- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #68.361
nugülüm denizim hoşgeldiniz kızlr..aylinim teşekkür ederim canım..canım onlar birgünlük iş mangıra bakarbuketcim bişi çıkmıcagını biliyodum zaten sen unutkansan ben gerizekayım kesin denizcim keyfin nasıl dün keyifsiz görmüştüm seni
Canım birşey çıkmamasına çok sevindim.
Yani anlık bir zihin yorgunluğu olabilir,dikkat eksikliği olabilir.
Heyecan olabilir farklı telaşlar olabilir önemli olan kalıcı bir rahatsızlığının olmaması.
Çok çok geçmiş olsun.
Nesrin,betüş,nilgün günaydın kızlarr :)
daha ne olsun canım mesela ben gece beyni çalışanlardanmışım ve yorgun uyanıyorum düşünerek yattığımda beyin kuruyormuş alt yazı gibi artık uykum çok gelemden yada ayakta uyur konumu oluyor ya bir an önce yatağa atma kendini hissi öyle yapıyorum özellikle sorunlu zmaanlarda beynim duman gibi oluyor meyve yiyip yatmak iyi geliyoemuş brde
oh maşallah çok şükür bişi çıkmamış tatlım.
bu telaşlardan filanmı acaba. süreklimi var unutkanlık.
bukooo çok geçmiş olsun kız kötü birşey olmadığına çok sevindim valla stresli bi döneme giriyorsun kuzu ondan unutuyor olabilirsin ayyy bu arada dünden beri sağ gözüm atıyor sürekli allah hayır etsin bakalım
hoşbulduk edoşum nasılsın iyisin dimi
çok güzel olmuştur eminim. mutlu gelinde galiba sen demiştin örnek slaytları izlemiştim.
onları izlerken bile ağlamıştım duygulanıp
bizim slaytlarıda izlerken kesin salondakiler ağlar heralde
benim sorunumda psikolojik galiba doktor antideprasan yazmak istedi istemedim
unutkanlık ve çarpıntılarım 3 yıl önce yani aldatılma olayından hemen sonra başladı canım
Sağol canım hangi doktora gittiysem birşey bulamadı hepsi psikolojik dedi demek ki öyle
ya kızlar burdaki düğünde bizimle alakalı bi slayt,memleketteki düğünde ise babamla alakalı bi slayt düşünüyoruz.babamı kaybettim ....bi dönem şiir yazıyordum sizce şiirli bi slayt yapsam nasıl olur ?düğün öncesi herkesi çok mu etkilemiş olurum karar veremedim...
iyi ki istememşsn buket dr. lar çk çbk antidepresan yazıolar bn üniversiteye hazrlanırken srekli bi baş ağrım vardı onn için gttim tomografi filan çekti bişey çıkmayınca hemen antidepresan yazdı oonların yan etkileri çk fazla herşeye kullanlması iyi değil
birşey bulamayınca hemen psikolojik diyorlar çarpıntım için de gitmiştim kalp doktoruna oda bir sürü birşeyler yaptırdı birşey çıkmadı oda psikolojik deyip antideprasn vermişti onuda kullanmadım bu doktorlar beni tımarhaneye kapatacaklar yakında iyiyim diyorum kimse inanmıyor:)
iyiym canım..ugrasıyorz bildigin gibi..bu ara kavga etmeden gidiyo bakalım..ama heran çıkabilir benim manitanın sağı solu belli olmuyurr..
ya kızlar burdaki düğünde bizimle alakalı bi slayt,memleketteki düğünde ise babamla alakalı bi slayt düşünüyoruz.babamı kaybettim ....bi dönem şiir yazıyordum sizce şiirli bi slayt yapsam nasıl olur ?düğün öncesi herkesi çok mu etkilemiş olurum karar veremedim...
birşey bulamayınca hemen psikolojik diyorlar çarpıntım için de gitmiştim kalp doktoruna oda bir sürü birşeyler yaptırdı birşey çıkmadı oda psikolojik deyip antideprasn vermişti onuda kullanmadım bu doktorlar beni tımarhaneye kapatacaklar yakında iyiyim diyorum kimse inanmıyor:)
kafamda o kadar çok şey var ki eda artık bişey taşıyamıyorum az kaldı korkuyorum hayallerimin dışında kalmaktan umduğum gibi olmamasından evimi düşünüyorum 22 mayıstan sonraki günleri düşünüyorum tabi herşey dört dörtlük değil olmasını beklemiyorum da biraz gerilim olunca ister istemez günüme ruhuma yansıyor canım şimdi biraz daha iyiym
cnm düşünmen güzel belki ama insanları fazlasıyla etkileyebilirsin
ve sonradan düğüne odaklanmaları güçleşebilir
babanı hatırlatıcak ama çokta duygusal olmayan bir slayt hazırla bence
içinde sizinde olduğnuz benimde kayınpederim yok ama düğünümde bu kadar duygusallığa girilsin istemem açıkcası.
başın sağolsun bu arada mekanı cennet olsun babacığının
canım sen bilirsin ama baya etkilemiş olursun bence.
benimde kayınbabam yok. öle bişi yaparsak düğün boyunca herkes etkisinden çıkamaz ağlar heralde...
cnm düşünmen güzel belki ama insanları fazlasıyla etkileyebilirsin
ve sonradan düğüne odaklanmaları güçleşebilir
babanı hatırlatıcak ama çokta duygusal olmayan bir slayt hazırla bence
içinde sizinde olduğnuz benimde kayınpederim yok ama düğünümde bu kadar duygusallığa girilsin istemem açıkcası.
başın sağolsun bu arada mekanı cennet olsun babacığının
canım zor durum allah sabır versin.
şöyle bir kurdum hemen
mesela güzel bir el yazısı ile yazılmış şiir gölge resim senin ve göz kısmı fon babanın
sesinlede olabilir okurken babanı yanında hissettiğni anlatan hoş birşey olsun bence insanlar üzülmekten çok grur duysun hem sen en güzel gününü böyle yapark dahada güzelleştirebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?