim için en uygun yer orası...

saol canım bakıyorum işte ama karar veremedim ya 4,5 lt az geliyor gözüme nedense.hem 6 lt 4,5 lt ye göre daha ucuz...

>Güle güle oturun zeynep..evin çok güzel olmus..sadece mutfak çok kalabalık geldi bana

cnm valla b zorla toplanmış hali
dolaplarda yer kalmadı
ancak b kadar yerleştirebildim
bazılarınıda arka odada kutuda bıraktım
sıkıldım artık pöfff :)
daha nişanlımda getircem tencere tak. fln dio
hadi hayırlısı bakalım
sağolasın cnm beğendiğine sevindim

Bende Tuzla'da oturmak isterdim şahsen, mesleğim için en uygun yer orası...

aslında burada deri organize sanayi ve tersaneler v.s. var ama iş ilanı vermiyorlar eleman almıyorlar sanırım (( erkek arkadaşımda tersanede çalışıyor tuzlada...onun için zaten anadolu yakasında oturucaz.karşı tarafı o yüzden hiç düşünmüyorum.benim karşıya geçmem en az 2 saat tatlım...

Kızlaar bizde bu şekilde jelatinledik, havlular içinde bu sistemi uygulayacağız...
Hem toplanırken rahat olacak, giderken kirlenmeyecek...

[/url][/IMG]
[/url][/IMG]

maşallah maşallah..Begendim tabi..Allah olmayanlarada nasip etsin..çeyiz işi cidden zormuş..RAbbim hepimize sağlık huzur versin..Allahım yardımcı olsun kuvvet versinde hemencik ödeyelim borçlarımızı

Tuzla'dan karşıya geçmek zaten işkence olur, hergün geçtiğini hiç düşünemiyorum.
Ben taa gebze organizeye iş görüşmesine gitmiştim, sırf yol probleminden dolayı giremedim, hem çok iyi firmalar, hemde kariyer için ideal, ayrıca e-5 üzerinde servisleri mevcut...
Çok üzülmüştüm o iş için (

Kızlar geçen gün istanbul ilçeler haritasını açtım baktım Nilay Maltepe'de o deniz kıyısında baktım ohh dedim ne güzel deniz kıyısında oturacak tuzla'da istanbulun girişi demi orası da çok uzak avrupa yakasına hiç geçmedim orayı hiç bilmiorum en yakın arkadasım esenlerde oturacak ona da baktım çok uzakmısız kadıköy,üsküdar,ümraniye oraları biliyorum

Eylemcim tele-satışa hiç bulaşma geçen bizim evi istanbuldan aradılar koçnetmiş hayır dedim ben ttnet adsl kullanıyorum memnunum neden koçneti düşünüyüm düşünsem de gider başvuru yerinden alırım telefonda almak çok saçma dedim telefon suratıma kapatıldı hemen koçnete şikayet maili attım

Bir devremülkten ararlar bedava tatil kazandınız die bir türk telekom ev avantaj tarifesi,koçnet,check up ...sıktılar artık

Ben 3 ay çalıştım, çok iyi prim kazanmıştım :))
6 yıl önce 16'şar milyarlık devremülk satışı gerçekleştirmiştim, parası iyi ama accayip sıkıntılı iş...
Aslında ilk iş için iyi olmuştu, insanlarla iletişimi daha iyi öğrenmiştim...

saol canım bakıyorum işte ama karar veremedim ya 4,5 lt az geliyor gözüme nedense.hem 6 lt 4,5 lt ye göre daha ucuz...

çok ilginç fisslerdede öyle neden bilmiyorum bende 6 düşünüyordum ama annem her iki düdüklüyede sahip biri olarak 4,5 al diyorsa vardır bir bildiği diye düşündüm 1 tavuk sığıyor demişlerdi 4,5 için ama yinede sen bilirsin

Kullanımı daha pratik olduğu içindir canım...
Genelde 4,5 litrelik tercih ediliyor....

canım tuzla istanbul anadolu yakasının en son ilçesi sonrası zaten kocaeli :))

kadıköye otobüste tam 1 saatte gidiliyor
evet canım tele satış berbat bişey çalışma şartlarıda berbat sürekli satış baskısı kota tutturma stresi maaşları zaten prim şeklinde işkence gibi o yüzden görüşmeye bile gitmiyorum...vardiyalı zaten olmaz.o yüzden biraz sıkıntılıyım iş konusunda...

esracığım buzd. içine soğukluğu ttmaz mı?
pek önermiolar bzd. örtü. kutulurken adamda bana söledi örtü örtmeyin içine die
bu sefer daha çok elektrik tüketio soğutmak için.
annem hazı yaptıralım dedi yaptırdık adam ters yöne dikmiş bazılarında dantelleri
o yüzden sinirlendim ama geçti artık ne yapalım
maşallah maşallah..Begendim tabi..Allah olmayanlarada nasip etsin..çeyiz işi cidden zormuş..RAbbim hepimize sağlık huzur versin..Allahım yardımcı olsun kuvvet versinde hemencik ödeyelim borçlarımızı
sağol cnm.
aminnn.

hmm tamam o zaman bunu dikkate alıcam canım.ablama falanda bi sorayı olmazsa 4.5 ltyi alırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…