2011 gelin adayları buyrun sohbete

komutana sorayım eve gidince bakalım ne diyecek ekle derse eklerim:)

herkese merhabaaa

ben de foruma üye oldum ve 22 temmuzda evleniyorum ben dee. bu yüzden aranıza katılayım istedim :) gelinliğim halloldu fakat nikah şekeri ve davetiye hala ayarlayamadık
zor ve güzel koşuşturmalarmış bunlar, alah herkese nasip etsinnn

Zuhallll nerlerdesin sen canım hoşgeldinnnn
Bugün benim yatma günüm sen yoksun
Yarında sabahtan geceye kadar ben çalışıyorum...

nesrincim takip ediyoruumm sizleri:))) son çeyizleri görmedim sanma dilim tutuldu yorum yapamadım dermişim:)) vaktim olmadı canım hepsi birbirinden güze.l su setine bayıldım cıvıl cıvıl uyumlu şeyleri nasıl denk getiriyorsun şaşırıyorum valla ben bardak takımı almaya kalsam kesin biri kırılmış olur :86:arkadaşlarının hediyeleride çok güzel hepsini çok güzel gümlerde kullan konyada hava nasıl bu arada burası yağmurlu buz gibi dağın etekleri

betüşşşşş baharat setimde güzel beklediğimden daha şık senin baharatlığı görüp bi anda aldım nasıl olduysa enerji geçti senden ne oldu:86:

Aminnnn edoşşumm aminnn

Ay bak aklıma ben çizelge dediğim anda çizelgemin hazırlayıp bana yolladığın zaman geldii yerim senii dur çiçek vercem dur dur geliyorrrr

sağol bebeğim papatya kokun geldi bana papatyam benim ben ilk geldiğimde bilmiyodum çok üzülmüştüm yapamayınca..aslışım banada yardım etmişti..o yüzden herkese yapmak sanki mutlu ediyo beni

O zaman napıyoruz İŞYERİNDEN ZIMBA çalıyoruz EVDE zımbalıyoruz....ama ertesi gün geri yerine bırakıyoruz..

Ay ben bunu zamanında yaptıydımm.
Evde çalışmam gerekiyordu hesap makinemi kalemlerimi zımbamı herşeyimi eve taşımıştım.
Kaybalmasın diye kimseyi yaklaştırmıyordum kendimeee

Nurgülüm hoş geldin canımm

sağol bebeğim papatya kokun geldi bana papatyam benim ben ilk geldiğimde bilmiyodum çok üzülmüştüm yapamayınca..aslışım banada yardım etmişti..o yüzden herkese yapmak sanki mutlu ediyo beni

Oy oy kıyamam.Kalbide çok temizdir benim arkadaşımın herkesciklere yardıma koşarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…