- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #67.741
kızlar bişiy anlatim size.
biz bir değiliz nişanlımla evet ama b türlü konularda hep ben haklı çıkıyrm
biz eltimler nişanlanırken tam 7 aylık nişanlıydık
nişana gittik sıra sıra sandalyeeri
kızın babası herkesin elini sıktı hoşgeldin dedi
beni atladı hoşgeldin fln yok el sıkmayı geçtim
bişiy oldu o gece bişiy sordum adama cvp vermedi arkasını döndü
ben sustum bişiy demedim
nişanlım işte şöle iyi adamm böle iyi adamm
fln filan herneyse atık sabrım taştı adamı övmelerine dedim böle böle
inanın bana söylemediği kalmadı fesatlığımdan tutunca
ben bunu sana ispat ederim dedim
nikah günü aynı sıradan geçio annem yanımda diğer yanımda nişanlım ee hadi adam o zaman gömemişti bu sefer hem annemi hem beni gömedi
yine atladı nişanlımda dediki nişanlımla kayınvaldem xx amca
adam arkasını döndü slm vemedi bana sen haklısın bu adam senle konuşmak istemio dedi kendi üzüldü
yani herşeye iyi niyet sergilemek kendi kötülüğüne
kendi üzülüo. aynı şekilde eltimin ninesi öldü gitme cenazeye dedim yine böle herkesten önce gitti
ben aradım yüzüme kapadı teli tanımıyorm seni die
şimdi aramışsın fazlasını yapma diyrm.
çünkü üzülücek biliyrm
21 mayısta gelmicekler onuda biliyrm aramıcaklarda.
ama artık dediğiniz gbi bişiyine kaışmıyrm susmak en iyisi
ne çok yazdım bee
Zeynep kimseye karsı kin duyma bu hiç iyi birsey degil canım....yanlışlarını gördügün kişileri kendinden uzaklastır bir yerdemi karsılastın mesafeli davran yarın öbür gün hayatın ne olacagını bilemezsin...bak dün ben bir olay yasadım nişanlımla kavga ettim çok duygusal oldugum zaman arkadasıma gittim bana ne dedi amannn ayrıl gitsin biri gider birisi gelir çünkü onların hayat tarzı öyle ve 2 gün geçti arkadasım beni aramadı biliyomusun ne yaptınız,barıstınız mı ?die kıskanç insanlar o kadar fazlaki bırakkk hiç takma bile....
Kızlar benim üzerimde çok nazar var nazar duası ne okumam gerekiyor?
kızlar nazara karşı düğünde bende üzerime bişiyler almak istiyrm
düşünsenize gelinliklerle düğünde 100 kişi varsa yüzüde size bakıyor
nasıl nazar değmesin ki.
kızlar nazara karşı düğünde bende üzerime bişiyler almak istiyrm
düşünsenize gelinliklerle düğünde 100 kişi varsa yüzüde size bakıyor
nasıl nazar değmesin ki.
doğrdur canım.akrabalık bağları kuvvetli olanlara hayranım ve imreniyrmZeynep'cim hayatta üzülecek o kadar çok şey var ki, bu duruma sıra bile gelmemesi lazım, takma kafana ya, gitsin gelsin, unutsun, ne yaparsa yapsın, seni anlasın, sana saygı duysun yeter.. Benim öz ve öz teyzem ve kendileri tek teyzem olur nişanıma gelmedi, düşünebiliyor musunuz? sebep de iki aile arası yapacağımız söz merasimine kendisini çağırıp da ama teyze çocukları getirme mümkünse demem.. Ki söz ile nişan arasında tam 6 ay gibi bi süre vardı ve o altı ay boyunca teyzemlere kaç kere gittim geldim, onlar bize kaç kere gitti geldiler, nişanım pazar günüydü ve nişanımdan iki gün önce cuma günü teyzemler bizdeydi, küstüğünü alındığını kesinlikle belli etmedi bana ama nişan günü kalkıp sen böyle böyle demiştin sözde ben de nişanına gelmeyeceğim dedi..
Onu da geçtim nişanlım askere giderken yakın akrabalara el öpmeye gittik, teyzemdir dedim ona da götürdüm nişanlımı, bana etmedi hakaret söylemediği laf kalmadı nişanlımın yanında, ağlaya ağlaya çıktım evinden.. İnsanın en yakını böyle yaparsa başkaları ne yapmasın..
Zeynep'cim hayatta üzülecek o kadar çok şey var ki, bu duruma sıra bile gelmemesi lazım, takma kafana ya, gitsin gelsin, unutsun, ne yaparsa yapsın, seni anlasın, sana saygı duysun yeter.. Benim öz ve öz teyzem ve kendileri tek teyzem olur nişanıma gelmedi, düşünebiliyor musunuz? sebep de iki aile arası yapacağımız söz merasimine kendisini çağırıp da ama teyze çocukları getirme mümkünse demem.. Ki söz ile nişan arasında tam 6 ay gibi bi süre vardı ve o altı ay boyunca teyzemlere kaç kere gittim geldim, onlar bize kaç kere gitti geldiler, nişanım pazar günüydü ve nişanımdan iki gün önce cuma günü teyzemler bizdeydi, küstüğünü alındığını kesinlikle belli etmedi bana ama nişan günü kalkıp sen böyle böyle demiştin sözde ben de nişanına gelmeyeceğim dedi..
Onu da geçtim nişanlım askere giderken yakın akrabalara el öpmeye gittik, teyzemdir dedim ona da götürdüm nişanlımı, bana etmedi hakaret söylemediği laf kalmadı nişanlımın yanında, ağlaya ağlaya çıktım evinden.. İnsanın en yakını böyle yaparsa başkaları ne yapmasın..
nazar boncuğu ne kadar doğru acaba bileniniz var mı
nazar boncuğu batıl inanç diye biliyorum ben şahsen ama nişan günümüzde yüzük şeritlerimize takılan nazar boncukları ortadan ikiye ayrıldı
ben cevşen takmayı düşünüyorum şahsen ama yanına bir de boncuk takabilirim..
Keşke evinin resimlerini de düğünden sonra koysaydın canımm ya da özel albüm yapsaydın güvendigin kişiler görseydi yeni gelin olucaksın masallah evinde eksigin yok bundan bile nazar alabilirsin insanların ne düşündügünü bilemezsinki...
haklısın meltem okumalıyız dewamlı kendi kendimze nas felak surelerini ve ayetel kürsiyi..
buket yok bugn yaa nerde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?