- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #68.341
kızlaaaaarr son 14 gün
ve benim daha kınada giyeceğim kıyafet piyasada yok
ayakkabılarım piyasada yok
nişanlımın damatlığı ayakkabıları yok
aman allahım ne zaman olucak bu işler yaaa
nesrn nurgül esra hatrlyamadklarım hoşgeldnz kızlar
oyy cnm evlenene Allah yardım eder
halledilir. eksik dediğin bir günde alınır.
sağolsun anneciğinde.
günaydın kızlar ben geldim hastaneye uğradım sonuçlarımı aldım beyin elektrom normal çıktı zihin yorgunluğum yokmuş b12 ise bırakın eksikliği olması gerekenin 2 katı b12im varmış e o zaman ben niye unutuyorum:S
slaytta ilk dünden bugüne deniz diyor başlıyor bebekli resimlerim şarkı annesi onu çok babası onu çok herkesler onu çok severmiş
nişanlımın kide barış manço güle güle oğlum
birlikte olan şarkımızda seninle herşeye varım ven kayahan biraz eski şarkı ama en uygunu o oldu :))
günaydın kızlar ben geldim hastaneye uğradım sonuçlarımı aldım beyin elektrom normal çıktı zihin yorgunluğum yokmuş b12 ise bırakın eksikliği olması gerekenin 2 katı b12im varmış e o zaman ben niye unutuyorum:S
slaytta ilk dünden bugüne deniz diyor başlıyor bebekli resimlerim şarkı annesi onu çok babası onu çok herkesler onu çok severmiş
nişanlımın kide barış manço güle güle oğlum
birlikte olan şarkımızda seninle herşeye varım ven kayahan biraz eski şarkı ama en uygunu o oldu :))
kızlaaaaarr son 14 gün
ve benim daha kınada giyeceğim kıyafet piyasada yok
ayakkabılarım piyasada yok
nişanlımın damatlığı ayakkabıları yok
aman allahım ne zaman olucak bu işler yaaa
Oy oy oy kıymama yaa gözlerim doldu deniz okurken
Çok farklı heyecanlar mutluluklar bunlar bir ömür boyu mutlu olun inşallah.
inşallah canım şuandaki rahatlığımızı aratmasın kimseye allah. yeni bir hayat yeni bir gelecek yoğun günler bizim olacak allah hayırlısını nasip etsin hepimize
bende kendimde boyun fıtığı şüpheleniyorum sol omzum ve kolum ağırıyor birde solağım sürekli sol çalışıyor ondan mı bilmiyorum
nugülüm denizim hoşgeldiniz kızlr..aylinim teşekkür ederim canım..canım onlar birgünlük iş mangıra bakarbuketcim bişi çıkmıcagını biliyodum zaten sen unutkansan ben gerizekayım kesin denizcim keyfin nasıl dün keyifsiz görmüştüm seni
cnm sevindim. belki stresten fln unutuyorsundur.günaydın kızlar ben geldim hastaneye uğradım sonuçlarımı aldım beyin elektrom normal çıktı zihin yorgunluğum yokmuş b12 ise bırakın eksikliği olması gerekenin 2 katı b12im varmış e o zaman ben niye unutuyorum:S
ay cnm ben tv izlemem pek sevmem sesi bile rahatsız eder beniİnşallah canım ya daha çok varya o yüzden bende pek heyecan yok açıkcası
Anneme diyorum ki benim de zeynebinki gibi açık mutfagım olsa tv ye dalarım yakarım yemekleri
Ben böyle diyince annem telaşlanıyor yapamıyacağım sanıyor
iyiyim canm sen naslsnaylinciğim stres yapma canım herşey hallolur allah yeterki sağlık versin canım onlar 1-2 günde alınacak şeyler canım benimmm
hoşbulduk betüşüm nasılsın
sonçların iyi çıkmasna sewndm buket allaha çk şükür.. unutkanlığın anlık mı uzun sredr mi vargünaydın kızlar ben geldim hastaneye uğradım sonuçlarımı aldım beyin elektrom normal çıktı zihin yorgunluğum yokmuş b12 ise bırakın eksikliği olması gerekenin 2 katı b12im varmış e o zaman ben niye unutuyorum:S
Canım birşey çıkmamasına çok sevindim.
Yani anlık bir zihin yorgunluğu olabilir,dikkat eksikliği olabilir.
Heyecan olabilir farklı telaşlar olabilir önemli olan kalıcı bir rahatsızlığının olmaması.
Çok çok geçmiş olsun.
Nesrin,betüş,nilgün günaydın kızlarr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?