2011 gelin adayları buyrun sohbete

hoşgeldin canım akşamcı aysunda gelsin kadro tam olsun bende bayılıyorum öyle sessiz doğa yerlerine tam kafa dinlemelik birde yanında sevdiceğin olsa

Evett Aysun'da gelsin sohbet edelim...Aslı çıktınmı canım ordamısın?Abant'a gittinmi Buket orayı da çok seviyorum kalabalık otellerden butik oteller daha sevimli geliyor bir de Ege çok güzel dogası,denizi ben Ayvalık'ta turkuaz rengini buldum ben de balayına Ayvalık'a gitmek istiyorum...

abantada avalığa gitmedim canım benim düğün tarihimde ayvalık buz olur balayı için bana uymaz da ileriki tatillerde gitmek istiyorum bende

Slm kızçeler bende katılatım 5dk'cık, bu ütüler bitmiyo anacım iki büklüm oldum.
Meğer duygularım depreşmiş bugün farkettim hem ağladım hem ütü yaptım, burası olmasa sizin heveslendirmeleriniz olmasa karalar bağlayacağım yaa (
İyiki varsınız anacım, yoksa şu dönemi zor atlatırdım ben...

Abanta'da gittim Ayvalık'ada abant görsellik bakımından harika, gerçi gittiğimizde soğuktu ama yinede muhteşemdi, Ayvalık'ta çok güzel sahili ve kumu güzel ama nedense Altınoluk'un denizini daha çok seviyorum...

Bende geldim kızlar... Esra günlüğe yazdğını okuyunca bende duygulandım.

Bizde bugün annemle ölesine konuştuk biraz
-50 günüm kaldı anne dedim. Ne yapıcaz ne edicez derken.
- Evet yeni bi hayata, yeni bi eve, yeni insanların içine giriceksin dedi. Bakalım nasıl bi hayat bekliyor bundan sonrasında, İnşallah çok mutlu olursun benim yaşayamadığım mutlulukları yaşarsın dedi.
Ozaman değil ama şimdi yazarken duygulandım bende. İnci gibi dökülmeye başladı bile yaşlar

günaydın kızlar,
herkese hayırlı cumalar
bugün FSM de çok kötü bir kaza vardı
2 bucuk saatlik servis serüveni sonunda masama geldim
bugün mobilyalarımız geliyoooo

günaydın kızlar cumanız mübarek olsun... hafta sonu geldi zaman ilerliyor maşallah

ay esra ne güldüm yok kız nişanlımın adı deniz değil ben örnek yazdım

günaydın kızlar,
herkese hayırlı cumalar
bugün FSM de çok kötü bir kaza vardı
2 bucuk saatlik servis serüveni sonunda masama geldim
bugün mobilyalarımız geliyoooo

ay allah korusun şu trafik insanı sinir ediyor allahtan metro ile gidp geliyorum allah kolaylık versin istanbul gibi bir yerde yaşamak zor gibi benim için bizde pazar günü istdayız kardeşçiğimi göreceğiz inşallah yarın da mobilyalar geliyor benimde şekerim bu akşam biraz yerleri felan sileceğim

zuhal bu sefer bırak düğün için bişeyler bakmayı baş başa zaman geçirin kuzum

bizde bakmayalım diyoruz denizcim ama göüzümüze kesin birşey takılıyor hatta davetiyelere bakalım demiştik fiyat alalım filan zamanımız yokki başka bende tek başıma yapmak istemiyorum havalarda yağmurlu buz gibi zaten

canım pazar günü gelicekseniz mutlaka erken cıkın
özellikle pazar günleri kıyamet gibi trafik oluyo maalesef
bende dün sildim yerleri canım, tekrar tekrar odaları gezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…