- 15 Ekim 2008
- 1.451
- 265
- 163
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #67.721
evi tuttuğumuz yerde dışarıya çamaşır sarkıtmak yasak canım
balkona askılık aldım ama kış günlerinde balkonda bile kurumuyor zamanla da kokmaya başlıyor
almanyadada kullanıyorduk, büyük kolaylık ve enerji tüketimi çok yüksek değil
evi tuttuğumuz yerde dışarıya çamaşır sarkıtmak yasak canım
balkona askılık aldım ama kış günlerinde balkonda bile kurumuyor zamanla da kokmaya başlıyor
almanyadada kullanıyorduk, büyük kolaylık ve enerji tüketimi çok yüksek değil
kızlar ben aramıcam ya da nie aradın demedim ki.
ztn aramış ama niye ayaklarına kadar gidiosun hastaneye
ve bu öz halası değil. uzaktan akrabaları.
kayınvaldemn ablası öldü bu hafta beni hiç arayıp ne yaptın kızım yerleştirdin mi diye sormayan annemi kavga gürültü evinden çıkaran kayınvaldemi annemle beraber aradık.
ama kızgınlığım niye ayaklarına kadar gidip hürmet gösteriosun bu derece ilgileniosun
aradın tmm işte uzatmasına kızıyrm.
onlar beni bi kere bile aramazken sen birde üstüne yapılanı unut kalk git
benim nişanlım çabk unutuyo kızlar
hiçbişiy olmamış gibi davranıo
utanması aramadılar ama onlar haklı bile der
bu kadar iyi niyetli ama suistimal oluo
niye beni aramadınız diyemem
ya da nişanlımda niye zeynep i aramadınız diyemez ama tavrıyla kırgınlığını belli eder değilmi
ztn bunun için patırtı edecek değilim
kızgınlığım nişanlıma benim
herşeyi bianda utunmasına
mesela hatırlasınız bunca olay yaşandı kayınvaldem gitti gecelik aldı
tmm artık derki annem seni çok sevio
sen onun canısın kanısın.
seni hayatta kırmaz
eee bi bakarsın bi laf der kayınvaldem yine kendi üzülür.yapılanı hemen unutur.
ya da nişanlımda niye zeynep i aramadınız diyemez ama tavrıyla kırgınlığını belli eder değilmi
seni hayatta kırmaz
zeynepcm sen blirsn tabi en doğrusunu ama bana kalırsa sen ynede nişanlına onun yaptıkları konusunda baskı yapma yarın öbr gn başka bişii olduğunda sana "sen zaten hiç istemednki" deme hakına sahip olacaktr o ne istysa yapsn sen istersen ararsn gdersn istemezsen hçbirini yapmazsn o seni zorlamadkça sende ona karışmamalsn bnce
seni hayatta kırmaz
Sadece örnek vermek amacıyla anlatıorum bunu ;ben de nişanlımın ailesinden hiçbir sey görmedim...Ama ben halasını ararım,babannesini ararım kardeslerini ararım sohbet,muhabbet çünkü ben o aileye gelin gidecegim...kendi ailemden çıkacagım o yüzden böyle olması gerekiyor sonuçta onlar beni tanımıyorlar ben de onları tanımıyorum birbirimizi tanıma fırsatını vermememiz gerekiyor...bir de bunu da arastır bak istersen;sonuçta hepimiz aynı seyleri yasıyoruz benim kaynanam benim yaptıgımı görüyor o yüzden hiçbir sey yapmıyor ....
canım çok takıyosun yorum yazmıyım dedim ama..ne güzell her erkekte olmaz bu iyi niyet..bırak unutsun kinci değil işte ne güzel
ben hayatına karışmıorm onun
ztn bildiğini okuo bişiyler sölesemde
ama o da bişiyleri unutmamalı bence
bende tam tersi çok kinciyim
üzerime düşen görevden fazlasınıda yapmam kendi akrabalarımda dahil buna.
elimde değil çünkü yaparsam mutsuz olurum
belki güzel bir huy nişanlımdaki ama bazen kişiye zarar veren bir huy
Zeynep kimseye karsı kin duyma bu hiç iyi birsey degil canım....yanlışlarını gördügün kişileri kendinden uzaklastır bir yerdemi karsılastın mesafeli davran yarın öbür gün hayatın ne olacagını bilemezsin...bak dün ben bir olay yasadım nişanlımla kavga ettim çok duygusal oldugum zaman arkadasıma gittim bana ne dedi amannn ayrıl gitsin biri gider birisi gelir çünkü onların hayat tarzı öyle ve 2 gün geçti arkadasım beni aramadı biliyomusun ne yaptınız,barıstınız mı ?die kıskanç insanlar o kadar fazlaki bırakkk hiç takma bile....
Kızlar benim üzerimde çok nazar var nazar duası ne okumam gerekiyor?
Kızlar siz de nazara karsı korunun...hepinizin işi var,kendi ayaklarınız üzerinde duruyorsunuz hepiniz güzelsiniz Allah'a çok şükür ki nişanlılarımız agzımızın içine bakıyor bizi mutlu etmek için...hiç nişanlılarımızla ilgili problemlerimiz yok hep dış etkenler...
Babanla konuş canım eger bütçemiz uygunsa çagırabilirmiyim babacım?deee orgla ne alaka biz ankaralıyız orgla misket oynanırmı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?