2011 gelin adayları buyrun sohbete

o zaman süper miş bebişim
annemle bir sürü laf etti, niye öyle uzak yere gidiyorum diye
bende dedim karşıdan gelenler var
nolcakki hem resimler de orada çekilecek anne herkes bir yorum yapıyor cok sıkıldım dedim
o zaman bişey diyemedi

Çok kibar bir yemek takımı fiyatıda çok uygunmu gerçekten... Benim 2 takım var biri misafir için biri günlük yeter diye düşünüyorum inşallah :)

Şuanda siemenste %40 indirim var diye biliyorum ama istersen internetten fiyatlarına bir bak :)

boşver bebiş uzak olsun atraksiyon olsun nikah memuru bizi beklesin falan

olsun caınım ya fiyatı çok uygunmuş. şimdi netten bakıyodum bende 300 den 500 den bahsediyolar :))
onlarda çok pahalıymış ya

Evet canım, alt tarafı bi köşe lambası diyosun ama bende bu kadar tahmin etmiyordum açıkçası.. hele bi avizeler sorduk spor aynalı falan bişiler tanesi 200-400 arası değişiyo dedim nişanlıma bizi perdeler ve lambalar batırcak haberin olsun :)

eğer ıstanbuldaysan avizeler icin şişhaneye bakabilirsin
biz led'li aldık avizemizi nişanlım ille led'li olsun diye tutturdu
birkaç yer baktık en dandik olanı 200 dü
şişhaneden ikisini 200 e aldık

eğer ıstanbuldaysan avizeler icin şişhaneye bakabilirsin
biz led'li aldık avizemizi nişanlım ille led'li olsun diye tutturdu
birkaç yer baktık en dandik olanı 200 dü
şişhaneden ikisini 200 e aldık

2 ay öncesine kadar istanbulda yaşıyordum ama o zaman hiç aklıma gelmemişti doğrusu evin avizeleri :) şimdi izmirdeyim hele bi hayırlısı ile evi bulalım davetiye dağatmaya geldiğimde oradan bakabilirim. teşekkür ederim canım :)

buket damla mozaik bizim mutfak için 600 mlyn tutmş o olmycak normal gri beyaz bi mozaik döşenecek

Canımm baktım resmine çok güzeldi ama bir mozaik'e 600 tl verilirmi?netten de arastır senin için en kullanıslısı hangisiyse ona bak temizligi kolay olsun,kolay leke tutmasın bir de bazı fayanslarda aralarda siyahlanmalar oluyor ondan olmasın...ben bu sekilde arastırıyorum 600 tl'ye dügün öncesinde başka bir ihtiyacınızı alırsınız...

evt meltem çk hoştu o cam mozaik ama gerçekten pahalı tutmş ege seramikten şunu aldı nişanlmda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…