- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #67.501
esracığım buzd. içine soğukluğu ttmaz mı?
pek önermiolar bzd. örtü. kutulurken adamda bana söledi örtü örtmeyin içine die
bu sefer daha çok elektrik tüketio soğutmak için.
annem hazı yaptıralım dedi yaptırdık adam ters yöne dikmiş bazılarında dantelleri
o yüzden sinirlendim ama geçti artık ne yapalım
sağol cnm.
aminnn.
Yatak odamı iş yerinin kartından ödemiştim taksit imkanı için şimdi düğün hediyesi diye iki taksitini kesitrmedilerBöyle bir incelik beklemiyordum şaşırdım çok... 600 tl de iyi bir para
Esra evinizde dikiş makineniz varmı?ben de çok istiyorum dikmek ya kafamda model belirliyorum pikocuya götürüyorum istedigim gibi olmuyor ya...
Yatak odamı iş yerinin kartından ödemiştim taksit imkanı için şimdi düğün hediyesi diye iki taksitini kesitrmedilerBöyle bir incelik beklemiyordum şaşırdım çok... 600 tl de iyi bir para
süper olmş zeynep ii para tbii
Canım bazı örtüler düz yani buzdolabını yoruyor, ancak delikli olduğu zaman hava alma şansı oluyor, o nedenle genelde delikli tercih ediliyor. Bizim dolabın içindeki delikli zaten.
deniz cacım karıştırdın
valla iyi oldu
Denizz çok iyi olmus canım ....Esra evlilik tazminatını alıcakmısın canım?Esra bir de bacımm sana ne dicem beyaz esyaları çok iyi arastıralım dün akşam forumda okudum birisi boschla ilgili çok olumsuz şeyler yazmış...
Denizz çok iyi olmus canım ....Esra evlilik tazminatını alıcakmısın canım?Esra bir de bacımm sana ne dicem beyaz esyaları çok iyi arastıralım dün akşam forumda okudum birisi boschla ilgili çok olumsuz şeyler yazmış...
adaş sen süper bişisin yaaa...nasıl mutlu ettin benii anlatamam..hemde benim manitaya diyorum biz iki adaş aynı kuaföre gidicez...bende ondan destek aldım sağolsun falan dedim..yerininde kolay olmasına sevindim çok şüküradaş sana güzel bir haberim var
bu sabah bir arkadaş geldi ofise, saçlarına balyaj yaptırmış bi de brezilya fönü
cok değişik olmuş güzel olmuş
neyse anlatıyo, fırsat satın almıştım tarihi doluyordu o yüzden kullandım dün
- canım sende gelin saçı biryer bakıyodun bak benim gittiğim yere gidebilirsin ama orası pahalı olabilir
dün 2 gelin 4 de nişan saçı vardı adamlar hem saçları süper yaptılar hemde makyajları- dedi
bi de cok hizmet ediyorlar çay, kahve kuru pasta falan dedi
bende -hay allah, ben bir fırsat satın aldım bilseydim senin dediğin yere bakardım, adı neydi kuaförün - dedim
Toprak Şeker dedi:)
yeri de cok kolaymış canımcım, göztepe de Optimum AVM var onun karşısında Toyota var o sokakdaymış canım
adaş sen süper bişisin yaaa...nasıl mutlu ettin benii anlatamam..hemde benim manitaya diyorum biz iki adaş aynı kuaföre gidicez...bende ondan destek aldım sağolsun falan dedim..yerininde kolay olmasına sevindim çok şükür
rica ederim adaşım valla bişeyler duydukca öğrendikce paylaşırım canım
kimsenin mağdur olmasını istemem
sadece arkadaş dedi ki; toprak şeker salon müşterilerine makyaj yapmıyor, stüdyo müşterilerine makyaj yapıyor dedi
orasını anlayamadım tam ama kızı yakaladığımda soracağım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?