2011 gelin adayları buyrun sohbete

bizim balkonda küüççççükk banyodaartık balkonumzda idare edicez

bendde allahın izniyle odalara asar sonra da mis gbi astım olurum demi

adaş evet yengemlerinde yasakmış site oldugu için..Hayırlı olsun canım alınmış sonuçta..Kullanmışsın sen dha iyi bilirsin adaşım

zeynepcm sen blirsn tabi en doğrusunu ama bana kalırsa sen ynede nişanlına onun yaptıkları konusunda baskı yapma yarın öbr gn başka bişii olduğunda sana "sen zaten hiç istemednki" deme hakına sahip olacaktr o ne istysa yapsn sen istersen ararsn gdersn istemezsen hçbirini yapmazsn o seni zorlamadkça sende ona karışmamalsn bnce

niye beni aramadınız diyemem
ya da nişanlımda niye zeynep i aramadınız diyemez ama tavrıyla kırgınlığını belli eder değilmi
ztn bunun için patırtı edecek değilim
kızgınlığım nişanlıma benim
herşeyi bianda utunmasına
mesela hatırlasınız bunca olay yaşandı kayınvaldem gitti gecelik aldı
tmm artık derki annem seni çok sevio
sen onun canısın kanısın.
seni hayatta kırmaz
eee bi bakarsın bi laf der kayınvaldem yine kendi üzülür.yapılanı hemen unutur.

kin tutmuyor demekki canım nişanlın, kimi insan hiç unutmaz.

Sadece örnek vermek amacıyla anlatıorum bunu ;ben de nişanlımın ailesinden hiçbir sey görmedim...Ama ben halasını ararım,babannesini ararım kardeslerini ararım sohbet,muhabbet çünkü ben o aileye gelin gidecegim...kendi ailemden çıkacagım o yüzden böyle olması gerekiyor sonuçta onlar beni tanımıyorlar ben de onları tanımıyorum birbirimizi tanıma fırsatını vermememiz gerekiyor...bir de bunu da arastır bak istersen;sonuçta hepimiz aynı seyleri yasıyoruz benim kaynanam benim yaptıgımı görüyor o yüzden hiçbir sey yapmıyor ....

canım çok takıyosun yorum yazmıyım dedim ama..ne güzell her erkekte olmaz bu iyi niyet..bırak unutsun kinci değil işte ne güzel

ben hayatına karışmıorm onun
ztn bildiğini okuo bişiyler sölesemde
ama o da bişiyleri unutmamalı bence

canım ne demek istediğini inanki şu an anlıyorum ...

örneğin süper oldu çünkü...

bence erkeklerin hepsi öyle...

bizi gibi değiller illaki...

söylediklerin çok doğru canım ...

bak sorun yaşamıyorum diyen yalan söyler zaten...

nasıl yaşanmasın ki....bambaşka kişiler gelenek görenekler çok normal anlaşmazlıkların olması...

bizde en başından beri her şey yolunda
ufak tefek şeyler olmuyor mu oluyor illaki ama ben kendimi öyle inandırmışım ki pürüzsüz olucak diye ufak tefek şeyler çıkınca inan bunu kendim bile kabul edemiyorum olmamalı diyorum olamaz diyorum kendimi çok üzüyorum

çok takılıyorum ne yapıcm ben çok takılıp çok alınıyorum

eahat kim ne derse desin amannn diyemiyorum

canım çok takıyosun yorum yazmıyım dedim ama..ne güzell her erkekte olmaz bu iyi niyet..bırak unutsun kinci değil işte ne güzel

bende tam tersi çok kinciyim
üzerime düşen görevden fazlasınıda yapmam kendi akrabalarımda dahil buna.
elimde değil çünkü yaparsam mutsuz olurum
belki güzel bir huy nişanlımdaki ama bazen kişiye zarar veren bir huy

ben hayatına karışmıorm onun
ztn bildiğini okuo bişiyler sölesemde
ama o da bişiyleri unutmamalı bence

iyide zeynep nişanlıda olsanz eşinde olsa sz aynı değlsizin neden bnu düşünmüosnki sen unutmayablrsn sana göre bu çk yanlş geleblr ama nişanln aynı şeklde düşünmüyor onn için aranılmamak bu kadarda önemli bişey değil demekki neden söylenp lafını çürütüosnki seni arayıp sormadkları halde zeynep sen onları ara sor git gel dese belki haklısın ama o kendi yapıyo kin tutmuyo yapılan kötülüğü unutuyo diye neden kızıosn nişanlına herkesn yapısı farklı bazı insan hemen unutr kçücük bi iyilk karşısında mutlu olr hrşeyi siler bazısıda hiç unutmaz içinde kin besler karşıdaki insan ağzyla kuş tutsa yaranamaz.. bnce sen fazla takılıosn bu tr şeylere yarın öbrgün vleniceksn o zaman çk daha dert ediceksn eşinle aranzda hiç yoktan tartışma sebebi olucak bnlar bırak beklenti içinde olma sen kendi içinden geliosa arar sorarsn gelmiosa yapmazsn

Zeynep kimseye karsı kin duyma bu hiç iyi birsey degil canım....yanlışlarını gördügün kişileri kendinden uzaklastır bir yerdemi karsılastın mesafeli davran yarın öbür gün hayatın ne olacagını bilemezsin...bak dün ben bir olay yasadım nişanlımla kavga ettim çok duygusal oldugum zaman arkadasıma gittim bana ne dedi amannn ayrıl gitsin biri gider birisi gelir çünkü onların hayat tarzı öyle ve 2 gün geçti arkadasım beni aramadı biliyomusun ne yaptınız,barıstınız mı ?die kıskanç insanlar o kadar fazlaki bırakkk hiç takma bile....

