2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bizimde akraba bağlarımız özellikle baba tarafıyla çok sağlam değil.
Amcamı düğüne çağırmıcam bende. Babam çok isteyip arzu ederse götürsün, davet etsin :)
Zaten nişanada iki üç gün kala babam aramıştı. Tekirdağda yazlıktayım gelemem daha önce haber verseydiniz demiş. Ay ne üzülmüştüm ne üzülmüştüm. Gelmiyo diye üzüntümden oynucaktım

B12 testini neden yaptırdın bebişimmm bu sıvının azalıp yada artması insanda psikolojik hastalık sebebiydi yanlış hatırlamıyorsam :44:

kendimi gördüm sende zeynepcim.bende öyleyimdir ne geleyim ne gideyim.ne arayayım ne sorayım.çekirdek ailem yetiyor bana gerisi önemli değil.ama nişanlımda her fırsatta bunu önüme getirir,sen kincisin diye.kendisinin aile bağları kuvvetli sözde.ilişkimizin başından beri herkesin yanında olacağının garantisini veriyordu.ama şu an baktığımda etrafında kimse yok.maddi manevi sömürmek için yanında yer almışlar bu zamana kadar.işte böyle konularda bende kinciyimsana yapılmıyorsa sende yapmayacaksın...

ee ne zaman alacaksn sonuçları çk geçmş olsn buketcm

allah senn iyiliğini versn deli kız

Herkes gibi benimde var görmek istemediğim etrafımda ama zaten ben o gün onları düşünemeyeceğim yarın öbürgün aileme bıdı bıdı etmesinler diye çağıracağız mecburen
bende nişanlandım ertesi gün ay isteyecektik nasıl oldu birden akıllı gazeteye ilan vercektik sanki sevgilim var geziyoz tozuyoz nişan yapıyoz

öyle canım ya değeri gördüğüm kadar veririm fazlası elimden gelmior benim
ama onlar güzel davranırsa ben dahada gzel davranırım
davranmazlarsa daha da kötü davanırım.
buket cnm sen niçin test yaptırdın hayırdır.
kızlar annem nazar için tuzu okur 3 kez başımdan çevirir ateşe atardı
hatırladım şimdi

Bir arkadaşım var onun çok nazarı değer kolyeme ay ne güzel dedi çat diye çatladı nişanda elimde parfüm şişesi üzerime döküldü nasıl oldu anlamadım fıslamadna ağız tarafından aktı elbiseme .(((( birde nazar felan olduğunda beynim uyuşur bende sarhoş gibi avallaşırım ay allah kem gözden korusun

bir sürü işim var ama hiç bişi yapasım yok çalışmak gelmiyo içimden hep gezyim dolaşayım eşya bakayım, evimi düzenleyim istiyorum yaa:84:

bir sürü işim var ama hiç bişi yapasım yok çalışmak gelmiyo içimden hep gezyim dolaşayım eşya bakayım, evimi düzenleyim istiyorum yaa:84:

o istek bende de var bebişim gözüm aç gibi hep dükkanlara baıyorum ne alsam evime diye :84:
betüşşşs enin aldığın baharat takımın nasıldı bebişim albümde yok

o istek bende de var bebişim gözüm aç gibi hep dükkanlara baıyorum ne alsam evime diye :84:

topiğe ekledm bebişim son aldklarımı daha evde resmni çekemedn kaldrdklarımda var aklıma geldkçe sinir oluorm kendme

ne olucak bu halimiz yaa beynimde doldu artık fikirler halay çekiyo ay şunuda yapayım bunuda alayım şu odaya şu renk halı süper olur bu odaya şöyle perde yaptırsam fena olu falan fıstıkk işteee sıyırmam an meselesi

B12 testini neden yaptırdın bebişimmm bu sıvının azalıp yada artması insanda psikolojik hastalık sebebiydi yanlış hatırlamıyorsam :44:

b12 hayvansal ürünlerde bulunan bir vitamin canım eksikliği unutkanlık çarpıntı el soğukluğu yorgunluk ve sinirler bozukluklara yol açıyor bendede çarpıntı ve el soğukluğu var baktırayım dedim doktorda abuk subuk testler yazmış yarım günüm ve paracıklarım gitti:S

selam kızlar
bu aralar kendimi çok halsiz hissediyorum
havalardan mı bahar yorgunluğu mu anlayamadım
işe gitmeye eriniyorum resmen
bugün mutfagıma masa örtüsü vermiştim runnerle
birde 2 tane leke tutmaz örtü onu aldım
oda kırmızıydı ama pek güzel dikmişler
birde bu işler bitmiyorrr
hep eksikler çıkıyor

sağol esracm bz evgörden beğendk mobilyalarımızı çk beğeniyorum orann ürünlerini divan mobilyadan aldk

seninle aynı günde nişan yapmısız betüşüm..bu arada bende evgörün ürünlerini çok begeniyorum..hatta yatak odamın modelini oradan begendim başka yerde yaptırıyorum..divan mobilya nerede peki canım

nasıl yani canım evgör de beğenip divan mobilyaya mı yaptırdınız
hayır esracım yaptrmadk evgörde beğenmştk zaten modellerini ama evgör imalat firması diil esas imalatını yapan divan mobilya bzde gdip divan moblyadan aldk beğendiğimz ürünleri
seninle aynı günde nişan yapmısız betüşüm..bu arada bende evgörün ürünlerini çok begeniyorum..hatta yatak odamın modelini oradan begendim başka yerde yaptırıyorum..divan mobilya nerede peki canım

gerçektenmi :)) edacım esas fabrka sakaryada istanblda 4 tane bayisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…