2011 gelin adayları buyrun sohbete

Yatak odamı iş yerinin kartından ödemiştim taksit imkanı için şimdi düğün hediyesi diye iki taksitini kesitrmediler Böyle bir incelik beklemiyordum şaşırdım çok... 600 tl de iyi bir para

Canım bazı örtüler düz yani buzdolabını yoruyor, ancak delikli olduğu zaman hava alma şansı oluyor, o nedenle genelde delikli tercih ediliyor. Bizim dolabın içindeki delikli zaten.

Esra evinizde dikiş makineniz varmı?ben de çok istiyorum dikmek ya kafamda model belirliyorum pikocuya götürüyorum istedigim gibi olmuyor ya...

Var canımcım, annem havlularımı piko gibi işledi, boncuklulara tül dikti ayrıca.
Pikoları bizde pikocuya verdik annemin kolları ağırdığı için ama extra işleri annem yapar, iyi dikiş diker.
Kapitoneleride annem dikecek...

Yatak odamı iş yerinin kartından ödemiştim taksit imkanı için şimdi düğün hediyesi diye iki taksitini kesitrmediler Böyle bir incelik beklemiyordum şaşırdım çok... 600 tl de iyi bir para

Ay çok iyi oluyor, banada çıktığım gün 1000 lira verecek alıp Iğdır'a gidicem çok iyi olacak o para...

Canım bazı örtüler düz yani buzdolabını yoruyor, ancak delikli olduğu zaman hava alma şansı oluyor, o nedenle genelde delikli tercih ediliyor. Bizim dolabın içindeki delikli zaten.

anladım canımcımm.
deniz süper olmuş canım
600 tl çok iyi para.

davetiyemi görmeyenlere kızlar
hem fikir verin nasıl olmuş
damat beyin tarafı önem verio davetiyeye
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...01402-sonbaharin-ceyizi-108.html#post18745181

Son düzenleme:
Denizz çok iyi olmus canım ....Esra evlilik tazminatını alıcakmısın canım?Esra bir de bacımm sana ne dicem beyaz esyaları çok iyi arastıralım dün akşam forumda okudum birisi boschla ilgili çok olumsuz şeyler yazmış...

Evlilik tazminatı alamıyorum, çünkü evlenmeden 1 ay önce çıkıyorum, evlilik tazminatı almak için evlilik cüzdanın olması gerekiyor.
Ama patronum 1000 lira vereceğini söyledi, ayrıca işten çıkardığına dair dilekçe verecek, işsizlik parası alayım diye...
Beyaz eşyayı dün konuştuk, buzdolabını samsung çamaşır makinesini siemens alalım diyoruz ama kesin kararı mayıs başında vericez canım...

canım bence sitelerde yazılan her yoruma inanmamak gerek
1.beyaz eşya şans işi
2.bağımsız araştırma şirketleri var onların anketlerine bakın
Bosch; çamaşır makinası, kurutma makinası ve bulaşık makinasında 1inci cıkmış anketlerin %95inde
(tabii kendi sınıfında) yoksa bir miele çamaşır makinasına hiçbiri yaklaşamaz
o yüzden daha cok bütçeye ve hangi programları daha sık kullanıcağımıza göre tercih yapmak bana doğru geliyor

adaş sana güzel bir haberim var
bu sabah bir arkadaş geldi ofise, saçlarına balyaj yaptırmış bi de brezilya fönü
cok değişik olmuş güzel olmuş
neyse anlatıyo, fırsat satın almıştım tarihi doluyordu o yüzden kullandım dün
- canım sende gelin saçı biryer bakıyodun bak benim gittiğim yere gidebilirsin ama orası pahalı olabilir
dün 2 gelin 4 de nişan saçı vardı adamlar hem saçları süper yaptılar hemde makyajları- dedi
bi de cok hizmet ediyorlar çay, kahve kuru pasta falan dedi
bende -hay allah, ben bir fırsat satın aldım bilseydim senin dediğin yere bakardım, adı neydi kuaförün - dedim
Toprak Şeker dedi:)
yeri de cok kolaymış canımcım, göztepe de Optimum AVM var onun karşısında Toyota var o sokakdaymış canım

Selam kızlar 2011 hepimizin senesi hayırlısıyla
ekim kasım icin ne zaman gün alabiliyoruz kızlar biz sorduk 6 ay önce ama kasım icin şimdiden alanlarda varmıs sanırım:26:

Son düzenleme:
Tünaydın kızlar..
Evime köşe lambası aldık bugün aşkımla... Bitek perde ve halı gibi ev bulundaktan sonraki eksiklerimiz kaldı gibi...

Buda lambamız :)

adaş sen süper bişisin yaaa...nasıl mutlu ettin benii anlatamam..hemde benim manitaya diyorum biz iki adaş aynı kuaföre gidicez...bende ondan destek aldım sağolsun falan dedim..yerininde kolay olmasına sevindim çok şükür

Beyaz esya sans işi ama ordaki bayan da ayrıntılı bir şekilde neler yasadıgını yazmış ben de sadece paylaşmak istedim çünkü beyaz eşya arastırıyoruz...

Eminecimm iyi günlerde kullan canım ben de loş ışıkları çok seviyorum...

rica ederim adaşım valla bişeyler duydukca öğrendikce paylaşırım canım
kimsenin mağdur olmasını istemem
sadece arkadaş dedi ki; toprak şeker salon müşterilerine makyaj yapmıyor, stüdyo müşterilerine makyaj yapıyor dedi
orasını anlayamadım tam ama kızı yakaladığımda soracağım canım

Teşekkür ederim canım, bende bayılıyorum loş ışıklara...
Bu arada beyaz eşya için daha öncede yazmıştım yine söylüyebilirim siemensi bence araştır yani biz çok memnunuz :)

bende ilker diye birisyle konustum orayı aradığımda.. toprak bey makyaj yapar..ben ve ...şahıs saçları yaparız dedi..ama eğer bizde yogunsak toprak bey yapıcak dedi..gelin makyajıyla sadece toprak ilgileniyomus adaşım yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…