- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #67.521
bende ilker diye birisyle konustum orayı aradığımda.. toprak bey makyaj yapar..ben ve ...şahıs saçları yaparız dedi..ama eğer bizde yogunsak toprak bey yapıcak dedi..gelin makyajıyla sadece toprak ilgileniyomus adaşım yani..
SLM KIZLAR
öğlen hol ve yatak odası yolluklarım
ç.odası halım da geldi
eksiklerim bitti çok şükür
onların resimlerini çekemedim ama vaktim olmadı
o zaman süper miş bebişim
annemle bir sürü laf etti, niye öyle uzak yere gidiyorum diye
bende dedim karşıdan gelenler var
nolcakki hem resimler de orada çekilecek anne herkes bir yorum yapıyor cok sıkıldım dedim
o zaman bişey diyemedi
boşver bebiş uzak olsun atraksiyon olsun nikah memuru bizi beklesin falan
Tünaydın kızlar..
Evime köşe lambası aldık bugün aşkımla... Bitek perde ve halı gibi ev bulundaktan sonraki eksiklerimiz kaldı gibi...
Buda lambamız :)
Eki Görüntüle 179664
çok güzel. bende istiyorum salona böle köşe lambası .))
Teşekkür ederim canım... Koçtaşta indirimden aldık 110 tlden 59 a düşmüş çok lüx bişi değil ama zamanla daha güzellerinide alıcaz inşallah :)
olsun caınım ya fiyatı çok uygunmuş. şimdi netten bakıyodum bende 300 den 500 den bahsediyolar :))
onlarda çok pahalıymış ya
Evet canım, alt tarafı bi köşe lambası diyosun ama bende bu kadar tahmin etmiyordum açıkçası.. hele bi avizeler sorduk spor aynalı falan bişiler tanesi 200-400 arası değişiyo dedim nişanlıma bizi perdeler ve lambalar batırcak haberin olsun :)
eğer ıstanbuldaysan avizeler icin şişhaneye bakabilirsin
biz led'li aldık avizemizi nişanlım ille led'li olsun diye tutturdu
birkaç yer baktık en dandik olanı 200 dü
şişhaneden ikisini 200 e aldık
ben blue point istemiyorum ama canım fissler vitavit premium alacağım boynerde görmüştüm görevli en iyi bu dedi 1 kere alıyorum almışken en iyisi olsun dedim
buket damla mozaik bizim mutfak için 600 mlyn tutmşo olmycak normal gri beyaz bi mozaik döşenecek
Canımm baktım resmine çok güzeldi ama bir mozaik'e 600 tl verilirmi?netten de arastır senin için en kullanıslısı hangisiyse ona bak temizligi kolay olsun,kolay leke tutmasın bir de bazı fayanslarda aralarda siyahlanmalar oluyor ondan olmasın...ben bu sekilde arastırıyorum 600 tl'ye dügün öncesinde başka bir ihtiyacınızı alırsınız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?