Kızlar benim üzerimde çok nazar var nazar duası ne okumam gerekiyor?

yep yeni bir sorunla karşınızdayım güzel bayanlar

şimdi nişanımızın yapılacağı restaurantta...

oranın orkestrası varmış ama fiyata dahil değil...ayriyetten 750 tl istiyorlarmış...

zaten nişan yemekli olucağı için şu an 250 kişilik tutar 11 bin tuttu...kişi sayısı artarsa ki artacağa benziyor çünkü babam habire onuda çağır bunu da deyip duruyor...daha da artıcak o tutar
ben bide gökler ekibinin gelmesini istedim...onlarla anlaşıldı...1,000 lirada onlara verildi...davetyeydi şuydu buydu zati bi ton masraf oldu

ama ben o orkestrayı yada dışardan başka birinin getrlmesini istedim ya da bi fasıl ekibi çok olmuş olucam utanıyorum

ama bunlar olmazsa da bi tane adam orgla şarkı sölicekmiş...ben sevmem hiç org morg:78:

ama bu kadan masraf olmuşkende nasıl isterim +orkestra ya da dışardan başka bişi

Euzu bi kelimâtillâhi't-tâmmeti min kulli şeytanin ve hammetin ve min külli aynin lammeh."

"Her türlü şeytandan, zararlı şeylerden ve kem gözlerden bütün kelimeleri yüzü hürmetine Allah'a sığınırım."

Ve in yekadullezîne keferû leyuzlikûneke biebsarihim lemmâ semiu'z-zikre ve yekulûne innehu le mecnûnun ve ma huve illâ zikrun lil âlemîn."

"Gerçekten o küfredenler Kur'an-ı işittikleri zaman az kaldı seni gözleriyle yıkacaklardı. "O, mutlaka bir mecnundur" diyorlar. Oysa Kur'an bütün alemler için büyük bir uyarıcıdır.." (Kalem Sûresi, 51-52)

Nazar değen kimse şifa için:

Fatiha Suresi,
Ayetü'l-Kürsî,
Felâk Suresi,
Nâs Suresi, okumalıdır.

kızlar bişiy anlatim size.
biz bir değiliz nişanlımla evet ama b türlü konularda hep ben haklı çıkıyrm
biz eltimler nişanlanırken tam 7 aylık nişanlıydık
nişana gittik sıra sıra sandalyeeri
kızın babası herkesin elini sıktı hoşgeldin dedi
beni atladı hoşgeldin fln yok el sıkmayı geçtim
bişiy oldu o gece bişiy sordum adama cvp vermedi arkasını döndü
ben sustum bişiy demedim
nişanlım işte şöle iyi adamm böle iyi adamm
fln filan herneyse atık sabrım taştı adamı övmelerine dedim böle böle
inanın bana söylemediği kalmadı fesatlığımdan tutunca
ben bunu sana ispat ederim dedim
nikah günü aynı sıradan geçio annem yanımda diğer yanımda nişanlım ee hadi adam o zaman gömemişti bu sefer hem annemi hem beni gömedi
yine atladı nişanlımda dediki nişanlımla kayınvaldem xx amca
adam arkasını döndü slm vemedi bana sen haklısın bu adam senle konuşmak istemio dedi kendi üzüldü
yani herşeye iyi niyet sergilemek kendi kötülüğüne
kendi üzülüo. aynı şekilde eltimin ninesi öldü gitme cenazeye dedim yine böle herkesten önce gitti
ben aradım yüzüme kapadı teli tanımıyorm seni die
şimdi aramışsın fazlasını yapma diyrm.
çünkü üzülücek biliyrm
21 mayısta gelmicekler onuda biliyrm aramıcaklarda.
ama artık dediğiniz gbi bişiyine kaışmıyrm susmak en iyisi
ne çok yazdım bee

Kızlar siz de nazara karsı korunun...hepinizin işi var,kendi ayaklarınız üzerinde duruyorsunuz hepiniz güzelsiniz Allah'a çok şükür ki nişanlılarımız agzımızın içine bakıyor bizi mutlu etmek için...hiç nişanlılarımızla ilgili problemlerimiz yok hep dış etkenler...

Babanla konuş canım eger bütçemiz uygunsa çagırabilirmiyim babacım?deee orgla ne alaka biz ankaralıyız orgla misket oynanırmı ya

öyle desem zaten tutar lafını etmez gbi ama inan kıyamıyorum babacıma da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…