- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #68.581
Ay ben bunu zamanında yaptıydımm.
Evde çalışmam gerekiyordu hesap makinemi kalemlerimi zımbamı herşeyimi eve taşımıştım.
Kaybalmasın diye kimseyi yaklaştırmıyordum kendimeee
Nurgülüm hoş geldin canımm
deliyim meliyimde iyi kızım sankim beya
Oy oy kıyamam.Kalbide çok temizdir benim arkadaşımın herkesciklere yardıma koşarrr
Zımbada problem yokta, patroncuğumun tonerlerinden biraz kullanacağım, çıkarken helallik alayım adamdan bari iyi olcek :))
nesrincim takip ediyoruumm sizleri:))) son çeyizleri görmedim sanma dilim tutuldu yorum yapamadım dermişim:)) vaktim olmadı canım hepsi birbirinden güze.l su setine bayıldım cıvıl cıvıl uyumlu şeyleri nasıl denk getiriyorsun şaşırıyorum valla ben bardak takımı almaya kalsam kesin biri kırılmış olur :86:arkadaşlarının hediyeleride çok güzel hepsini çok güzel gümlerde kullankonyada hava nasıl bu arada burası yağmurlu buz gibi dağın etekleri
betüşşşşş baharat setimde güzel beklediğimden daha şıksenin baharatlığı görüp bi anda aldım nasıl olduysa enerji geçti senden ne oldu:86:
hoşbulduk canım
hemde çok iyisin yerim ben seni yer
hiç sorma valla hemen herkese el uzatır ya yardımsever vatandaş
bende seni yerim kızlar biliyorum çok yazdım ama neden diye sorun çünkü ben sigara ve nescafe içmedim..10 dk yokum bebişlerr nefes alın sizde
herkese merhabaaa
ben de foruma üye oldum ve 22 temmuzda evleniyorum ben dee. bu yüzden aranıza katılayım istedim :) gelinliğim halloldu fakat nikah şekeri ve davetiye hala ayarlayamadık
zor ve güzel koşuşturmalarmış bunlar, alah herkese nasip etsinnn
bende seni yerim kızlar biliyorum çok yazdım ama neden diye sorun çünkü ben sigara ve nescafe içmedim..10 dk yokum bebişlerr nefes alın sizde
slm şekerler naber
valla ben habire brownileri yuvarlıyorum
yuvarlaya yuvarlaya düğünde bende top gibi yuvarlanıcam bu gidişle
slm şekerler naber
slm şekerler naber
Kız nesrin senden ilham aldım bende naptım =))
Bunu daha küçük boyutlara getirip renkli çıktı alıp
dediğin gibi kına kesesine tutturunca güzel olur kanımca
Sağol canım fikir için :)
Eki Görüntüle 182003
adaş bu yaptıklarım niye küçük gözüküyo anlamadım..begendinmi yazıyı ben yazdım..senin hislerinle senin tarzına uydugunu düşündüm
Eda'm netcem bilmiyorum, patroncum bişey demezde bu kız çok yüzsüz diyecek içinden :))
Niloo alış bacım, düğünde akşama kadar topuklu ayakkabıların üzerinde duracaksın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?